Başvurular

Nestle İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021

Nestle İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021, iş başvurusu bölümünde Nestle İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021 ile alakalı detaylara yer verdik.. Nestle İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021 ile alakalı tüm ayrıntılar makalemizde..

Başlıklar

Nestle İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021


Share on WhatsappShare on Whatsapp

Whatsapp

Nestle Hakkında:

Amacımız, bugünün ve gelecek nesillerin yaşam değerini yükseltmek için yiyeceğin gücünü görülmektedirmaktır.

Biz İyi beslenme ve İyi yaşam şirketiyiz. Yaşamı iyileştirmek için yiyeceğin gücüne inanıyoruz. İyi gıda duyuları besler ve keyif verir. Çocukların sağlıklı büyümesine, hayvanların iyi gelişmesine, ebeveynlerin senelera meydan okumasına ve herkesin yaşamı dopdolu yaşamasına yardımcı olmaktadır. İyi gıda bizi bir araya getirir. İyi gıda bunun yanı sıra gezegenimize saygı duyar ve gelecek nesiller için kaynakları korur.

Nestlé’de sürekli olarak inceliyor ve yaşam değerini yükseltmek ve daha sağlıklı bir geleceğe katkıda bulunmak için sürekli olarak olarak yiyecek, içecek ve beslenmeye dayalı sağlık çözümleriyle olabilecek olanın sınırlarını zorlamayı planlıyoruz. Enerji ve kaynaklarımızı, yiyeceğin gücünü görülmektedirmanın bireylerin ve evcil hayvanların yaşamında en büyük farkı yaratabileceği, çevreyi koruyup iyileştirebileceği ve hissedarlarımız ve diğer paydaşlarımız için mühim bir değer üretebileceği bir alana odaklıyoruz.

Markalarımız

Dünyaca bilinen, simgemiz durumuna gelen tatlardan yerel lezzetlere 2000’i aşkın markayla 187 ülkede faaliyet gösteriyoruz.

 Hedeflerimiz

2030 yılı için çalışmalarımızı yönlendiren ve BM’nin Sürdürülebilir Kalkınma Modelini destekleyen üç kapsamlı hedef tespit ettik.

 İş Başvuru Süreci 

İşe Alım sürecimiz, tüm pozisyonlarımız için ilan çıkmamızla başlıyor. Hem şirket içi hem dış başvuruları eş zamanlı olarak değerlendirmeye alıyoruz. Aldığımız başvurular içinden yaptığımız değerlendirme neticesinde ilk görüşmeleri İnsan Kaynakları olarak yapıp, kısa liste oluşturuyor ve bu listedeki bireyleri bölümün yöneticisi ile görüşmek üzere davet ediyoruz. Tüm pozisyonlarımızda çeşitli değerlendirme merkezi uygulamalarını (sunum, vaka çalışması, vb.) tamamlayıp, adayımızı sürecin bir sonraki ve son aşaması olan alakalı Genel Müdür/Direktör ve İK İş Ortağı ile yapacağı mülakata davet ediyoruz. Nestlé ailemize davet etmeden önce tüm değerlendirmeleri ve geri kalan uygulamalarımızı (İngilizce Testi, Kişilik Envanteri, Sayısal-Sözel Yetenek Testi) tamamlayıp referans kontrollerinden sonra teklif aşamasına geçiyoruz. Teklifi kabul eden adayımızın Özgeçmiş Doğrulaması’ndan ve Sürüş Testi’nden (pozisyona bağlı olarak) sonra işe giriş işlemlerini gerçekleştiriyoruz. Süreçte sorumluluk ilk kez alakalı bölüm yöneticisinde bulunmakla birlikte; İnsan Kaynakları olarak sürecin etkinliğini ve verimliliğini arttırıcı çalışmalar yaparak sürecin doğru bir biçimde işlemesini sağlıyoruz.

*Değerlendirme Merkezi Uygulamaları pozisyonlara göre değişiklik gösterebilmektedir.

Açık Pozisyonlar

Pozisyon Lokasyon Başvuru Linki
Müşteri Geliştirme Yöneticisi İstanbul(Avr.), İstanbul(Asya) Başvur
Maliyet Analisti Bursa(Karacabey) Başvur
Vitaflo -Medikal Delege İstanbul(Avr.), İstanbul(Asya) Başvur
Müşteri Geliştirme Yöneticisi Antalya Başvur
Güvenlik Sağlık ve Çevre Mühendisi Bursa / Kestel Başvur
Saha Yöneticisi (Engelli) Kırıkkale Ankara Başvur
Bölüm Asistanı İstanbul Avrupa Şişli Başvur
En Güncel İlanlar İçin Tıklayınız

Share on WhatsappShare on Whatsapp

Whatsapp

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu