Başvurular

Mecidana Hastaneleri iş ilanları ve iş başvurusu 2022

Mecidana Hastaneleri iş ilanları ve iş başvurusu 2022, iş başvuru bölümüzde Mecidana Hastaneleri iş ilanları ve iş başvurusu ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Mecidana Hastaneleri iş ilanları ve iş başvurusu başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Mecidana Hastaneleri iş ilanları ve iş başvurusu

Medicana Sağlık Grubu, ülkemizde sağlık alanında hizmet veren en eski özel kurumlardan biridir. Temelleri Türkiye’de özel sağlık sektöründe ilk adımlar atıldığı vakit atılmıştır. 1992 senesinde ilk hastanesini açan Medicana Hastaneleri şimdilerde 12 hastane ile yoluna sürdürmektedir. Yüksek standartlarda sağlık hizmeti sunan Medicana Hastanesi, kurulmuş olduğu günden bu yana özel hastane denildiğinde akla gelen ilk markalardan bir tanesi olmayı başarmıştır. Medicana bünyesinde bulunan hastanelerine çok sayıda personel alımı, eleman alımı ve işçi alımı yapmaktadır. Medicana aracılığıyla yayınlanmış olan iş ilanları, iş olanakları, iş olanakları, açık iş pozisyonları, kariyer fırsatları ile iş başvuru formu, iş talep formu gibi iş başvurusu ayrıntıları yazımız devamındadır.

  • Medicana Hastaneleri İş İlanları 2022
  • Medicana Hastaneleri İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Medicana Hastaneleri İş İlanları 2022

Medicana kurulmuş olduğu günden bu yana büyümesini sürdürmüş ve şimdilerde 12 hastane, 6000’den fazla çalışanı ile hizmet verir hale gelmiştir. Ülkemizde sağlık alanınca öncü kuruluşlardan bir tanesi olan Medicana, yurt dışından da çok sayıda hasta kabul etmeyi başarmıştır. Hatta yalnızca yurt dışındaki hastaları hedef almış Medicana International bu doğrultuda oluşturulmuştur. Özellikle son haftalarda Medicana International markası ile yurt dışı üyelerine özel Libya, Gürcistan, Romanya, Azerbeycan, Ukrayna, Rusya gibi ülkelerde hastaneler açmıştır. Medicana bünyesinde çalışan binlerce insana ek olarak aşağıda saymış olduğumuz hastanelere çok sayıda yeni personel alımı, eleman alımı ve işçi alımı yapmaktadır.

  • Medicana International Ankara
  • Medicana International İstanbul
  • Medicana Bahçelievler
  • Medicana Çamlıca
  • Medicana Çamlıca Tıp Merkezi
  • Medicana International Samsun
  • Medicana Avcılar
  • Medicana Diş Bahçelievler
  • Medicana Konya
  • Medicana Haznedar
  • Medicana Sivas
  • Medicana Kadıköy
  • Medicana Bursa
  • Medicana İzmir
  • Medicana Zincirlikuyu
  • Medicana Ataşehir

Medicana aracılığıyla yayına giren iş ilanları içinde; tıbbi sekreter, hemşire, biyolog, embriyolog, engelli personel, eski hükümlü işçi, eczane teknikeri, ebe, ülkeler arası satış uzmanı, yardımcı sağlık personeli, ambulans şoförü, temizlik görevlisi, yaşlı bakım elemanı, hasta bakıcı, hasta danışmanı, çağrı merkezi müşteri temsilcisi, eczacı, aşçı gibi çok sayıda kadro ve pozisyon yer almakta. İş ilanlarında ilköğretim mezunu, lise mezunu, ön lisans mezunu ve üniversite mezunu olan profesyonel, tecrübeli olmayan adayların iş başvurusu yapabilecekleri pozisyonlar yer alıyor. Peki tüm bu iş ilanlarına nasıl ve nereden iş başvurusu yapılıyor?

Medicana Hastaneleri İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Medicana bünyesinde çalışmak isteyen bireyler başvurularını aşağıda vermiş olduğumuz açık iş pozisyonları sayfası üzerinden yapabileceklerdir. Bu sayfaya girmiş olduğunuzda kurum bünyesinde yayınlanmış olan en son ilanları gözlemleyebilirsiniz. Harici olarak kurumun iş ilanları çeşitli kariyer portalları üzerinde de yayınlanmaktadır. Bunun dışında ise bir iş başvuru formu bulunmamaktadır. Kurumun insan kaynakları departmanına iletilecek olan başvurularınız, geniş bir şekilde bir inceleme sürecinden geçecek ve başvurusu olumlu yanıtlanan adaylar iş görüşmesi için çağrılacaklardır. Bu makalemizde Medicana Sağlık Grubu iş ilanları ve işe alım süreci ile ilgili geniş bir şekilde bilgiler sunduk. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz.

Medicana İş Başvuru Formu Doldurmak İçin TIKLAYIN


DİĞER MEDİCANA HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, medicana hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan medicana açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu