Başvurular

Profilo Personel Alımı ve İş İlanları

Profilo Personel Alımı ve İş İlanları, iş başvuruları bölümünde Profilo Personel Alımı ve İş İlanları ile alakalı başvuruyu siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik.. Profilo Personel Alımı ve İş İlanları ile alakalı tüm ayrıntılar makalemizde..

Başlıklar

Profilo Personel Alımı ve İş İlanları

BSH grubuna müdahil olan Profile şirketi personel alımı için yeni iş ilanları yayımlamaktadır. Bu iş ilanları Profilo merkez şubesi ve Türkiye’deki diğer illerdeki satış mağazalarında ve servis ağlarına eleman alımı için yayımlanabilmektedir. Profilo şirketinde çalışmak isteyen adaylar bu makalemizden Profilo şirketinin istihdam yaptığı pozisyonları ve şirket ile ilgili geniş bir şekilde bilgi edinerek iş başvurusunda bulunabilirler.

Profilo – Dayanıklı Ev Aletleri

Hayatımızın birden çok yerinde hemen hemen işlerimizi birden çok elektronik aletle yapmaktayız. Buzlukta soğuk durması gereken meyveler ve sebzeler, kirlenen çamaşırlarımızı yıkayıp temizleyen çamaşır makineleri, Güzel gözükmesi için ütülediğimiz elbiseler için tercih ettiğimiz ütü makineleri, hemen hemen her gün tercih ettiğimiz ve kirlettiğimiz Bardak, Tabak ve tencereleri temizleyen bulaşık makineleri aklımıza gelebilecek her alanda elimiz ayağımız olan ev cihazlarıni üreten şirketlerden birisi olan Profilo şifrketinın tarihini gelin birlikte gözlemleyelim…

Profilo dünyanın en büyük üretici şirketlerinden birisi olan BSH grubuna dahildir. 1995 senesinde bu çatının altına girmesi ile birden çok ülkede ürünlerini tanıtma fırsatı ve satma olanağı bulmuştur. Türkiye’de 1200’ün üzerinde satış ve servis ağına sahiptir. Profilo üretim için Çerkezköy fabrikasını kullanmaktadır. Bunun bunun yanında ufak ev cihazlarıni de ithal ederek kullanıcılara sağlamaktadır. Profilo şirketinin ürettiği ve piyasaya sürdüğu ürün yelpazesi şu biçimdedir;

  • Beyaz Eşya
  • Ankastre
  • Küçük Ev Aletleri
  • Elektrikli Süpürgeler
  • Isıtma ve Soğutma
  • Profilo Televizyon

Profilo müşteri tatminiyetini üretimi yaptığı elektronik cihazların dayanıklılığı ve yeterli fonksiyonelliğe sahip cihazlarla sağlamaktadır. Yaygın servis ağı ile ulaşılabilir olan Profilo birden çok mağazası ile de ürünlerini kullanıcılara tanıtma amacı gütmektedir. Buna bağlı olarak Satış, Servis ve deneyim için hem sanal hemde fiziksel mağazalardan ulaşımı kolay bir firmadır.

Profilo Personel Alımı ve İş İlanları

Bir çok beyaz eşya şirketinde olduğu gibi Profilo şirketinin de çalışabileceğiniz birden çok pozisyonu bulunmaktadır. Özellikle Çerkezköy’deki üretim fabrikası ile yaygın mağazalarında personel yahut teknik servis ağlarında eleman olarak çalışmanızı olabilecek kılmaktadır. Profilo işe alım sürecinde başvurulan pozisyona göre değerlendirme yapar. Başvurulan Pozisyona göre nitelik ve beceriyi esas almaktadır. Bu nedenle Yetkinliği yüksek ve nitelikli adayları tercih eder.

Profilo şirketinde çalışabileceğiniz 1200 adet yetkili servis ve mağaza bulunmaktadır. Çerkezköy fabrikasında üretim elemanı olarak iş bulmanız da olabilecekdür. İş başvurusu yaparken dikkat etmeniz gereken kritik noktalardan biriside doğru pozisyona başvurmanız olacaktır. Klima bakım onarım elemanı Tv bakım onarım bölümüne başvurduğunda başvurunuz dolayısı ile kabul olmayacaktır. Bu nedenle doğru pozisyona başvuru yaptığınızdan emin olmalısınız.

İşe Alım Yapılan Pozisyonlar
  • Üretim elemanı
  • Ar-Ge Mühendisi
  • Klima bakım onarım elemanı
  • Klima montaj elemanı
  • İnsan kaynakları personeli
  • Tv bakım onarım elemanı
  • Tv Üretim elemanı
  • Beyaz eşya üretim elemanı
  • Elektronik tamir bakım elemanı

Profilo şirketine İş Başvurusu yapmak için bağlı olduğu BSH grubuna başvuru iletmelisiniz. BSH grubunun insan kaynakları bölümünden göndereceğiniz öz geçmişinizi doğru bilgilerle doldurmanız gerekmektedir. Profilo şirketi için başvuru yaptığınızı cv nize eklemelisiniz. Profilo şirketinde çalışmak istiyorsanız ait olduğu üst Grubu BSH şirketine iş başvuru formunuzu iletmeniz gerekiyor. Bunun için tıklayınız > BSH İş Başvuru Formu

Paylaş
Tweetle
Paylaş
Pin
0 Paylaşımlar

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu