Başvurular

Odeabank Staj Başvuru Formu ve İş İlanları 2020

Odeabank Staj Başvuru Formu ve İş İlanları 2020, iş başvurusu bölümünde Odeabank Staj Başvuru Formu ve İş İlanları 2020 ile alakalı detaylara yer verdik.. Odeabank Staj Başvuru Formu ve İş İlanları 2020 ile alakalı tüm ayrıntılar makalemizde..

Başlıklar

Odeabank Staj Başvuru Formu ve İş İlanları 2020

stajstaj

Odeabank staj başvurusu başlıyor!

Odeabank’ta staj olanağı için öğrenciler Odeabank’ın web sitesinden yahut diğer başvuru kaynaklarından staj başvurusu yapabilecekler. Odeabank staj ilanlarını haberimiz devamında bulacaksınızdır.

Odeabank çalışma kültürü, çalışanlara saygı, sevgi ve güven sınırları içinde, açık ve çift taraflı iletişime dayalı, uzun seneler devam edebilecek bir çalışma ortamı sağlama prensibine dayanır.

      • Odeabank bünyesinde yeni mezunlar için ne gibi kariyer fırsatları var?

Yeni kurulan bir banka olarak, yüksek kuvvetli bir kurum oluşturma hedefiyle öncelikli olarak işinde uzman çalışan kadrosuyla ilerliyoruz. Bunun yanında genç kabiliyetlerin kuruma kazandırılması ve tutundurulması da bizim için mühim. Bu çerçevede ilk adımı, şubelerimizde Ticari Bankacılık iş kolunda görev alacak, geleceğin portföy yöneticisi dostlarımızı bünyemize katarak atmış olduk.

Yeni mezun adaylarımızın kariyer planlarını destekleyici, ilgi ve yetkinliklerine uygun iş fırsatları yaratarak gerçek potansiyellerini fark etmelerini sağlamak ve geleceğin önderlerini yetiştirmek maksadıyla bu programlar ile birlikte bankacılığı kendine ideal seçen arkadaşlara da kapımız açık olacak.

Detaylı bilgi için tıklayınız.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu