Başvurular

Milli Mayın Merkezi Sözleşmeli Personel Alımı İlanı 2022

Milli Mayın Merkezi Sözleşmeli Personel Alımı İlanı 2022, iş başvuru bölümüzde Milli Mayın Merkezi Sözleşmeli Personel Alımı İlanı ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Milli Mayın Merkezi Sözleşmeli Personel Alımı İlanı başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Milli Mayın Merkezi Sözleşmeli Personel Alımı İlanı

Resmi Gazetede yayına giren yasaya göre Milli Savunma Bakanlığı’na bağlı yeni bir faaliyet merkezi kuruldu. Milli Mayın Faaliyet Merkezi adı altında hayata geçirilen proje kapsamı içinde 50 anlaşmali personel alımı gerçekleştirileceği de altı çizildi. 

6586 sayılı Milli Mayın Faaliyet Merkezi Başkanlığı Kanunu,  Şubat 2015 tarihli Resmi Gazetede yayımlandı.

  • MİLLİ MAYIN FAALİYET MERKEZİ SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIMI 2015
  • MİLLİ MAYIN FAALİYET MERKEZİ BAŞVURU ŞARTLARI

MİLLİ MAYIN FAALİYET MERKEZİ SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIMI 2015

Milli Mayın Faaliyet Merkezi 50 anlaşmali personel alımı yapacaktır. Bunların niteliği yani hangi fakülte mezunu bulunacağı ile alımın nasıl yapılacağı Bakanlar Kurulu Kararıyla belirlenecektir. Bakanlar Kurulu kararı yayımlandığında sitemizde olacaktır. Alınacak anlaşmali personele ödenecek ücret Milli Savunma Uzmanına verilecek ücreti geçmemek üzere Bakanlıkça belirlenecektir.

MİLLİ MAYIN FAALİYET MERKEZİ BAŞVURU ŞARTLARI

Milli Mayın Faaliyet Merkezi personel alımı başvuru şartları halen netlik kazanmadı. Açıklamalar bilgisi verildiğında başvuru formu ve başvuru şartları bu makalemizden varabilirsiniz.  Milli Mayın ve Faaliyet Merkezi kanunu maddeleri de aşağıda olduğu gibidir.

Sözleşmeli personel çalıştırma

MADDE 6 – (1) Merkezde; bu Kanunla verilen görevlerin yürütülmesi için, 14/7/1965 tarihli ve 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu ile diğer kanunların anlaşmali personel çalıştırılmasına dair hükümlerine bağlı kalınmaksızın özel bilgi ve ihtisas gerektiren konularda anlaşmali personel çalıştırılabilir. Bunlar 31/5/2006 tarihli ve 5510 sayılı Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası Kanununun 4 üncü maddesinin birinci fıkrasının (a) bendi kapsamı içinde sigortalı sayılır. Bunlara ödenecek ücretin net tutarı, birinci dereceli Milli Savunma Uzmanına ödenen aylık net tutarının yıllık hemen hemensını aşmamak üzere Bakan aracılığıyla tespit edilir. Çalıştırılabilecek toplam anlaşmali personel sayısı elliyi geçemez.

(2) Merkezde çalıştırılacak anlaşmali personelin hizmete alınmaları, görev ve yetkileri, nitelikleri, disiplin esasları, yükümlülükleri, anlaşmanin fesih halleri ile diğer hususlar Bakanlıkça çıkarılan yönetmelikle düzenlenir.

Görevlendirme

MADDE 7 – (1) 8/6/1984 tarihli ve 217 sayılı Devlet Personel Başkanlığı Kuruluş ve Görevleri Hakkında Kanun Hükmünde Kararnamenin 2 nci maddesinde sayılan kamu kurum ve kuruluşlarında çalışanlar aylık, ödenek, her türlü zam ve tazminatlar ile diğer mali ve sosyal hak ve yardımları kurumlarınca ödenmek kaydıyla geçici olarak Merkezde görevlendirilebilir. Merkezin bu husustaki istekleri, alakalı kurum ve kuruluşlarca ilk kez neticelendirılır. Bu madde kapsamı içinde görevlendirilen personel, kurumlarında aylıklı izinli sayılır. İzinde oldukları sürece memuriyetleri ile alakalı özlük hakları devam eder ve bu süreler terfi ve emekliliklerinde hesaba katılır. Bunların geçici görev yollukları Merkez aracılığıyla ödenir.

Milli Mayın Faaliyet Merkezi anlaşmali personel alımı başvuru şartları, başvuru formu ve ilan bilgileri ile ilgili sormak istediklerinizi aşağıda bulunan yorum bölümünden dile getirebilirsiniz.


İlgili Makaleler

Başa dön tuşu