Başvurular

Menemen Belediyesi İşçi Alımı Gerçekleştireceğini Açıkladı 2022

Menemen Belediyesi İşçi Alımı Gerçekleştireceğini Açıkladı 2022, iş başvuru bölümüzde Menemen Belediyesi İşçi Alımı Gerçekleştireceğini Açıkladı ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Menemen Belediyesi İşçi Alımı Gerçekleştireceğini Açıkladı başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Menemen Belediyesi İşçi Alımı Gerçekleştireceğini Açıkladı

İzmir ilimizde yer almakta olan Menemen Belediyesi yayınlamış olduğu iş ilanı ile işçi alımı gerçekleştireceğini açıkladı. Menemen Belediyesi işçi alımı ilanı kapsamı içinde bahçıvan alımı yapacaktır. İlan kapsamı içinde 5 işçi istihdam edilecektir. Adaylar ilana 8 Ocak 2018 tarihine kadar başvuru yapabileceklerdir. Adaylarda aranan başvuru şartları, başvuru formu ve başvuru tarihleri ile ilana dair diğer geniş bir şekilde bilgilere haberimiz devamından varabilirsiniz.

Menemen Belediyesi İşçi Alımı İlanı 2018

İlana başvuru yapacak olan adayların proje Yönetimi Eğitim Sertifikası,Temel Bahçıvanlık Sertifikası, Hijyen Sanitasyon eğitim sertifikası ve Lavanta Yetiştiriciliği eğitim sertifikalarının dördüne birden sahip olmaları ve kura çekiminden önce Menemen Belediyesi İşkur Hizmet Noktası yetkilisi Dilek CEYLAN’a teslim edilmesi gerekmektedir. (5 AY 29 GÜN GEÇİCİ OLARAK ÇALIŞILACAK)

Gerçeğe aykırı belge verenlerin veya beyanda bulunanların başvurusunun geçersiz hale getirilmesi, işe alınması işleminin iptaline ilişkin kurumun ve talep sahibi kamu kurum ve kuruluşunun yasal işlem yapma hakkı saklıdır. Başvurusunu yapanlar başvuruya ilişkin evraklarını Kura gününden önce Menemen Belediyesi İş-Kur Hizmet Noktası Yetkilisi Dilek CEYLANa teslim edeceklerdir. Belgelerini teslim etmeyenler kura ekilişine katılamayacaklardır. Başvuru sayısı alınacak işi sayısından az olursa kura çekilişi yapılmayacaktır.

Meslek Deneyim (Yıl) Öğrenme Türü
Bahçıvan
Kura Yeri Kura Tarihi Kura Saat Dilimi
MENEMEN BELEDİYESİ KÜLTÜR MERKEZİ 10.01.2018 10:00 – 11:00

Çalışma Adresi : CAMİKEBİR MAH ŞEHİT KEMAL CAD. NO:1 35660 MENEMEN

Bu makalemizde Menemen Belediyesi aracılığıyla gerçekleştirilecek olan işçi alımı ilanına dair başvuru formu, tarihleri ve şartları ile ilgili geniş bir şekilde ilan bilgilerine yer verdik. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz. Ayrıca belediye aracılığıyla yayına giren tüm ilanlara Menemen Belediyesi iş ilanları sayfasından varabilirsiniz.


DİĞER İŞÇİ ALIMI HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, işçi alımı hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan işçi alımı açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu