Başvurular

Medicana Hastaneleri İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021

Medicana Hastaneleri İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021, iş başvurusu bölümünde Medicana Hastaneleri İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021 ile alakalı detaylara yer verdik.. Medicana Hastaneleri İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021 ile alakalı tüm ayrıntılar makalemizde..

Başlıklar

Medicana Hastaneleri İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021


Share on WhatsappShare on Whatsapp

Whatsapp

Medicana Personel Alımı

Ülkemizde özel hastaneliğin öncülerinden olan Medicana Sağlık Grubu, doğru teşhis ve tedavi ile dünyanın ileri gelen kurumlarıyla eşit hizmetlere sahiptir. Türkiye’nin dört bir yanında şubeleri mevcut olup bunlardan bazıları Sivas, Konya, Avcılar, Çamlıca, Kadıköy, Bursa, Ankara gibi yerlerdedir.

Bunlara ek olarak İzmir, Zincirlikuyu ve Ataşehir hastaneleri de yeni açılacaktır. Medicana bunun yanı sıra dünyanın farklı ülkelerinde de irtibat ofislerine sahiptir. Bunlar Libya, Romanya ,Azerbaycan, Gürcistan, Ukrayna, Türkmenistan, Rusya ve Hollanda gibidir.

Sürekli yatırım yapan Medicana, bu doğrultuda her gün büyümesini sürdürmektedir. İnsan odaklı hizmetleri her sene bir çok hasta ve hasta yakını aracılığıyla tercih edilmektedir.

Medicana İş Başvuru Formu

Medicana’ya iş başvurusunda bulunmak istiyorsanız hem ilanları takip edebileceğiniz hem de başvuru yapabileceğiniz ilk kaynak kendi sitesidir. Bunun için kurumsal sekmesine girip, insan kaynaklarını seçtikten sonra karşınıza açık açıklamalar çıkacaktır.

Bunların herhangi birine tıkladığınızda size gerekli tüm bilgiler burada mevcuttur. Uyumluysa müracaat için başvur butonu değerlendirilebilir. Giriş yaptıktan sonra tüm işlemler kısa bir sürede tamamlanır. Kariyer.net üyesiyseniz, alakalı bilgiler ile giriş sağlayabilirsiniz. Değilseniz yahut istemiyorsanız yeni hesap açabilirsiniz.

Medicana İş İlanları

Medicana iş ilanlarına Kariyer.net üzerinden de başvuru yapılabilmektedir. Bunun için adayların öncelikli olarak kayıt olması, hesabı varsa giriş yapması gerekir. Aksi halde başvuru gerçekleştirilemez. Daha iyi sonuçlar almak istiyorsanız ardından CV güncelleme, yenileme işlemleri gelir.

Bunların tümünü tamamlamak kısa sürecektir. Daha sonra ise başvuru online olarak yapılabilir.

Medicana Açık Pozisyonlar

Medicana’ya yapılan iş başvuruları, profesyonel insan kaynakları departmanı aracılığıyla değerlendirilmektedir. Ardından da uyumlu bireylerle irtibat kurularak, gerekli mülakat bilgileri aktarılır.

Eğer kuruma iş başvurusu yapmak istiyorsanız, önce hangi açık pozisyonların olduğu bilinmelidir.

Açık Pozisyonlar:

Pozisyon Lokasyon Başvuru Linki
Anlaşmalı Kurumlar Uzmanı İstanbul Başvur
Sorumlu Hemşire Ankara,Bursa. İstanbul Başvur
Eczacı İstanbul Başvur
Uluslararası Operasyon ve Satış Uzmanı İstanbul Başvur
Genel Yoğun Bakım Hemşiresi İstanbul Başvur
Hasta Hizmetleri Müdürü İzmir Başvur
Yurt Dışı Satış Müşteri Temsilcisi İstanbul Başvur
Diğer sağlık ve hastane başvuru haberleri için tıklayınız.

Share on WhatsappShare on Whatsapp

Whatsapp

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu