Başvurular

MKEK Mühimmat Fabrikası Müdürlüğü İşçi Alımı Yapacak 2022

MKEK Mühimmat Fabrikası Müdürlüğü İşçi Alımı Yapacak 2022, iş başvuru bölümüzde MKEK Mühimmat Fabrikası Müdürlüğü İşçi Alımı Yapacak ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. MKEK Mühimmat Fabrikası Müdürlüğü İşçi Alımı Yapacak başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

MKEK Mühimmat Fabrikası Müdürlüğü İşçi Alımı Yapacak

Makine Kimya Endüstrisi veya bilinen kısa adı ile MKEK yayınlamış olduğu iş ilanı ile terörle karşılaşmada yaralanan işçi alımı yapacağını açıkladı. MKEK işçi alımı ilanı kapsamı içinde tornacı alımı gerçekleştirecektir. MKEK işçi alımı ilanı ile ilgili başvuru formu, başvuru tarihleri ve başvuru şartları ile diğer mühim ilan ayrıntılarına haberimiz devamından varabilirsiniz.

MKEK Mühimmat Fabrikası Müdürlüğü İşçi Alımı İlanı 2017

Kamu kurum ve kuruluşlarının sürekli olarak (daimi) ve geçici iş gücü isteklerine başvurularda bireylerin Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sisteminde kayıtlı olan adresleri dikkate alınır. Talep şartlarına durumu uyan adaylar, ilanın yayına girdiği tarihten bu yana 10 gün içinde talebin yayımlandığı yerdeki İl/Şube Müdürlüğümüzden yahut www.iskur.gov.tr internet adresi üzerinden başvuru yapabilirler. Gerçeğe aykırı belge verenlerin veya beyanda bulunanların başvurusu geçersiz hale getirilmesi, işe alınma işleminin iptaline ilişkin Kurumun ve talep sahibi kamu kurum ve kuruluşunun yasal işlem yapma hakkı saklıdır. Başvurularda 2014 Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) sonuçları geçerli olup, 2014 KPSS sınavına girmiş ve KPSSP94 puanı olan adayların başvuruları kabul edilecektir. Merkezi sınav kapsamı içinde müracaat eden adaylar içinden en yüksek puan alandan başlamak üzere talep rakamının üç katı olacak biçimde düzenlenecek nihai listede bulunan bireylerin isim ve adresleri, alakalı kamu kurum ve kuruluşuna bildirilecektir. TERÖRLE MÜCAADELEDE GÖSTERMİŞ OLDUKLARI BAŞARIDAN DOLAYI KENDİLERİNE VERİLEN ÜSTÜN HİZMET VE TAKDİR BELGESİNE SAHİP OLAN ÖNCELİK GRUBUNDAKİLER BAŞVURAMAZLAR .

Taleplere başvuru yapan ve nihai listede bulunan adaylar, eğitim durumu, deneyim, sertifika, öncelik durumu, vb. koşulları taşıyıp taşımadıklarını yazılı yahut sözlü sınavdan önce talebi veren kamu kurum ve kuruluşuna ibraz etmek zorundadır. Bu durumlarını belgeleyemeyenler yahut yanlış beyanda bulunanlar nihai listeden çıkarılarak sıralamada bulunan diğer bireyler listelere dahil edilecektir. Son başvuru tarihi resmi tatile rastladığında bir sonraki iş günü başvurular kabul edilecektir. İş yerine ismi bildirilen bireylere yazılı yahut sözlü sınavın yeri ve zamanı alakalı kamu kurum ve kuruluşu aracılığıyla adaylara yazılı olarak bildirilecektir. 9) Terörle karşılaşmada malul sayılmayacak biçimde yaralanan: 21/6/1927 tarihli ve 1111 sayılı Askerlik Kanunu yahut 16/6/1927 tarihli ve 1076 sayılı Yedek Subaylar ve Yedek Askeri Memurlar Kanunu kapsamına giren ve askerlik hizmetini yaparken 12/4/1991 tarihli ve 3713 sayılı Terörle Mücadele Kanununun 21 inci maddesinde sayılan terör hadiselerinın neden ve tesiri sonucu malul sayılmayacak biçimde yaralananlardan “sağlık raporu” ve terörle karşılaşmada yaralı olarak kurtulduğını gösteren “komutanlık yazısı” ile durumlarını belgelendirenleri anlamına gelmektedir. Bu bağlamda kayıt yaptırmak isteyenler yukarıdaki belgelerle birlikte şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir. İnternet üzerinden terörle karşılaşmada malul sayılmayacak biçimde yaralanan olarak kayıt yaptırmak isteyen bireyler yukarıda gösterilen belgeleri Kuruma getirerek bu durumlarını onaylatmak zorundadır. Onay işlemi yaptırmayan terörle karşılaşmada malul sayılmayacak biçimde yaralananlar normal statüde işlem görecektir. Terörle karşılaşmada malul sayılmayacak biçimde yaralananlar, öncelikli statüde de kayıt yaptırabileceklerdir.

Meslek Bilgileri
Meslek Deneyim (Yıl) Deneyim (Ay) Öğrenme Türü
Tornacı (Torna Tezgahı Operatörü) Okuldan
Öğrenim Bilgileri
Lise ve Dengi Okul Torna Ortaöğretim (Lise ve Dengi)
Lise ve Dengi Okul Tesviye Ortaöğretim (Lise ve Dengi)
Lise ve Dengi Okul Bilgisayarlı Makine İmalatı Ortaöğretim (Lise ve Dengi)
Lise ve Dengi Okul Endüstriyel Kalıp Ortaöğretim (Lise ve Dengi)
Lise ve Dengi Okul Makine Bakım Onarım Ortaöğretim (Lise ve Dengi)

Çalışma Adresi : İSTASYON CİVARI / 71300 KIRIKKALE MERKEZ KIRIKKALE / TÜRKİYE

Tercih Edilen İkamet İlçeleri : DELİCE , KESKİN , KIRIKKALE MERKEZ , SULAKYURT , BAHŞİLİ , BALIŞEYH , ÇELEBİ , KARAKEÇİLİ , YAHŞİHAN

MKEK aracılığıyla yayına giren işçi alımı ilanı ile ilgili başvuru formu, başvuru tarihleri ve başvuru şartları gibi geniş bir şekilde ilan bilgilerine yer verdik. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz. Ayrıca kurum aracılığıyla yayına giren ilanlara MKEK iş ilanları sayfasından varabilirsiniz.


DİĞER İŞÇİ ALIMI HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, işçi alımı hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan işçi alımı açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu