Başvurular

Odeabank personel alımı ve iş başvurusu formu 2022

Odeabank personel alımı ve iş başvurusu formu 2022, iş başvuru bölümüzde Odeabank personel alımı ve iş başvurusu formu ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Odeabank personel alımı ve iş başvurusu formu başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Odeabank personel alımı ve iş başvurusu formu

Odeabank Bank Audi sal’nin Türkiye’deki yüzde yüz iştiraki olarak 15 Mart 2012 tarihinde kurulmuş bir anonim şirkettir. 20 Haziran 2012’de faaliyet izni almak için Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu’na başvuruda bulunmuş, 2 Ekim 2012 tarihinde Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu’ndan (BDDK) faaliyet iznini aldığını bildirmiştir. İlk şubesini Maslakta açan Odeabank her geçen sene ülkemizde pazar payını yükseltmek için reklam ve yeni şube açma gibi konulara ağırlık vermektedir. Zaten son haftalarda çıkarmış olduğu kredi avantajlarıyla da adından bi hayli fazla söz ettirmiş olan Odeabank 2022 yılı büyüme hedefleri ışığında yeni açacağı ve iş pozisyonu açığı bulunan şubelerine birden çok personel alımı yapacağını açıkladı. Güvenlik görevlisi, satış temsilcisi, başvuru güvenliği memuru, uyum / aml analisti gibi pozisyonlara personel alımı gerçekleştirecek Odeabank için 2022 Odeabank eleman alımı, Odeabank iş başvurusu şartları ve iş başvurusu formu yazımızın devamında.

  • Odeabank personel alımı ve iş başvuru formu 2022
  • Odeabank iş başvuru şartları nelerdir?

Odeabank personel alımı ve iş başvuru formu 2022

45 şubesi ve 1500’ü aşkın çalışanı ile müşteri tatminiyeti için sürekli olarak çalışan ve her sene büyüme sayılarıyla ileride ülkemizin öncü finans kuruluşlarından birisi olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Odeabank, 2022 senesinde da büyüme hedefleri ışığında birden çok pozisyona lise mezunu ve üniversite mezunu eleman alımı gerçekleştirecek.Şu an için sınavsız olarak  mülakat yoluyla personel alımı yapan Odeabank, çalışanlarını büyük bir titizlikle seçmektedir. Müşteri tatminiyetini en fazla gözeten finans kuruluşları içinde ilk sıralarda olan Odeabank işçi alımı sürecinde çalışanlarını güler yüzlü, çalışma prensiplerine sadık bireyleri zorlu bir mülakat sürecinin ardından seçmektedir.

Bazı kurumlar personel alımı için kendi internet adresleri üzerinden ilan verirken, bazıları da ilanlarının daha fazla kitleye daha kolay biçimde ulaşması için kariyer portallarını tercih etmektedir. Odeabank da personel alımı için bu kariyer sitelerini seçen kurumların başında yer alıyor. Odeabank iş ilanları için kariyer.net iş bulma ve arama portolarını tercih ediyor. Aşağıda bulunan başvuru formu sayesine Odeabank açık pozisyonlardan istediğiniz, size uygun olan pozisyona başvurunuzu gerçekleştirdikten sonra bu iş başvuru formunuz şirketin insan kaynakları departmanına aktarılır. Burada yapılan titiz bir eleme süreci sonunda kabul gören adaylar mülakata çağırılır ve bu aşamayı da başarıyla geçen adaylar birer Odeabank çalışanı olmaya hak kazanırlar.

ODEBANK PERSONEL ALIMI VE İŞ BAŞVURUSU için TIKLAYINIZ

Odeabank şu an sınavsız olarak personel alımı gerçekleştirse de ileride eleman alımı yapacağı bölümler için sınav yapacağı da edinilen bilgiler içinde yer alıyor. Odeabank personel alımı sınavı ile ilgili ilerleyen zamanlarda, haber netlik kazandığında siz değerli okurlarımıza www.devlette.com üzerinden daha çok bilgi vereceğiz.

Odeabank iş başvuru şartları nelerdir?

Şu an için Odeabank direkt satış temsilcisi,  başvuru güvenliği memuru, uyum / aml analisti, engelli personel, güvenlik görevlisi, gişe yetkilisi, avukat, memur gibi bölümlere eleman alımı gerçekleştiriyor. Bu işçi alımlarını ise İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Antalya gibi illerde bulunan şubelerinde gerçekleştirecek. Bu açık iş pozisyonları için başvuru şartları da aşağıda bulunmaktadır.

Direkt Satış Temsilcis Başvuru Şartları

  • Lisans / Önlisans mezunu yahut devam zorunluluğu bulunmayan bir lisans bölümünde öğrenci,
  • Bankacılık ve satış alanında kariyer yapmak isteyen,
  • İletişim ve ikna kabiliyeti yüksek, müşteri odaklı, insan ilişkilerinde başarılı,
  • Tercihen satış deneyimine sahip,
  • Ekip çalışmasına yatkın,
  • Genel görünümüne özen gösteren, prezantabl,
  • Seyahat engeli bulunmayan, ofis dışında görev alabilecek,
  • Tercihen aktif araç kullanabilen,
  • Erkek adaylar için askerliğini tamamlamış yahut en az 2 yıl tecilli,

Başvuru Güvenliği Memuru Başvuru Şartları

  • Üniversitelerin 4 yıllık eğitim veren bölümlerinden mezun,
  • 27 yaşını aşmamış,
  • MS-Office uygulamaları hususunda bilgi sahibi,
  • Finans kuruluşlarının başvuru güvenliği yahut bu kuruluşlara hizmet veren İletişim Merkezlerinde en az 6 ay tecrübe sahibi,
  • Askerlik hizmetini tamamlamış veya en az 2 yıl tecilli (erkek adaylar için)
  • 7/12 dönüşümlü vardiya sistemi ile çalışabilen

Odeabank personel alımı, Odeabank güncel iş ilanları, Odeabank eleman alımı , memur alımı,Odeabank sınavı ve Odeabank iş başvurusu formu ile ilgili merak ettiklerinizi yorum bölümünden dile getirebilirsiniz.


DİĞER BANKA PERSONEL ALIMI HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, banka personel alımı hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan banka personel alımı açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu