Başvurular

OGM 46 Personel Alımı Başvuruları İçin Son Gün

OGM 46 Personel Alımı Başvuruları İçin Son Gün, iş başvuruları bölümünde OGM 46 Personel Alımı Başvuruları İçin Son Gün ile alakalı başvuruyu siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik.. OGM 46 Personel Alımı Başvuruları İçin Son Gün ile alakalı tüm ayrıntılar makalemizde..

OGM 46 Personel Alımı Başvuruları İçin Son Gün

Orman Genel Müdürlüğü, DPB üzerinden bir ilan yayımlamış ve alakalı kurum birimlerinde görevlendirmek üzere personel alımı yapacağını ilan etmişti. 14 Ocak tarihi itibariyle başlayan personel alımlarına başvuru süreci 25 Ocak saat 23.59 itibariyle sona erecek. 

İnternet üzerinden elektronik başvuru ile başvuru yapılabilecek olan 46 personel alım ilanına ilişkin detaylar şöyle,

ALIM YAPILACAK KADROLAR

OGM aracılığıyla yayımlanan personel alım ilanında alımların tek bir pozisyondan yapılacağı ilan edildi. İlana göre alımlar Orman Mühendisi pozisyonlarına gerçekleştirilecek. KPSS puan sıralaması esasına göre yapılacak olan alımlara başvuru için ise en az 70 puana sahip olmak gerekiyor. 

İlan için aranan diğer başvuru koşulları ise şu biçimde,

BAŞVURU KOŞULLARI

İlan metninde bulunan ve adaylardan sağlanması istediğimiz öğrenim, KPSS ve diğer başvuru koşulları şu biçimde,

657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. Maddesinde gösterilen genel ve özel şartlara sahip olmak. Tam Teşekküllü Sağlık Kurum ve Kuruluşlarından (Yurdun her yerinde görev yapabilir ve silah kullanabilir ibareli) sağlık kurulu raporu almak. (Atanmaya hak kazanan adaylardan istenecektir.) 2018 senesinde yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından (2018-KPSSP3) en az 70 puan almış olmak Yükseköğrenim kurumlarının lisans programlarından; Orman Mühendisliği bölümlerinden mezun olmak.

BAŞVURU SÜRECİ DOLUYOR

Söz konusu personel alım ilanı için koşulları sağlayan adaylar başvurularını gün içinde saat 23.59’a kadar yapmaları gerekiyor. İlana başvurular http://isealim.ogm.gov.tr/hizmetenvanteri/ adresindeki başvuru formunun adaylar aracılığıyla doldurulması suretiyle çevrimiçi (online) olarak yapılacak. 

İlan metni için TIKLAYINIZ

Kamu Personel ilanlarından anında haberdar olmak için bizleri takip edin. 

Andorid uygulamamız için TIKLAYINIZ

Facebook Sayfamız için TIKLAYINIZ

Twitter Sayfamız için TIKLAYINIZ

İnstagram Sayfamız için TIKLAYINIZ

Haber Kaynağı: Kamuilanlari.com

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu