Başvurular

Mars Lojistik iş ilanları ve iş başvurusu 2022

Mars Lojistik iş ilanları ve iş başvurusu 2022, iş başvuru bölümüzde Mars Lojistik iş ilanları ve iş başvurusu ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Mars Lojistik iş ilanları ve iş başvurusu başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Mars Lojistik iş ilanları ve iş başvurusu

Mars Logistics, global pazarda üyelerine lojistik hizmeti sunmakta olan bir kurumdur. Bünyesinde Uluslararası Taşımacılık Depolama Dağıtım, Mars Hava ve Deniz Kargo, Mars Sigorta ve Mars Logistics S.A.R.L şirketlerini bulundurmaktadır. Mars Lojistik, kurulmuş olduğu günden bu yana gelişimini sürdürmeyi başarmış ve sektörün gereksinimlerine göre kendisini yenileyebilmiş bir kurumdur. 1998 senesinde kurulan firma şimdilerde alanında ülkemizin en büyük kuruluşlarından bir tanesi olarak gösterilmektedir. Mars Lojistik bünyesinde 1500’den fazla kişi istihdam edilmektedir ve firma bunlara ek yeni personel alımı, eleman alımı ve işçi alımı gerçekleştiriyor. Mars Lojistik aracılığıyla yayına giren iş ilanları, iş olanakları, iş olanakları, açık iş pozisyonları, kariyer fırsatları ile iş başvuru formu, iş talep formu gibi iş başvurusu ayrıntıları yazımız devamındadır.

  • Mars Lojistik İş İlanları 2022
  • Mars Lojistik İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Mars Lojistik İş İlanları 2022

Mars Lojistik genel merkezi İstanbul ilimizde Güneşli’de bulunmaktadır. Bunun dışında Hadımköy, Tuzla, Tepeören, Esenyurt, Kocaeli, Bursa, İzmir, Denizli,  Adana, Ankara, Mersin, İskenderun, İstanbul Havalimanı, Atatürk Havalimanı, Adnan Menderes Havalimanı, Esenboğa Havalimanı, Adana Şakirpaşa Havalimanı’nda ve yurt dışında ise Lüksemburg, Trieste, Guangzhou, Shanghai’de şubelere sahiptir. Mars Lojistik tüm bu şubelerine çok sayıda personel alımı, eleman alımı ve işçi alımı yapmaktadır.

Mars Lojistik aracılığıyla yayına giren yahut yayına girmesi beklenen iş ilanları içinde; saha satış uzmanı, iç satış uzmanı, forklift operatörü, demiryolu operasyon uzman yardımcısı, karayolu iç satış uzmanı, kara ithalat müşteri temsilcisi, araç tedarik uzmanı, uzman puantör, endüstri mühendisi, tır şoförü, stajyer, engelli işçi, operasyon elemanı, kamyon şoförü gibi çok sayıda kadro ve pozisyon yer alıyor. Peki tüm bu iş ilanlarına nasıl ve nereden iş başvurusu yapılır?

Mars Lojistik İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Mars Lojistik bünyesinde çalışma fırsatı elde etmek isteyen vatandaşlarımız başvurularını ik@marslogistics.com mail adresine yapabilirler. CV’nizi ileterek başvurularınızı tamamlayabilirsiniz. Bunun dışında aşağıda vermiş olduğumuz iş başvuru formu aracılığıyla de Mars Lojistik aracılığıyla kariyer sitelerine verilmiş olan ilanlara göz gezdirebilirsiniz. Başvurularınız kurumun insan kaynakları departmanı aracılığıyla geniş bir şekilde olarak incelenecektir. Bu makalemizde Mars Lojistik iş ilanları ile işe alım süreci ile ilgili geniş bir şekilde bilgiler verdik. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz.

Mars Lojistik İş Başvuru Formu Doldurmak İçin TIKLAYIN


DİĞER MARS LOJİSTİK HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, mars lojistik hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan mars lojistik açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu