Başvurular

Novartis Türkiye İş Başvuru Formu ve İş İlanı 2021

Novartis Türkiye İş Başvuru Formu ve İş İlanı 2021, iş başvurusu bölümünde Novartis Türkiye İş Başvuru Formu ve İş İlanı 2021 ile alakalı detaylara yer verdik.. Novartis Türkiye İş Başvuru Formu ve İş İlanı 2021 ile alakalı tüm ayrıntılar makalemizde..

Başlıklar

Novartis Türkiye İş Başvuru Formu ve İş İlanı 2021

Novartis’de Çalışmak

Novartis, 1996 senesinde İsviçre’nin Basel şehrinde kurulmuştur ve ilaç üretim sektöründe faaliyet göstermektedir. Dünyanın çeşitli ülkelerinde hasta ve hastaneler için medikal ürün satışları yapan şirket, 31 Mart 2005 tarihinde Türkiye’deki üretim tesisini açmıştır. Kurtköy Üretim Tesisi 110 bin metrekara açık arazi üzerinde, 51 bin metrekare kapalı alanda bulunmaktadır.

 

Novartis, Kurtköy Üretim Tesisinde bir çok değişik departmanı ile hizmet vermektedir. PU Katı Formları, Kalite Güvence, PU Efervesan ve Pastil Formlar, Mühendislik ve Teknik Hizmetleri, Tedarik Zinciri Bölümü, BPA, HSSE, IT, İnsan Kaynakları, İç Hizmetler departmanlarında çok sayıda personel görev almakta, kuvvetli bir istihdam olanağı sağlanmaktadır.

Novartis ülkeler arası bir şirket olduğu için personellerinin seçiminde genel şirket politikalarına öncelik veriyor. Doğru bireyleri doğru işe yerleştirme şiarıyla şirket değer ve davranış kaideleri ışığında temel yetkinlikleri sağlayan adaylara ulaşmayı planlıyor. Bunun için sonuç odaklı, yenilikçi, problem çözme kabiliyeti olan, önderlik özellikleri bulunan, kuvvetli iletişim becerilerine sahip bireylere ulaşmaya çalışıyor.

Açık Pozisyonlar ve Çalışma Şartları Hakkında Bilgi

  • Kalite kontrol uzmanı: Şirketin geliştirdiği ürün ve hizmetlerin prosedürlere uygunluğunu, kalite standartlarını denetlemek, sürecin başarıyla ilerlemesini sağlamak.
  • Medikal ekipman uzmanı: Şirketin medikal ekipmanlarının tanıtımını ve bilgilendirmesini yapmak, satış stratejileri geliştirmek.
  • Biyomedikal sorumlusu ve yardımcısı: Şirketin alakalı ürünlerinin tüketiciye ulaşana kadarki sürecinin takibini yapmak, doğru mesajı doğru biçimde iletmek, mevcut teknolojileri etkin biçimde kullanmak.
  • Tıbbi satış temsilcileri: Sorumluluğunda bulunan bölgede paydaşlarıyla yahut tedavi alanına yönelik iş planları oluşturmak, satış stratejileri geliştirmek.

Açık Pozisyonlar 

Pozisyon Lokasyon Başvuru Linki
Departman Asistanı İstanbul Asya Başvur
İş Planlama Analisti İstanbul Asya Başvur
Bilimsel Analist İstanbul Asya Başvur
İş Planlama Analisti İstanbul Asya Başvur
Ticaret Uzmanı İstanbul Asya Başvur
Departman Asistanı İstanbul Asya Başvur
Proje Menajeri İstanbul Asya Başvur
Proje Menajeri Kocaeli Başvur
En Yeni İlanlara Göz Atmak İçin Tıklayınız

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu