Başvurular

Nike iş ilanları ve iş başvurusu 2022

Nike iş ilanları ve iş başvurusu 2022, iş başvuru bölümüzde Nike iş ilanları ve iş başvurusu ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Nike iş ilanları ve iş başvurusu başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Nike iş ilanları ve iş başvurusu

Nike, Amerika Birleşik Devletleri’nde kurulmuş olan, dünyanın ileri gelen spor ayakkabı, spor giysi ve spor aksesuarları tasarımcısı ve pazarlayıcısıdır. 1971 senesinde kurulmuş olan Nike, kurulmuş olduğu günden bu yana düzenli olarak büyümesini sürdürmüş ve şimdilerde dünyanın en büyük markalarından bir tanesi haline gelmiştir. Nike büyüme hedefleri ışığında çalışmalarına ara vermeksizin sürdürmekte ve bu bağlamda da çeşitli zamanlarda çok sayıda personel alımı, eleman alımı ve işçi alımı yapmaktadır. Nike aracılığıyla yayına giren bütün iş ilanları, iş olanakları, iş olanakları, açık iş pozisyonları ile iş başvuru formu gibi iş başvurusu ayrıntıları yazımız devamında bulunmaktadır.

  • Nike İş İlanları 2022
  • Nike İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Nike İş İlanları 2022

Şirket, üretiminin tamamına yakınını Uzak Doğu Asya’daki üretim evlerinde yaptırtmaktadır ve kendisine ait tek üretim evinde de spor ayakkabıların hava tabanlarını üretmektedir. Şirket dünya çapında 25,000 çalışana sahiptir. Nike büyüme hedefleri ışığında ülkemizde de çalışmalarına sürdürmekte ve çok sayıda yeni mağaza açmaktadır. Nike bu mağazalarına ve ihtiyaçları sebebiyle mevcut mağazalarına çok sayıda personel alımı, eleman alımı ve işçi alımı yapmaktadır.

Ağrı Nike Fabrikası İş İlanları İçin TIKLAYIN

Nike aracılığıyla yayınlanmış ve yayına girmesi olabilecek iş ilanları içinde; satış danışmanı, mağaza depo yöneticisi, satış elemanı, mağaza müdürü, özlük işleri uzmanı, engelli personel gibi çok sayıda kadro ve pozisyon bulunmaktadır. İlanlarda ilköğretim mezunu, lise mezunu, ön lisans mezunu ve üniversite mezunu adayların iş başvurusu yapabilecekleri part time ve full time kadro ve pozisyonlar mevcuttur. Peki tüm bu iş ilanlarına nasıl ve nereden iş başvurusu yapılır?

Nike İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Nike bünyesinde çalışma fırsatı elde etmek isteyen vatandaşlarımız aşağıda vermiş olduğumuz iş başvuru formu vasıtası ile başvurularını yapabilirler. Vermiş olduğumuz sayfa Nike aracılığıyla hazırlanmış olan ve ülkemize ait iş ilanlarının yer almış olduğu sayfadır. Harici olarak çeşitli kariyer portalları üzerinden de başvurunuzu yapabilirsiniz. Yapacak olduğunuz iş başvuruları kurumun insan kaynakları departmanı aracılığıyla geniş bir şekilde olarak incelenecek ve başvurusu olumlu bulunan adaylar iş görüşmesi için çağrılacaklardır. Bu aşamayı da geçen bireyler Nike bünyesinde çalışma olanağı elde edeceklerdir. Bu makalemizde Nike iş ilanları ile işe alım süreci ile ilgili geniş bir şekilde bilgiler paylaştık. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz.

Nike İş Başvuru Formu Doldurmak İçin TIKLAYIN


DİĞER NİKE HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, nike hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan nike açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu