Başvurular

Migros iş ilanları ve iş başvurusu 2022

Migros iş ilanları ve iş başvurusu 2022, iş başvuru bölümüzde Migros iş ilanları ve iş başvurusu ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Migros iş ilanları ve iş başvurusu başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Migros iş ilanları ve iş başvurusu

Migros; 1954 senesinde İsviçre Migros Kooperatifler Birliği ile İstanbul Belediyesi’nin girişimleri ile İstanbul ilimizde kurulmuş olan bir süpermarket zinciridir. Migros, ülkemizde en kaliteli en ucuz fiyatlarla müşterileriyle buluşturma hedefi ile yola çıkmıştır. 1957 senesinde çoğunluk hissesi Koç Topluluğu aracılığıyla satın alınmıştır. Lakin ardından halka açık bir şirket unvanına kavuşmuş ve çok sayıda ortaklı bir şirket olmuştur. En büyük hissedar Anadolu Holding’tir. Kurulduğu günden bu yana büyümesini sürdüren Migros, Tansaş mağazalarını satın almış ve mağaza sayısını arttırmıştır. Ayrıca ardından Tesco Kipa’nın çoğunluk hissesi ile Uyum Market hisselerinin tamamını ve 17 adet Makro Market şubesini satın alarak mağaza sayısını arttırmayı sürdürmüştür. Migros şimdilerde her ilimizde bulunan ülkemizin en büyük süpermarket zinciridir. Çok sayıda insana istihdam kapısı olan Migros, bünyesine yeni personel alımı, eleman alımı, memur alımı, işçi alımı gerçekleştirmektedir. Migros aracılığıyla yayına giren iş ilanları, iş olanakları, iş olanakları, açık iş pozisyonları, kariyer fırsatları ile iş başvuru formu, iş talep formu gibi iş başvurusu ayrıntıları yazımız devamındadır.

  • Migros İş İlanları 2022
  • Migros İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?
  • Migros İşe Alım Süreci Nasıldır?

Migros İş İlanları 2022

Migros Türkiye, yapılanma olarak İsviçre’de bulunan Migros Market mağazalarına çok benzemektedir. Ülkemizde M, 2M, 3M ve 5M Migroslar bulunmaktadır. Ülkemizde modern perakendeciğin öncülerinden bir tanesi olan Migros, ülkemiz genelinde 2 bine yakın mağaza sayısına ulaşmayı başarmıştır. Her geçen gün yeni mağazalar açan Migros, bu mağazalarına, Migros Depo ve Migros Toptan bünyelerine çok sayıda personel alımı, eleman alımı, memur alımı ve işçi alımı gerçekleştirmektedir.

Migros aracılığıyla yayına giren yahut yayına girmesi beklenen iş ilanları içinde; veteriner hekim, yönetici adayı, engelli personel, beden işçisi, reyon görevlisi, özel güvenlik görevlisi, şoför, kasap, müdür, ziraat mühendisi, gıda mühendisi, depo elemanı, mimar, stajyer, gıda teknikeri, müdür yardımcısı, yarı zamanlı, part time işçi, sezonluk şarkütör, mağaza personeli, kozmetik satış elemanı, tezgahtar, kasiyer, kampanya uzmanı gibi çok sayıda kadro ve pozisyon bulunmaktadır. Peki tüm bu iş ilanlarına nasıl ve nereden iş başvurusu yapılmaktadır?

Migros İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Migros bünyesinde çalışmak istiyorum, nasıl iş başvurusunda bulunabilirim diyen vatandaşlarımız aşağıda vermiş olduğumuz iş başvuru formu ile kolay bir biçimde insan kaynakları departmanına iş başvurusunda bulunabilirler. Sayfaya girmenizin ardından idari kadro, mağaza yöneticisi kadrosu, mağaza personel kadrosu alternatiflerinden size uygun olanını yani başvuru yapmak istediğiniz pozisyonu seçerek açık iş ilanlarına göz atabilir, başvuru şartlarını öğrenebilir ve iş başvurusunda bulunabilirsiniz.

Bunun dışında Migros çeşitli zamanlarda İŞKUR üzerinden de iş ilanları yayınlamaktadır. İŞKUR online web adresi üzerinden bu ilanları takip edebilirsiniz.

Migros İşe Alım Süreci Nasıldır?

Migros bünyesinde yayına giren bir iş pozisyonuna başvuru gerçekleştirdikten sonra kurumun insan kaynakları başvurunuzu bir ön değerlendirmeye tabi tutmakta ve bu değerlendirme ardından başvurusu olumlu bulunan adayları telefonla kuruma iş görüşmesi için davet etmektedir. Akabinde de yetkinlik bazlı bir mülakat gerçekleştirilmektedir. Elde edilen tüm verileri değerlendirdikten sonra bir üst kısıma geçen adaylar alakalı bölüm yöneticisine bildirilir ve departman yöneticisi tekrar bir inceleme yaparak son kararı verir. Migros işe alım süreci bu biçimdedir. Bu makalemizde Migros’ta işe nasıl girilir, iş başvurusu yapma ile ilgili geniş bir şekilde bilgiler sunduk. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz.

Migros kurumsal iş başvuru formu doldurmak için TIKLAYIN


DİĞER ELEMAN ALIMI HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, eleman alımı hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan eleman alımı açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu