Başvurular

MESKİ 35 işçi alımı yapıyor 2022

MESKİ 35 işçi alımı yapıyor 2022, iş başvuru bölümüzde MESKİ 35 işçi alımı yapıyor ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. MESKİ 35 işçi alımı yapıyor başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

MESKİ 35 işçi alımı yapıyor

Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi veya bilinen kısa adı ile MESKİ, yayınlamış olduğu iş ilanı kapsamı içinde işçi alımı gerçekleştireceğini açıkladı. MESKİ işçi alımı ilanı kapsamı içinde vasıflı, vasıfsız işçi alımı, elektrik teknikeri, harita teknikeri, kaçak kontrol çalışanı, sayaç okuma çalışanı, elektronik teknisyeni, güvenlik görevlisi, ağır vasıta şoförü alımı gerçekleştirecektir. İlan kapsamı içinde 35 işçi alımı yapılacaktır. Adaylar ilana 4 Ocak 2019 mesai bitimine kadar başvuru yapabileceklerdir. Adaylarda aranan başvuru şartları, başvuru formu ve başvuru tarihleri ile ilana dair diğer geniş bir şekilde bilgiler yazımız devamındadır.

MESKİ Vasıflı, Vasıfsız İşçi Alımı İlanı 2019

Talep şartlarına durumu uyan adaylar, ilanın yayına girdiği tarihten bu yana gün içinde herhangi bir başvuru yapabilirler. Müracaat tarihleri çakışan, aynı kamu kurum ve kuruluşunun birden fazla iş gücü talebine durumu uyan iş arayanın, tercihi ışığında yalnızca bir talebe müracaatı kabul edilecektir. Kamu kurum ve kuruluşlarının sürekli olarak (daimi), geçici iş gücü isteklerine yapılan başvurularda bireylerin Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sisteminde kayıtlı olan adresleri dikkate alınır.

Gerçeğe aykırı belge verenlerin veya beyanda bulunanların başvurusunun geçersiz hale getirilmesi ve işe alınması işleminin iptaline ilişkin Kurum ile talep sahibi kamu kurum ve kuruluşlarının yasal işlem yapma hakları saklıdır. Adaylarda aranan başvuru şartları aşağıda verilmiştir.

  • 18 yaşını tamamlamış olmak
  • Erkeklerin askerlikle ilişkisi bulunmamak
  • Vardiyalı sistemde çalışmaya uygun olmak
  • Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak
  • Görev yerine yakın lokasyonda ikamet edebilecek olmak

Adaylardan istediğimiz belgeler aşağıda maddeler halinde verilmiştir.

  • Diploma
  • Nüfus cüzdanı fotokopisi
  • Adli sicil kaydı
  • Sağlık raporu

Başvuru adresi : Portakal Mahallesi 80023 sokak Kuzeymak Apartmanı A Blok No:2 A/4

İrtibat Kişisi : Barış Küçüköner Meski Personel A.Ş. İnsan Kaynakları 0324 226 05 05

Bu makalemizde MESKİ aracılığıyla gerçekleştirilecek olan işçi alımı ilanı ile ilgili geniş bir şekilde başvuru bilgilerine yer verdik. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz. Ayrıca kurumca yayına giren ilanlara MESKİ iş ilanları sayfasından varabilirsiniz.


DİĞER MESKİ HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, meski hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan meski açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu