Başvurular

Mamak Belediyesi Zabıta Memuru İş İlanı ve İş Başvuru Formu 2021

Mamak Belediyesi Zabıta Memuru İş İlanı ve İş Başvuru Formu 2021, iş başvurusu bölümünde Mamak Belediyesi Zabıta Memuru İş İlanı ve İş Başvuru Formu 2021 ile alakalı detaylara yer verdik.. Mamak Belediyesi Zabıta Memuru İş İlanı ve İş Başvuru Formu 2021 ile alakalı tüm ayrıntılar makalemizde..

Başlıklar

Mamak Belediyesi Zabıta Memuru İş İlanı ve İş Başvuru Formu 2021

2021 yılı için Ankara Mamak Belediyesi 60 zabıta memuru alımı yapacağını açıkladı. İlan ayrıntılarını, başvuru şartlarını ve başvuru bağlantısını makalemizde bulacaksınızdır.

 

 

Mamak Belediyesi 60 zabıta memuru alım ilanı yayımladı!

Ankara Mamak Belediyesi aracılığıyla İŞKUR aracılığı ile yayımlanan ilanda yapılan bilgilendirmede ”Mamak Belediye Başkanlığı bünyesinde 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi olarak istihdam edilmek üzere; Belediye Zabıta Yönetmeliği hükümlerine göre aşağıda unvanı, sınıfı, derecesi, adedi, nitelikleri, KPSS puan türü, KPSS taban puanı ve diğer şartları taşımak kaydıyla gösterilen boş kadrolara açıktan atama yoluyla zabıta memuru alınacaktır.” dedi.

Kimler Başvurabilir?

Mamak Belediyesi aracılığıyla yayımlanan metinde alınacak 60 zabıta memurunun 30 tanesi Lisans mezunu ve 30 tane de Önlisans mezunu bulunacağı açıklamaldu. Başvuru için KPSS’den en az 70 puan alma şartı var.

Kadro dağılımı tabloda görüldüğü gibidir;

 

 

 

 

 

 

Başvuru Şartları Nelerdir?

a) İlan edilen unvanlar için mezun olunan okul itibari ile öğrenim şartını taşımak ve bu öğrenimle alakalı olarak Önlisans 2020-KPSSP93 ve Lisans 2020-KPSSP3 türünde Kamu Personeli Seçme Sınavından (KPSS) alım yapılacak unvanların karşısında gösterilen puan çeşitlerinden, gösterilen asgari KPSS puanını almış olmak.

b) Daha önce çalıştığı kamu kurum ve kuruluşlarından disiplinsizlik yahut ahlaki nedenlerle çıkarılmış olmamak.

c) 657 sayılı Kanunun 48 inci maddesinin (A) fıkrasında gösterilen şartların bunun yanında Belediye Zabıta Yönetmeliğinin 13/A maddesinde bulunan özel şartlara göre zabıta memuru
kadrolarına başvuru yapılabilmesi için; tartılma ve ölçülme aç karnına, soyunuk ve çıplak ayakla olmak kaydıyla erkeklerde en az 1.67 metre, kadınlarda en az 1.60 metre boyunda olmak 1 metreden fazla olan kısmı ile kilosu içinde (±) 10 kg.dan fazla fark olmamak. Boy ve kilo tespitleri belediyemizce yapılacaktır.

d) Sınavın yapıldığı tarihte 30 yaşını doldurmamış olmak.

e) 13/10/1983 Tarihli ve 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanunu hükümlerince verilen en az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak.

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu