Başvurular

Netlog Lojistik iş ilanları ve iş başvurusu 2022

Netlog Lojistik iş ilanları ve iş başvurusu 2022, iş başvuru bölümüzde Netlog Lojistik iş ilanları ve iş başvurusu ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Netlog Lojistik iş ilanları ve iş başvurusu başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Netlog Lojistik iş ilanları ve iş başvurusu

Netlog Lojistik, Netlog Lojistik Grubu bünyesinde bulunmakta olan ülkemizin en büyük yurt içi lojistik şirketlerinden biridir. 2004 Aralık ayında kurulmuş olan Netlog Lojistik, Yıldız Holding gibi büyük holding ve firmaların lojistik işlerini üstlenmiştir. Netlog Lojistik, Türkiye’nin 18 şehrine yayılmış 57 deposu, 500.000 m² (5 m. sqf.) kapalı depolama alanı ve 390.000 paletli yük stok kapasitesiyle ülkemizin depoculuk, depo stok optimizasyon ve yönetimi hususunda önder firmalarındandır. Netlog Lojistik, depolama hizmetlerinin dışında yurt içi taşımacılık operasyonları için bünyesinde bulunan 2.300 üzerindeki özmal araç filosu ve buna ek 15.000 araç filolu tedarikçileriyle yurt içi sevkiyat ve taşımacılık hizmetlerinde de Türkiye’nin önder kuruluşudur. Netlog Lojistik bünyesine çeşitli zamanlarda çok sayıda personel alımı, eleman alımı, işçi alımı gerçekleştirmektedir. Netlog Lojistik aracılığıyla yayına giren iş ilanları, iş olanakları, iş olanakları, açık iş pozisyonları, kariyer fırsatları, iş başvuru formu gibi iş başvurusu ayrıntıları yazımız devamındadır.

  • Netlog Lojistik İş İlanları 2022
  • Netlog Lojistik İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Netlog Lojistik İş İlanları 2022

Netlog Lojistik, gıda, tekstil, perakende, teknoloji, endüstriyel ve otomotiv gibi tüm ana sektörlerden 100’ün üzerinde marka ve şirkete lojistik destek vermektedir. 2022 senesinde büyüme hedefleri ışığında çalışmalarına tüm hızıyla devam eden Netlog Lojistik, çeşitli zamanlarda de bünyesine çok sayıda personel alımı, eleman alımı ve işçi alımı yapmaktadır.

Netlog Lojistk aracılığıyla yayına giren yahut yayına girmesi olabilecek iş ilanları içinde; şoför, depo personeli, forklift operatörü, sistem operatörü, yükleme boşaltma personeli, engelli operasyon destek elemanı, makam şoförü, satış destek sorumlusu, insan kaynakları stajyeri, araç takip sorumlusu, hava kargo operasyon uzmanı, araç bakım onarım servisleri müdürü, müşteri hizmetleri uzmanı, satış yöneticisi, iş geliştirme müdürü gibi çok sayıda kadro ve pozisyon bulunmaktadır. İlanlarda ilköğretim mezunu, lise mezunu, önlisans mezunu ve üniversite mezunu olan bay bayan, işinde uzman deneyimsiz adayların iş başvurusu yapabilecekleri kadro ve pozisyonlar bulunmaktadır. Peki tüm bu iş ilanlarına nasıl ve nereden iş başvurusu yapılır?

Netlog Lojistik İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Netlog Lojistik bünyesinde çalışma fırsatı elde etmek isteyen vatandaşlarımız aşağıda vermiş olduğumuz iş başvuru formu sayfasından kurum bünyesinde bulunan açık iş pozisyonlarını görebilir ve bu ilanlara anında iş başvurusunda bulunabilir. Kurumun iş ilanları çeşitli kariyer portalları üzerinde yayınlanmaktadır. Yapacak olduğunuz iş başvuruları kurumun insan kaynakları departmanı aracılığıyla geniş bir şekilde olarak incelenir ve başvurusu olumlu yanıtlanan bireyler iş görüşmesi için çağrılırlar. Bu aşamayı da geçen adaylar Netlog Lojistik gibi ülkemizin en büyük lojistik firmalarından bir tanesinde çalışma olanağı elde ederler. Bu makalemizde Netlog Lojistik iş ilanları ile işe alım süreci ile ilgili geniş bir şekilde bilgiler verdik. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz.

Netlog Lojistik İş Başvuru Formu İçin TIKLAYIN


DİĞER NETLOG LOJİSTİK HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, netlog lojistik hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan netlog lojistik açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu