Başvurular

Milli Eğitim Bakanlığı Sürekli İşçi Alımı 2022

Milli Eğitim Bakanlığı Sürekli İşçi Alımı 2022, iş başvuru bölümüzde Milli Eğitim Bakanlığı Sürekli İşçi Alımı ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Milli Eğitim Bakanlığı Sürekli İşçi Alımı başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Milli Eğitim Bakanlığı Sürekli İşçi Alımı

Milli Eğitim Bakanlığı yıl içinde farklı görev ve pozisyonlarında birden çok personel alımı gerçekleştirdi. En son çıkardıkları ilanla da sürekli olarak işçi alımı yapacaklarını açıkladılar. Lakin işçi alımı için belirtilmiş bazı şartlar bulunmaktadır.  Başvuru tarihleri içinde başvuru şartlarını karşılamanız durumunda sizler de birer Milli Eğitim Bakanlığı çalışanı olabilirsiniz. İlan ayrıntıları başvuru şartları, başvuru formu ve başvuru tarihleri ile alakalı daha kapsamlı bir şekilde bilgiye yazımızın devamından varabilirsiniz.

  • MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI SÜREKLİ İŞÇİ ALIMI 2015
  • MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI SÜREKLİ İŞÇİ ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI VE BAŞVURU FORMU

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI SÜREKLİ İŞÇİ ALIMI 2015

Milli Eğitim Bakanlığı aracılığıyla 2015 sürekli olarak işçi alımı için yayımlanan ilan aşağıdaki gibidir.

08/03/2004 tarihli ve 2004/6976 sayılı Bakanlar Kurulu Karan ile kamu sektörü %2 eski hükümlü çalıştırma zorunluluğu olduğundan Müdürlüğümüzde 2 (iki) adet kontenjan açığı bulunan TMY (Terörle Mücadele Malül Sayılmayacak Derecede Yaralanan) talebine ilişkin İş gücü İstem Formu doldurulmuş olup, Devlet Personel Başkanlığı Web sayfasında aşağıda gösterilen tarihlerde ilan edilmek üzere yazımız ekinde sunulmuştur. Arz ederim.
Mukadder GÜRSOY
Vali a.
İl Milli Eğitim Müdürü EK: – İşgücü İstem Formu (TMY) TMY İŞÇİ ALIMI
Başvuru Tarihi: 06.04.2015-15.04.2015
Başvurunun Talebin 3 Katını (6 Kişi) Aşması Halinde
Noter Çekiliş Tarihi: 22/04/2015

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI SÜREKLİ İŞÇİ ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI VE BAŞVURU FORMU

Milli Eğitim Bakanlığı işçi alımı ilanını yalnızca Konya ilinde ikamet eden vatandaşlar için açtı. Başvuru yapabilmeniz için bu ilde ikamet etmeniz veya ikamet etmeyi taahhüt etmeniz gerekmektedir. Öğrenim düzeysi ilkokul ve üstü bir derece olan vatandaşların ilana başvuru yapabilmeleri olanaktadır.  İnternet üzerinden herhangi bir başvuru formu yayınlanmadığı için bizzat gidip başvurunuzu sunmanız gerekmektedir. Başvuru yapılan adaylar başvuru sayısı aşılması durumunda noter huzurunda gerçekleştirilecek kura ile işe alınacaklardır. Ayrıca MEB aracılığıyla yayına giren tüm ilanlara MEB iş ilanları sayfamızdan varabilirsiniz.


DİĞER PERSONEL ALIMI HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, personel alımı hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan personel alımı açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu