Başvurular

Mersin Üniversitesi Personel Alımı Yapacak 2022

Mersin Üniversitesi Personel Alımı Yapacak 2022, iş başvuru bölümüzde Mersin Üniversitesi Personel Alımı Yapacak ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Mersin Üniversitesi Personel Alımı Yapacak başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Mersin Üniversitesi Personel Alımı Yapacak

Mersin Üniversitesi yayınlamış olduğu iş ilanı ile anlaşmali personel alımı gerçekleştireceğini açıkladı. Mersin Üniversitesi ilan kapsamı içinde hemşire, sağlık teknikeri ve diğer sağlık personeli alımı yapacaktır. Adaylarda aranan başvuru şartları, başvuru formu ve başvuru tarihleri ile ilana dair diğer geniş bir şekilde bilgilere yazımız devamından varabilirsiniz.

  • Mersin Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alımı İlanı 2018
  • Başvuru şartları nelerdir?

Mersin Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alımı İlanı 2018

Sözleşmeli personel çalıştırılmasına ilişkin 06.06.1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe konulan “Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslara” göre 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4. maddesinin (B) fıkrasına ikaznca Üniversitemiz Sağlık Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimliğinde istihdam edilmek üzere, 2016 KPSS(B) grubu puan sırası esas alınmak suretiyle aşağıda gösterilen pozisyonlara anlaşmali personel alınacaktır.

UNVANI ADET ÖĞR.

DURUMU

ARANILAN ÖZEL NİTELİKLER GİDERLERİN

KARŞILANACAĞI

YER

Hemşire 3 Lisans Fakülte ve Yüksekokullarının Hemşirelik bölümünden mezun olmak. Döner Sermaye Gelirleri
Hemşire 150 Lisans Fakülte ve Yüksekokullarının Hemşirelik bölümünden mezun olmak. Özel Bütçe Gelirleri
Sağlık

Teknikeri

15 Önlisans Tıbbi Laboratuvar Teknikleri programından mezun olmak. Özel Bütçe Gelirleri
Sağlık

Teknikeri

1 Önlisans Pataloji Laboratuvar, Pataloji Laboratuvar Teknikleri programlarının birinden mezun olmak. Özel Bütçe Gelirleri
Sağlık

Teknikeri

4 Önlisans Anestezi, Anestezi Teknikerliği programlarının birinden mezun olmak. Özel Bütçe Gelirleri
Sağlık

Teknikeri

7 Önlisans Tıbbi Görüntüleme Teknikleri programından mezun olmak. Özel Bütçe Gelirleri
Sağlık

Teknikeri

4 Önlisans Radyoterapi yahut Nükleer Tıp Teknikleri programlarının birinden mezun olmak. Özel Bütçe Gelirleri
Sağlık

Teknikeri

3 Önlisans Elektronörofizyoloji programından mezun olmak Özel Bütçe Gelirleri
Sağlık

Teknikeri

2 Önlisans Odyometri programından mezun olmak Özel Bütçe Gelirleri
Sağlık

Teknikeri

1 Önlisans Ortopedik Protez ve Ortez programından mezun olmak. Özel Bütçe Gelirleri
Sağlık

Teknikeri

1 Önlisans Otopsi Yardımcılığı programından mezun olmak. Özel Bütçe Gelirleri
Sağlık

Teknikeri

1 Önlisans Perfüzyon Teknikleri programından mezun olmak. Özel Bütçe Gelirleri
Diğer Sağlık Personeli 2 Önlisans Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik programından mezun olmak. Özel Bütçe Gelirleri
Diğer Sağlık Personeli 1 Sağlık

Meslek

Lisesi

Acil Tıp Teknisyenliği bölümünden mezun olmak. Özel Bütçe Gelirleri

Başvuru şartları nelerdir?

  • Başvuracak adaylarda yukarıda gösterilen özel şartlar ile 657 sayılı Kanunun 48. maddesinde gösterilen genel şartlar aranacaktır.
  • Lisans mezunları için 2016 KPSS(B) grubu KPSSP3 puanı, Önlisans mezunları için 2016 KPSS(B) grubu KPSSP93 puanı, Sağlık Meslek Lisesi mezunları için 2016 KPSS(B) grubu KPSSP94 puanı esas alınacaktır.
  • İlgililerin, ilanın gazetede yayımlandığı günü izleyen 15 gün içinde (mesai saati bitimine kadar) istediğimiz belgeler ile birlikte giderleri;

Döner Sermaye Gelirlerinden karşılanacaklar Döner Sermaye İşletme Müdürlüğüne ,

Özel Bütçe Gelirlerinden karşılanacaklar Sağlık Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimliğine ,

şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir. İlanda bulunan pozisyonlardan yalnızca birine müracaat edilecektir. Posta yoluyla yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir.

657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4. maddesinin (B) fıkrasına 5917 sayılı Kanunun 47.maddesinin 5.fıkrası (a/2) bendi ile eklenen hüküm ikaznca, anlaşmali(4/B) olarak istihdam edilenler, hizmet anlaşmasi esaslarına aykırı hareket etmesi sebebiyle kurumlarınca anlaşmaler inin feshedilmesi yahut anlaşma dönemi içinde Bakanlar Kurulu Kararı ile tespit edilen istisnalar hariç anlaşmayi tek taraflı feshetmeleri halinde, fesih tarihinden bu yana bir yıl geçmedikçe kurumların anlaşmali personel pozisyonlarında istihdam edilemezler.

Gerçeğe aykırı belge verdiği yahut beyanda olduğu tespit edilenlerin atamaları yapılmaz, atamaları yapılmış ise iptal edilir ve idare aracılığıyla kendilerine bir bedel ödenmiş ise bu bedel yasal faizi ile birlikte tazmin edilir.

Başvurular incelendikten sonra atamaya hak kazanan asil ve yedek adayların isimleri Üniversitemiz web sayfası ilanlar bölümünde ilan edilecektir. Atamaya hak kazananlar haklarında yaptırılan güvenlik soruşturmaları olumlu neticelendiğı takdirde vazifeye başlatılacaklardır. Bu ilan tebliğ mahiyetinde bulunacağından, alakalılere bunun bunun yanında tebligat yapılmayacaktır.

İstenilen Belgeler:

  • Başvuru formu (Başvuru Formu İçin Tıklayınız)
  • 2016 KPSS (B) grubu sınav sonuç belgesi
  • Diploma Fotokopisi
  • Kimlik Fotokopisi
  • Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Formu (3 Adet) (Her bir form tek sayfa olacak biçimde ve bilgisayar ortamında doldurulacaktır. (Form İçin Tıklatınız)

BİLGİ İÇİN

Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü

Tel: 0324 241 0085-86 Sağlık Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimliği

  • Tel: 0324 241 00 00 (Dahili 21062 / 21064)
  • İlanın Yayımlandığı Gazete : Hürriyet Gazetesi
  • İlanın Yayımlandığı Tarih : 19.04.2018
  • Son Başvuru Tarihi : 03.05.2018 Mesai Bitimi

Bu makalemizde Mersin Üniversitesi aracılığıyla gerçekleştirilecek olan anlaşmali personel alımı ilanı ile ilgili başvuru formu, başvuru tarihleri ve başvuru şartları gibi konularda geniş bir şekilde bilgiler verdik. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz.


DİĞER PERSONEL ALIMI HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, personel alımı hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan personel alımı açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu