Başvurular

Mudo İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021

Mudo İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021, iş başvurusu bölümünde Mudo İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021 ile alakalı detaylara yer verdik.. Mudo İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021 ile alakalı tüm ayrıntılar makalemizde..

Başlıklar

Mudo İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021

Mudo İş Başvuru Formu, Kurucuları Mustafa Taviloğlu ve Doğan Gürün’ün isimlerinin ilk hecelerinden esinlenerek oluşturulan Mudo; 1964 senesinde Fitaş Pasajı’nda 12 metrekarelik bir dükkân ile yola çıkmıştır. 2012 senesinde 100’den fazla mağazası ve 2.000’i aşkın çalışan sayısı ile Türk hazır giyim ve dekorasyon perakendeciliği sektörüne hizmet veren köklü bir markadır.

Kuruluş yılı olan 1964’ten bu yana her zaman kalite ve değişiklik prensipleri ışığında ilerleyen Mudo, o senelerda dünya modasını görülmektediran ürünleri ile Türkiye’de özellikle gençler içinde moda anlayışının gelişmesine neden olmuş, yaptığı cesur girişimlerle de bir çok hazır giyim markasının doğuşuna öncülük etmiştir. İlk baskılı t-shirt ve garment wash (parça yıkama – parça boya) pantolon satışını gerçekleştiren Mudo, sektörde fark yaratacak değişimlere öncülük etmiştir.

Yeniliği ve farklılığı, yalnızca ürün gamında değil mağazacılık alanında da gösteren Mudo “büyük metrekareli mağazacılık” anlayışını geliştirmiştir. Bu anlayışta “Dünya Burada” sloganı ile Mudo City ve “Ev ve yaşam için her şey” sloganı ile Mudo Concept mağazalarında yola çıkılmış, müşterilerin alışverişlerinde keyifli vakit geçireceği, aradıkları her şeyi aynı çatı altında rahatlıkla bulabilecekleri özel konseptte mağazalar dizayn edilmiştır. Mudo, bünyesinde hazır giyim ve aksesuar markalarını barındırırken dekorasyon ürünleri ile geniş ürün gamını ortaya koymaktadır.

Açık Pozisyonlar:

Pozisyonlar Şehir
Mağaza Kategori Yöneticisi-Bodrum Plaza Concept Muğla
Bodrum Plaza – Mağaza Satış Danışmanı / Kasiyer Muğla
Stüdyo Personeli İstanbul
E-Ticaret Satış & Raporlama Uzmanı İstanbul
Depo Personeli İstanbul
E-Ticaret İçerik Uzman Yardımcısı İstanbul
Görsel Sunum & Vitrin Tasarım Uzman Yardımcısı İstanbul
Hazır Giyim – Tedarik Uzmanı İstanbul
Kıdemli Tasarımcı İstanbul
Asistan Tasarımcı İstanbul
Mağaza İç Mimar – Bodrum Muğla
Stok Kontrol Uzmanı İstanbul
Hazır Giyim – Tedarik Stajyeri İstanbul
Concept-Kategori & Satış Stajyeri İstanbul
Tasarım Stajyeri İstanbul

İlanlara başvurmak ve daha fazla Mudo iş ilanı için tıklayın.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu