Başvurular

Gümüşhane Üniversitesi Personel Alımı İlanı 2021

Gümüşhane Üniversitesi Personel Alımı İlanı 2021, iş başvurusu bölümünde Gümüşhane Üniversitesi Personel Alımı İlanı 2021 ile alakalı detaylara yer verdik.. Gümüşhane Üniversitesi Personel Alımı İlanı 2021 ile alakalı tüm ayrıntılar makalemizde..

Başlıklar

Gümüşhane Üniversitesi Personel Alımı İlanı 2021

Gümüşhane Üniversitesi Rektörlüğünden Yapılan Açıklama da 16 Adet Öğretim Üyesi Alınacağı Bildirildi.

Üniversitemizin aşağıda gösterilen birimlerine 2547 sayılı Kanunun ve Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliğinin alakalı maddeleri ikaznca  öğretim  üyesi  alınacaktır. Başvuracak  adayların  Üniversitemizin  web  sayfasında  yayına giren  “Gümüşhane  Üniversitesi  Öğretim  Üyeliğine Yükseltilme, Atanma ve Yeniden Atanma Kriterleri Yönergesi”nde gösterilen kriterleri taşımaları gerekmektedir. Ayrıca adayların fakültelerin yahut 4 yıllık yüksekokulların alakalı bölümlerinden mezun olmaları (Yurt dışından alınan diplomaların denkliğinin Yükseköğretim Kurulu’nca onaylanmış olması şarttır.), 657 sayılı Kanunun 48. maddesindeki genel ve özel şartları sağlamış olmaları gerekmektedir.

Profesör kadroları devamlı statüde olup, başvuracak adaylar (http://personel.gumushane.edu.tr/file/5649) adresinden temin edecekleri dilekçelerinde, başvurdukları anabilim dalını altını çizerek, ekinde 2 adet fotoğraf, nüfus cüzdan örneği, lisans, yüksek lisans, doktora mezuniyet belgeleri ve doçentlik sınavını başardığına  ilişkin  belgenin  onaylı  emsallari  ile  özgeçmiş,  yayın  listesi  ve  yayınlardan  bir araya gelen  dosyayı  6  takım  halinde  Personel  Daire  Başkanlığına vereceklerdir. (Herhangi bir kurumda çalışanlar bu hizmetlerini gösterir belgelerini eklemeleri gerekmektedir.)

Doçent kadroları devamlı statüde olup, başvuracak adaylar (http://personel.gumushane.edu.tr/file/5649) adresinden temin edecekleri dilekçelerinde, başvurdukları anabilim dalını altını çizerek, ekinde 2 adet fotoğraf, nüfus cüzdan örneği, lisans, yüksek lisans, doktora mezuniyet belgeleri ve doçentlik sınavını başardığına  ilişkin  belgenin  onaylı  emsallari  ile  özgeçmiş,  yayın  listesi  ve  yayınlardan  bir araya gelen  dosyayı  4  takım  halinde  Personel  Daire  Başkanlığına vereceklerdir. (Herhangi bir kurumda çalışanlar bu hizmetlerini gösterir belgelerini eklemeleri gerekmektedir.)

Doktor  Öğretim  Üyesi  kadrolarına  başvuracak  adaylar  (  http://www.gumushane.edu.tr/dosya/ogretim_uyesi_basvuru.doc)  2  adet  fotoğraf,  nüfus cüzdan  örneği,  diploma (lisans,  yüksek lisans,  doktora yahut uzmanlık belgelerinin  onaylı  emsallari  ) ile birlikte özgeçmiş,  yayın  listesi  ve  yayınlarından bir araya gelen dosyalarını 4 takım halinde vereceklerdir.(Herhangi bir kurumda çalışanlar bu hizmetlerini gösterir belgelerini eklemeleri gerekmektedir.)

Başvurular Resmî Gazete’de ilan edildiği tarihten bu yana 18 gün zaman zarfında Doktor Öğretim Üyesi kadroları için alakalı birime doçent ve profesör kadroları için Personel Dairesi Başkanlığı’na yapılacaktır. Posta ile yapılan başvurularda postada yaşanan gecikmeler dikkate alınmayacaktır.

Başvuruda bulunan adayların, başvurdukları kadro ile alakalı 2547 sayılı Kanunun ve Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliğinin alakalı maddeleri ile “Gümüşhane Üniversitesi Öğretim Üyeliğine Yükseltilme, Atanma ve Yeniden Atanma Kriterleri Yönergesi”nde aranan koşulları sağlamadığı sonradan tespit edilmesi halinde bu adayların ataması yapılmayacak ve başvuruları iptal edilecektir.

İlgililere açıklamalur.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu