Başvurular

MTA Genel Müdürlüğü iş ilanları ve iş başvurusu 2022

MTA Genel Müdürlüğü iş ilanları ve iş başvurusu 2022, iş başvuru bölümüzde MTA Genel Müdürlüğü iş ilanları ve iş başvurusu ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. MTA Genel Müdürlüğü iş ilanları ve iş başvurusu başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

MTA Genel Müdürlüğü iş ilanları ve iş başvurusu

Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğü veya bilinen kısa adıyla MTA, 1935 senesinde kurulmuş tüzel bir kişiliğe sahip, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı’na bağlı bir kurumdur. MTA, işletmeye uygun maden ve taş ocağı alanlarını araştırmak, işletilmekte olan maden ocaklarının daha verimli bir biçimde çalışmalarını sağlamak, madencilik sektörü için kalifiye eleman yetiştirme gibi amaçlar güdülerek kurulmuştur. MTA bünyesine çeşitli zamanlarda ihtiyaçları kapsamı içinde personel alımı, eleman alımı, memur alımı ve işçi alımı yapmaktadır. MTA aracılığıyla yayına giren iş ilanları, iş olanakları, iş olanakları, açık iş pozisyonları gibi iş başvurusu ayrıntıları yazımız devamındadır.

  • Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğü İş İlanları 2022
  • MTA Genel Müdürlüğü İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğü İş İlanları 2022

Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğü merkezi Ankara ilimizde bulunmaktadır. Jeoloji Etüdleri, Jeofizik Etüdleri, Enerji Hammadde Etüd ve Arama, Maden Etüd ve Arama, Sondaj, Fizibilite Etüdleri, Maden Analizleri ve Teknolojisi, Deniz ve Çevre Araştırmaları Daire Başkanlıkları kurumun ana birimleridir. Bunun dışında 12 bölge müdürlüğü bulunmaktadır. MTA Genel Müdürlüğü tüm bu bölümlere çok sayıda personel alımı, eleman alımı, memur alımı ve işçi alımı gerçekleştirmektedir. MTA aracılığıyla yayına giren en son iş ilanları aşağıda bulunmaktadır.

MTA Genel Müdürlüğü aracılığıyla yayına giren yahut yayına girmesi olabilecek iş ilanları içinde; yardımcı personel, mühendis, şirket müdürü, tekniker, alan temizlik görevlisi, meydancı, laboratuvar personeli, müfettiş yardımcısı gibi çok sayıda kadro ve pozisyon bulunmaktadır. İlanlarda ilköğretim mezunu, lise mezunu, ön lisans mezunu ve üniversite mezunu olan bay bayan, işinde uzman deneyimsiz adayların iş başvurusu yapabilecekleri kadro ve pozisyonlar bulunmaktadır. Peki tüm bu iş ilanlarına nasıl ve nereden iş başvurusu yapılır?

MTA Genel Müdürlüğü İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

MTA Genel Müdürlüğü aracılığıyla yayına giren yahut yayına girecek olan iş ilanları www.devlette.com adresimiz üzerinde ve kurumun resmi İnternet adresi olan www.mta.gov.tr adresi üzerinde yayınlanmaktadır. Tüm bu iş ilanlarını takip etmek, ilanlara dair iş başvuru formu, başvuru tarihleri ve şartları gibi bilgileri görmek ve anında iş başvurusu yapmak için sosyal mecralardan bizleri takip edebilirsiniz. İş ilanları yayına girdiğinda gerekli açıklamaları sunacağız. Bunun dışında kurumun insan kaynakları, personel daire başkanlığı gibi departmanlarına ilanlar yayınlanmadan yapacak olduğunuz iş başvuruları kabul edilmemektedir. MTA bünyesinde çalışma olanağı elde etmek için ilanların yayına girmesinı beklemeli ve söz edeceğimiz usul ve esaslar çerçevesinde başvurularınızı gerçekleştirmelisiniz. Bu makalemizde MTA genel müdürlüğü iş ilanları ile işe alım süreci ile ilgili geniş bir şekilde bilgiler verdik. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz.


DİĞER MTA GENEL MÜDÜRLÜĞÜ HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, mta genel müdürlüğü hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan mta genel müdürlüğü açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu