Başvurular

Merinos İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021

Merinos İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021, iş başvurusu bölümünde Merinos İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021 ile alakalı detaylara yer verdik.. Merinos İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021 ile alakalı tüm ayrıntılar makalemizde..

Başlıklar

Merinos İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021


Share on FacebookShare on Facebook
Share on WhatsappShare on Whatsapp

Whatsapp

Tweet about this on TwitterTweet about this on Twitter
Share on LinkedInShare on LinkedIn

Merinos Hakkında:

Merinos, 1970 senesinde Mehmet Erdemoğlu ve ailesi aracılığıyla iki kilim dokuma tezgahı ile üretim faaliyetlerine başlamıştır. .

Her geçen gün katlanarak büyüyen Merinos, 1992 senesinde kendi ipliğini üretmeye başlamış ve bu hızını birkaç kat arttırmıştır.

Günümüz halı sektöründe dünya önderi olmanın gururunu yaşayan Merinos, her biri kendi bölgesindeki tüm modern teknolojilerle donatılmış entegre tesislerinde ev tekstili ve iplik üretimi yapmaktadır.

Türkiye’nin 500 büyük sanayi kuruluşu içinde bulunan, uzun halı ihracat şampiyonu Merinos, dünyanın 78 ülkesinde 5 kıtaya ihracat yapıyor.

Uluslararası markalaşma programı Turquality, halı sektörünün ilk markasıdır.

Yurt içi ve yurt dışı pazarlarda satışları dengeli bir biçimde organize eden, geniş bir müşteri kitlesi ile her gelir grubuna hizmet veren, sektörlerinin teknolojik gelişmelerini yakında zamandan takip eden ve ilk uygulayan firmadır.

Merinos, ülkeler arası kalite standardı ve imajına sahip, topluma faydalı olabilecek sosyal ölçekli organizasyon faaliyetlerini ön planda tutan yapısı ile ülke ekonomisine katkı sağlayan bir dünya markasıdır.

Merinos İnsan kaynakları:

İnsan kaynakları politikamız, Şirketin her kademesindeki pozisyonlara en yetkin personeli sağlamak ve Şirket faaliyetlerinin bu doğrultuda yürütülmesini sağlamak maksadıyla personelin bu yetkinliklerinin geliştirilmesinde uygulanacak metotları belirlemektir. önceden belirlenmiş hedefle, ekonomik ve en verimli biçimde.

Merinos İnsan Kaynakları Genel Politikası

  • İlgili işletmenin ayrıntılarına uygun niteliklere sahip personelin seçilmesini ve görevine atanmasını sağlamak;
  • Personelin kabiliyetleri ışığında geliştirilip yetiştirilmesini sağlamak;
  • Personeli başarıya teşvik etmek, bilgi ve görgülerini artıracak rahatlıklar sağlamak ve başarılı çalışanları ödüllendirmek;
  • Personeli kendi bünyesinde eğitmek ve yönetici pozisyonlarına yerleştirmek;
  • Yürütülen görevin doğasına uygun ve güvenli çalışma araçları sağlamak;
  • Personelin kişiliklerine saygı göstermek, haklarını korumak ve gözetmek;
  • Personeli ilgilendiren konuları anında duyurmak, önerilerini üst düzey yöneticilere bildirmelerini sağlamak ve çalışma verimliliğini yükseltmek.
  • Personelin çalışma istekliliğini artıran sosyal ilişkilerin ve çalışma ortamının kurulmasını sağlamak;
  • Personelin motivasyon ve tatminiyet düzeylerini ve şirkete bağlılıklarını takip etmek ve bunun için gerekli revizyon ve iyileştirmeleri yapmak.

Açık Pozisyonlar:

İş Başvurusu İçin Tıklayınız.


Share on FacebookShare on Facebook
Share on WhatsappShare on Whatsapp

Whatsapp

Tweet about this on TwitterTweet about this on Twitter
Share on LinkedInShare on LinkedIn

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu