Başvurular

Medya A.Ş. iş ilanları ve iş başvurusu 2022

Medya A.Ş. iş ilanları ve iş başvurusu 2022, iş başvuru bölümüzde Medya A.Ş. iş ilanları ve iş başvurusu ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Medya A.Ş. iş ilanları ve iş başvurusu başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Medya A.Ş. iş ilanları ve iş başvurusu

Medya A.Ş. iç ve dış reklam tanıtım mecraları ile dijital yayıncılık sektöründe faaliyet göstermekte olan kamu kurumlarından biridir. Yapmış olduğu yayınlar ile İstanbul ilimizin nabzını tutan kurum, şehir ile ilgili günlük haber, bilgi hizmetleri sağlamaktadır. İstanbul Büyükşehir Belediyesi yani İBB bünyesinde hizmet vermektedir. İstanbul ilimizdeki otobüs duraklarında ve şehirde çeşitli yerlerde bulunan dijital alanlarla İstanbul ilimizdeki tüm vatandaşlarımıza ulaşmayı ve bilgilendirmeyi başarmaktadır. Medya A.Ş. bünyesinde çok sayıda vatandaşımız istihdam edilmektedir. Kurum bu bireylere ek olarak çeşitli zamanlarda yeni personel alımı, eleman alımı, memur alımı ve işçi alımı gerçekleştirmektedir. Medya A.Ş. aracılığıyla yayına giren tüm iş ilanları, iş olanakları, iş olanakları, açık iş pozisyonları, kariyer fırsatları ile iş başvuru formu, iş talep formu gibi iş başvurusu ayrıntıları yazımız devamındadır.

  • Medya A.Ş. İş İlanları 2022
  • Medya A.Ş. İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Medya A.Ş. İş İlanları 2022

İstanbul Ajansı Gazetesi ve Trafik Radyosu, Medya A.Ş. aracılığıyla hazırlanmaktadır. Buralarda ekonomi, trafik, kültür, spor gibi çok sayıda hususta yayınlar gerçekleştirilmektedir. İstanbul ilimizde yaşayan milyonlarca vatandaşımız şehirde yaşanan son dakika gelişmeleri, etkinlikleri ile ilgili bilgiler almaktadır. Medya A.Ş. tüm bu görevleri eksiksiz olarak gerçekleştirebilmek adına bünyesine personel alımı, eleman alımı, memur alımı ve işçi alımı gerçekleştirmektedir.

İstanbul İline Ait İş İlanlarını Facebook Üzerinden Takip Etmek İçin TIKLAYIN

Medya A.Ş. aracılığıyla yayına giren yahut yayına girmesi olabilecek iş ilanları içinde; sanat yönetmeni, sosyal platform yöneticisi, yazar, kameraman, kurgu operatörü, hareketli grafik tasarımcı, haber editörü, haber prodüktörü, yapım yönetmeni, senarist, dijital medya uzmanı, görüntü yönetmeni, metin yazarı, stajyer gibi çok sayıda kadro ve pozisyon bulunmaktadır. Peki tüm bu iş ilanlarına nasıl ve nereden iş başvurusu yapılıyor?

Medya A.Ş. İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Medya A.Ş. bünyesinde çalışma fırsatı elde etmek isteyen, çalışmak istiyorum diyen vatandaşlarımız aşağıda vermiş olduğumuz insan kaynakları yani İK aracılığıyla yayınlanmış olan iş başvuru formu vasıtası ile yapabilirler. Sayfaya girmenizin akabinde açık iş pozisyonları ve bunlara ait başvuru şartlarını görebilir ve anında başvuruda bulunabilirsiniz. Bunun dışında devlette.com sitemiz üzerinde de kurumun yapacağı tüm işe alım açıklamalarını paylaşmaktayız. Bu makalemizde Medya A.Ş. iş ilanları ve işe alım süreci ile ilgili geniş bir şekilde bilgiler verdik. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz.

Medya A.Ş. iş başvuru formu doldurmak için TIKLAYIN


DİĞER MEDYA AŞ HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, medya aş hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan medya aş açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu