Başvurular

Mitsubishi Electric İş Başvuru Formu İş İlanları 2021

Mitsubishi Electric İş Başvuru Formu İş İlanları 2021, iş başvurusu bölümünde Mitsubishi Electric İş Başvuru Formu İş İlanları 2021 ile alakalı detaylara yer verdik.. Mitsubishi Electric İş Başvuru Formu İş İlanları 2021 ile alakalı tüm ayrıntılar makalemizde..

Başlıklar

Mitsubishi Electric İş Başvuru Formu İş İlanları 2021

Mitsubishi Electric Türkiye:

Müşterilerimizle daha yakın ilişkiler kurmayı amaçlayarak 2012 senesinde Mitsubishi Electric Turkey olarak bu güzel ülkede faaliyet göstermeye başladı. Fabrika otomasyon, klima ve havalandırma sistemleri, asansör/yürüyen merdiven sistemleri, görsel veri sistemleri ve elektrik santralleri gibi birden fazla alandaki faaliyetlerimizle emin adımlarla ilerliyoruz. Mitsubishi Electric Turkey olarak felsefemiz; Teknolojimizi, servislerimizi ve yaratıcılığımızı geliştirerek toplumdaki yaşam değerini yükseltmektır.

Mitsubishi Electric Global

Biz, Mitsubishi Electric Group olarak, sürekli olarak teknolojik yenilik ve kesintisiz yaratıcılıkla etkin ve sorunsuz bir toplumun oluşmasına katkıda bulunacağız.

1 Şubat 2021’de Mitsubishi Electric Group, kuruluşunun 100. yıl dönümünü kutladı. Yıllar boyu bizi destekleyen herkese en içten teşekkürlerimizi sunmak istiyoruz. Bir asır boyunca iş dünyasındaki faaliyetlerimizi sürdürmeyi vermiş olduğunuz desteğe borçluyuz.

Hem çağımızın gereksinimlerine karşılık veren bir grup şirketi olmayı hem de sürekli olarak yenilik yaparak daha fazla büyüme elde etmeyi planlıyoruz.

Küresel değişimlere ayak uydurup sürdürülebilir büyüme hedefimiz ışığında ilerlemeye devam ederken şirket olarak her zaman toplumsal sorumluluklarımıza, etik kurallara ve yasalara uyuma özen anlatacağız. Toplumumuzun, üyelerimizin, hissedarlarımızın ve çalışanlarımızın güvenini kazanmak ve tatmin olmalarını sağlamak maksadıyla kendimizi adamaya devam edeceğiz.

“Changes for the Better” (Daha İyisi İçin Değişim) kavramı bir şirket olarak tutumumuzu; her zaman daha iyisini amacında olan değişim yaratma irademizi temsil ediyor.

Devam eden desteğiniz için çok teşekkür ederiz, her zaman olduğu gibi gelecekte Mitsubishi Electric Group’tan harika işler bekleyebilirsiniz.

 

Açık Pozisyonlar:

 

Pozisyon Başvuru Linki
Genel Başvuru İzmir, Manisa(Merkez) Başvur
Üretim Operatörü (Engelli) Manisa(Yunus Emre) Başvur
Üretim Mühendisi (Sorumlu) Manisa(Merkez) Başvur
Tedarikçi Kalite Sorumlusu Manisa(Merkez) Başvur
IT Teknisyeni Manisa(Merkez) Başvur
Genel Muhasebe Sorumlusu Manisa(Yunus Emre) Başvur
Satınalma Uzmanı Manisa(Yunus Emre) Başvur
Baskılı Devre Kartı (Pcb) Üretim Uzmanı Manisa(Yunus Emre) Başvur
BT Sorumlusu Manisa(Yunus Emre) Başvur
Eşanjör Uzmanı (Mühendis) Manisa(Merkez) Başvur
Kontrol Uzmanı Manisa(Yunus Emre) Başvur

Üstteki Linkten Başvuru Yapabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu