Başvurular

Haftanın DPB İlanları: 60 KPSS ve KPSS’siz 724 Memur ve İşçi Alım İlanı Yayımlandı

Haftanın DPB İlanları: 60 KPSS ve KPSS’siz 724 Memur ve İşçi Alım İlanı Yayımlandı, iş başvuruları bölümünde Haftanın DPB İlanları: 60 KPSS ve KPSS’siz 724 Memur ve İşçi Alım İlanı Yayımlandı ile alakalı başvuruyu siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik.. Haftanın DPB İlanları: 60 KPSS ve KPSS’siz 724 Memur ve İşçi Alım İlanı Yayımlandı ile alakalı tüm ayrıntılar makalemizde..

Haftanın DPB İlanları: 60 KPSS ve KPSS’siz 724 Memur ve İşçi Alım İlanı Yayımlandı

Devlet Personel Başkanlığı aracılığıyla 6 farklı kurum memur alım ilanları yayımladılar. Bu kurumlar, KPSS şartı olmadan, 60 KPSS puanıyla başvuru yapılabilecek ve 70 KPSS puanıyla başvuru yapılabilecek personel alımları yapacaklarını açıkladılar. 

Kamuilanlari.com olarak bizlerde bu alım ilanlarını sizlerle buluşturuyoruz. 

25 ARALIK DPB KAMU PERSONELİ ALIM İLANLARI

Gün içinde personel alımı yapacağını duyuran 4 farklı kamu kurumu yer alıyor. Bu kurumlar içinde Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM), TCDD Taşımacılık A.Ş. Genel Müdürlüğü ve Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu Başkanlığı (TÜBİTAK), Türk Patent ve Marka Kurumu (TPE) yer alıyor. 

İlanlara dair kadro ayrıntı kısmı ise şu biçimde,

EGM PERSONEL ALIM İLANI

Emniyet Genel Müdürlüğü paylaşımı yaptığı ilanında 15 kadrolu psikolog, 18 kadrolu aşçı, 54 kadrolu hizmetli ve 10 anlaşmali avukat alımı yapacağını açıkladı. 

İlanda KPSS şartsız ve 70 KPSS puanıyla başvuru yapabileceğiniz alım ilanları yer alıyor.

TÜİK İŞÇİ ALIM İLANI

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) aracılığıyla yayımlanan personel alım ilanında Soğuk Mutfak Aşçısı, Aşçı, Tatlı Ustası, Aşçı Yardımcısı, Servis Elemanı (Garson), Bulaşıkçı ve Temizlik Görevlisi alımı yapılacağı açıklamaldu. 

TCDD PERSONEL ALIM İLANI

TCDD Taşımacılık A.Ş. Genel Müdürlüğü personel alım ilanında Lokomotif Tamircisi, Motor Tamircisi, Kaynakçı, Tezgah Makine ve Talaşlı İmalat İşçisi, Vagon İmal ve Tamirciliği, Lokomotif Tamircisi, Motor Tamircisi, Kaynakçı, Tezgah Makine ve Talaşlı İmalat İşçisi, Vagon İmal ve Tamirciliği, Makinist İşçilerinden ve Tren Teşkil İşçileri kadrolarından alım yapacağını açıkladı. 

TÜBİTAK PERSONEL ALIM İLANI

TÜBİTAK aracılığıyla yayımlanan personel alım ilanında ise çok değişik branşlardan Uzman, Uzman Yardımcısı ve Araştırma Personeli alımı yapacağını bilgisi verildi. 

ETİ MADEN İŞLETME PERSONEL ALIM İLANI

ETİ Maden İşletme Gene Müdürlüğü 198 personel alımı yapacak. Alımlar Kimya, Makine, Maden ve Ceher Hazırlama Teknolojisi, Elektronik ve Haberleşme, Elektrik, Harita ve Kadastro, Bilişim Teknolojileri, Maden yahut Maden Teknolojisi, Kimya yahut Laboratuvar Teknolojisi Bilgisayar Prog. yahut İnternet ve Ağ Teknolojisi, Torna Tesviye kadrolarına yapılacak.

TÜRK MARKA VE PATENT KURUMU

Türk Patent ve Marka Kurumu paylaşımı yaptığı personel alım ilanında Sınai Mülkiyet Uzman Yardımcısı pozisyonuna alım yapacağını açıkladı.

İLANLARA DAİR DETAYLAR

Yukarıda bulunan kurumlar ve alım yapılacak pozisyonlara başvuruda bulunacak adaylar aşağıda bulunan bağlantı aracılığıyla ilan metinlerini görüntüleyebilirler. 

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) personel alım için TIKLAYINIZ 

Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) personel alım için TIKLAYINIZ

TCDD Taşımacılık A.Ş. Genel Müdürlüğü personel alım için TIKLAYINIZ

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu Başkanlığı (TÜBİTAK) personel alım için TIKLAYINIZ

ETİ Maden İşletme Gene Müdürlüğü personel alım için TIKLAYINIZ

Türk Patent ve Marka Kurumu personel alım ilanı için TIKLAYINIZ

Personel alım ilanlarından ve başvuru sürecinden anında haberdar olmak için bizleri takip edin. 

Andorid uygulamamız için TIKLAYINIZ

Facebook Sayfamız için TIKLAYINIZ

Twitter Sayfamız için TIKLAYINIZ

İnstagram Sayfamız için TIKLAYINIZ

Haber Kaynağı: Kamuilanları.com

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu