Başvurular

OBM A.Ş. iş ilanları ve iş başvurusu 2022

OBM A.Ş. iş ilanları ve iş başvurusu 2022, iş başvuru bölümüzde OBM A.Ş. iş ilanları ve iş başvurusu ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. OBM A.Ş. iş ilanları ve iş başvurusu başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

OBM A.Ş. iş ilanları ve iş başvurusu

Almanya’da 5 milyonu aşkın Türk vatandaş ikamet ediyor. Geçmişte iş bulabilmek maksadıyla yahut farklı ülkede yaşam sürmek maksadıyla çok sayıda Türk vatandaş Almanya’ya göç etti. Bu bireylerin sayısı şimdilerde 5 milyona yaklaşmış durumda. Almanya’da bulunan şirketler işçi gereksinimlerini karşılayabilmek adına çok sayıda ülkeden yabancıların çalışmalarına izin veren yasaları 1960’lı senelerda çıkardı. Bu yasa ile birlikte Almanya hayli göç aldı. Bu göç furyasına Türkler de kayıtsız kalmayarak milyonlarca vatandaşımız Almanya’ya göç etti.

  • OBM A.Ş İş İlanları 2022
  • OBM A.Ş. İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

OBM A.Ş İş İlanları 2022

Yapılan açıklamalarda çeşitli şirketlerin binlerce Türk vatandaşını işe almak maksadıyla çalışma başlattığı bilgisi verildi. Bu şirketlerin başında da 400 bin kişiyi Türkiye’den Almanya’ya götürmek isteyen OBM A.Ş. OBM A.Ş çeşitli branşlarda çok sayıda personel alımı, eleman alımı, işçi alımı yapıyor. Peki hangi meslek gruplarında alımlar yapılacak, başvurular nasıl ve nereden yapılacak?

OBM A.Ş aracılığıyla yapılan bilgilendirmede 80 bin hemşire, 60 bin kamyon şoförü, 100 bin kaynakçı, 14 havalimanı için ise 150 bin işçi alımı gerçekleştirilecek. İlanlarda ilköğretim mezunu, lise mezunu, ön lisans mezunu ve üniversite mezunu bay bayan, işinde uzman deneyimsiz, vasıflı vasıfsız adayların iş başvurusu yapabilecekleri kadro ve pozisyonlar yer alıyor. Peki ilanlara nasıl ve nereden iş başvurusu yapılır?

OBM A.Ş. İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

OBM A.Ş aracılığıyla yapılan işe alımlarda belirli şartlar yer alıyor. Öncelikle bireylerin 25 ile 45 yaş aralığında olmasına dikkat ediliyor. Bu bireylerin maaşları ise 3 bin Euro’dan başlıyor. Tüm bu iş ilanlarına Antalya, Ankara ve İstanbul’da bulunan OBM ofislerinden müracaat edilebiliyor. Ayrıca bu ilanlara İnternet üzerinden de iş başvurusu yapmak olabilecek. Bunun için http://www.obm-turkiye.com/ adresine girmeniz ve başvuru formuna ulaşmanız yeterli gelmektedir. Lakin web sitesi yoğunluk sebebiyle ara ara ulaşılamabiliyor. Buna benzer durumlarda ardından tekrar denemeli yahut dile getirdiğimiz illerde bulunan ofislerine bizzat müracaat etmeniz gerekmektedir. Bu yazımda OBM A.Ş. iş ilanları ile işe alım süreci ile ilgili geniş bir şekilde bilgiler verdik. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz.


DİĞER ALMANYA\’DA İŞ İLANLARI HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, almanya\’da iş ilanları hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan almanya\’da iş ilanları açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu