Bilgi Arşivi

Coca Cola İş İlanları! Coca Cola İş Başvurusu Formu 2021

Coca Cola İş İlanları! Coca Cola İş Başvurusu Formu 2021, başvurular bölümümüzde Coca Cola İş İlanları! Coca Cola İş Başvurusu Formu 2021 ile alakalı bilgi sahibi olmanızı istedik.. Coca Cola İş İlanları! Coca Cola İş Başvurusu Formu 2021 ile alakalı tüm ayrıntılar makalemizde..

Başlıklar

Coca Cola İş İlanları! Coca Cola İş Başvurusu Formu 2021

Coca Cola iş ilanlarına yapılan Coca Cola iş başvurularından çok sayıda personel alımı ve eleman alımı yapacaktır. Coca Cola iş ilanlarında yayına giren; satış temsilcisi, tedarik planlama uzmanı, sevkiyat elemanı ve sevkiyat şoförü gibi başlıklarla iş pozisyonuna göre yayına giren ilanlarla alakalı bilgi vereceğimiz makalemizde; Coca Cola iş başvurusu formu, çalışma şartları, açık iş pozisyonları ve iş olanakları ile ilgili geniş bir şekilde bilgiye varabilirsiniz.

Coca Cola İş İlanları ve İş Başvurusu Formu

  • Coca Cola İş İlanları ve İş Başvurusu Formu
  • Coco Cola Saha Satış Temsilcisi İş İlanları
  • Coco Cola İş Başvurusu Nasıl Yapılır?
  • Kariyer.net CoCo Cola İş İlanları
  • Coco Cola İş Başvurusu Sıkça Sorulanlar
  • Coca Cola dan Ayrıldım Tekrar İş Başvurusu Yapabilir miyim?
  • Coca Cola Ofislerinden İş Başvurusu Yapabilir miyim?
  • Coca Cola İnsan Kaynakları
  • İletişim Bilgileri
Coca cola tesisleriCoca cola tesisleri
Coca Cola Fabrikası – İş İlanları

Facebook Twitter Coca Cola İnsan Kaynakları Coca Cola Türkiye BAŞVUR

Dünya’nın en büyük firmalarından birisi olan Coca Cola, ulaşım ve sevkiyat kapasitesiyle Dünya’da birinci sırada bulunmaktadır. 200’ün üzerinde ülkede faaliyetlerine devam eden firma, 132 yıllık geçmişiyle senelera meydan okumaya sürdürmektedir.

Müşteri tatminiyeti ve kaliteli hizmet anlayışından bir an olsun ödün vermeyen firma, Coca Cola iş ilanları ile  fabrika ve satış merkezlerinde görevlendirmek üzere çok sayıda eleman alımı yapmaktadır. İnsan kaynaklarına ulaşan iş başvuruları büyük bir titizlikle incelenirken, 2021 senesinin geri kalanında da iş başvuruları sürdürmektedir. 

Dilerseniz; sektörde ki Pepsico gibi diğer firmaların iş ilanlarına, Genel İş İlanları sayfamızdan ulaşıp karşı karşıya geldirma yapabilir ve iş başvurusu uygulayabilirsiniz.  

Personel ve eleman alımı yapılacak noktaları aşağıdaki tablomuzdan inceleyebilir, açık iş pozisyonlarıyla alakalı geniş bir şekilde bilgi sahibi olabilirsiniz.

Coco Cola Saha Satış Temsilcisi İş İlanları

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Ana Görev ve Sorumlulukların Özeti:

  • Şirket hizmet değeri ve müşteri tatminiyetini standartlarını sağlayacak biçimde bayi satış personellerini ve direkt satış bölgelerinde CCI satış ekibini koordine etmek, satış noktalarında etkin stok kontrolü ve yönetimini sağlamak  ve sevkiyat sürecini takip etmek,
  • Temel iş göstergelerinin (Yıllık olarak revize edilen iş hedefleri tablosu – KPI), şirket stratejileriyle tutarlı olarak gerçekleşmesini sağlamak, gerçekleşen ve bütçelenen farkını takip etmek, gerekli aksiyonları almak,
  • Müşteri poblemlerina çözüm getirmek,  yeni işbirliklerini gözetmek,  zaman içinde müşterilerle etkili ilişkiler geliştirmek,
  • Pazardaki gelişmeleri ve diğer şirketlerin pazarda görünen gelişmelerini & güncel akımları takip ederek, yöneticilerini bilgi sahibi olmanızı ve yönlendirmek,
  • İş planlarına ve şirket prensiplerine uygun olarak satış geliştirme aktiviteleri yürütmek,
  • Ekipman ve soğutucu takiplerini ve kontrollerini yapmak,
  • Satış noktası içindeki uygulama alanlarını tespit etmek ve müşteriyi ikna ederek bunların uygulanmasını sağlamak,
  • Belirlenmiş rut standartlarını korumak adına rut planlamasını düzenli takip etmek ve gerekli değişiklikleri gerçekleştirmek adına alakalı birimler ile paylaşmak.

Pozisyon için beklenen gereklilikler nelerdir?

  • Satış alanında min. 2 yıl işinde uzman (Tercihen Hızlı Tüketim Malları sektöründe),
  • Üniversite mezunu,
  • İyi düzeyde İngilizce bilgisine sahip,
  • MS Office uygulamalarına hakim,
  • B sınıfı ehliyeti olan ve aktif araç kullanabileni
  • İstanbul’da ikamet eden & edebilecek olan,
  • Seyahat engeli olmayan.
Aday Kriterleri
Tecrübe
En az 2 yıl profesyonel adaylar
Eğitim Seviyesi
Üniversite(Mezun), Yüksek Lisans(Öğrenci), Yüksek Lisans(Mezun), Doktora(Öğrenci), Doktora(Mezun)
Pozisyon Bilgileri
Firma Sektörü
Hızlı Tüketim Malları
Departman
Satış
Çalışma Şekli
Sürekli / Tam zamanlı
Pozisyon Seviyesi
Yeni Başlayan
Personel Sayısı
Belirtilmemiştir
Ülke/Şehir
İstanbul
İş Başvurusu

Coco Cola İş Başvurusu Nasıl Yapılır?

Coca Cola iş olanaklarından yararlanmak ve Coca Cola iş ilanlarına başvuru yapmak istiyorsanız, internet üzerinden başvuru formu rahatlıkla doldurabilirsiniz. Coca Cola iş ilanlarına başvuruda bulunmak isteyen personel adayları, Coca Cola iş başvuru formuna sayfamız üzerinden ulaşıp iş başvurusunda bulunabilecekleri gibi Kariyer.net, Yenibiris.com, Secretcv.com ve Eleman.net gibi ilan sitelerinden müracaatta bulunabilirler.

Kariyer.net CoCo Cola İş İlanları

Coco Cola iş ilanlarını takip ediyorsanız eğer, personel alımı yapılan pozisyonlarla alakalı açıklama ve diğer ayrıntı kısmı Kariyer.net adresinde rahatlıkla bulacaksınızdır. Türkiyenin ileri gelen iş arama siteleri içinde başı çekmekte olan kariyer.net üzerinden Coco Cola iş ilanlarına başvuru formu göndererek, Coco Cola bünyesinde çalışma olanağı bulacaksınızdır.

Kariyer.net’ de yayına giren Coco Cola iş ilanlarına başvuru yapabilmek için ilk kez siteye üye olmanız yeterli olacaktır. Kariyer.net üzerinde haırlayacağınız Cv ile yalnızca Coco Cola sınırlı yetinmeyip, site üzerinden personel alımı yapan binlerce şirketin iş ilanlarına iş başvurusu uygulayabilirsiniz.

Coco Cola İş Başvurusu Sıkça Sorulanlar

Her ne kadar açıklayıcı bir yazı oluşturmaya çalışsak da, bazı konular yeteri kadar anlaşılamıyor olabilir. Bu kanıya varmamızda ki en büyük neden ise, kullanıcılarımızın bize yaptığı geri dönüşler. Yazımızın sonlarına doğru gelirken hem bu geri dönüşlere yanıt vererek iş başvurusu aşamasındaki personel adaylarına yardımcı olmaya çalışacağız.

Coca Cola dan Ayrıldım Tekrar İş Başvurusu Yapabilir miyim?

Firma kimliğine zarar veren bir neden ile Coca Cola’den ayrılmadıysanız eğer, Coca Cola bünyesinde tekrar çalışmak için herhangi bir engel bulunmamaktadır. Yazımızda bahsetmiş olduğumuz başvuru kanalları üzerinden Coca Cola iş başvurusu formu doldurarak müracaatınızı yapabilirsiniz.

Coca Cola Ofislerinden İş Başvurusu Yapabilir miyim?

En fazla geri dönüş aldığımız konuların başında, Coca Cola Ofislerinden İş Başvurusu Yapılabilir Mi? Sorusu gelmektedir. Sitemizde bulunan linklerden iş başvurusu yapamayanlar, en yakın Coca cola yetkili ofislerinden iş başvurusu yapabilmektedir.

Coca Cola İnsan Kaynakları

Global bir ekibiz ve en mühim varlığımızın çalışanlarımız olduğunun bilincindeyiz. İşyerimizin ve işimizin sürdürülebilirliği için çalışanlarımızın potansiyellerini en üst düzeyde kullanmalarına olanak sağlamak istiyoruz. Kişilerin ve düşüncelerin, içinde olduğumuz ülkeler kadar zengin bir değişiklik içinde olduğunun farkında olarak, herkesin mühim bir hedefe katkıda olduğunu hissettiği bir ortam yaratmaya çalışıyoruz. 

Bulunduğumuz her ülkede, tüm işyeri uygulamalarımızın yerel kanunlarla uyumlu, adil ve etik, kararlarımızın ise insan haklarına saygılı olmasını sağlamayı amaçlıyoruz.  

Bunun da ötesine geçerek, toplumda “İşyeri Hakları” bilincini yaratmayı ve çalıştığımız tüm paydaşlarımıza bu hususta örnek olmayı planlıyoruz. Bizimle birlikte çalışan yahut bize hizmet veren bütün şirketlerde de benzer uygulamaları teşvik ediyoruz. Uygar, sürdürülebilir bir toplum ve iş yaşamı yaratma hususundaki misyonumuzun daha kapsamlı kitleler aracılığıyla hayata geçirilmesini sağlamak istiyoruz. 

Bizimle çalışan herkesin, her grubun, yaşam ve iş kalitelerini olumlu yönde etkileyebilmeyi diliyor, tüm çabamızı bunun için harcıyoruz.

İletişim Bilgileri

Adres: Esenkent Mahallesi, Deniz Feneri Sokak, No: 4, 34776, Ümraniye, İstanbul,Türkiye

Telefon: (0216) 528 4000

Alternatif Telefon: (0800) 261 1920

Faks Numarası: (0216) 365 8457

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu