Başvurular

Adalet Bakanlığı KPSS Şartı Olmadan 700 İcra Personeli Alımı için İlana Çıktı

Adalet Bakanlığı KPSS Şartı Olmadan 700 İcra Personeli Alımı için İlana Çıktı, iş başvuruları bölümünde Adalet Bakanlığı KPSS Şartı Olmadan 700 İcra Personeli Alımı için İlana Çıktı ile alakalı başvuruyu siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik.. Adalet Bakanlığı KPSS Şartı Olmadan 700 İcra Personeli Alımı için İlana Çıktı ile alakalı tüm ayrıntılar makalemizde..

Adalet Bakanlığı KPSS Şartı Olmadan 700 İcra Personeli Alımı için İlana Çıktı

Adalet Bakanlığı Türkiye geneli alakalı birimlerinde görevlendirmek üzere kamu personeli alımı yapacağını ilan etti. Açıktan ve naklen yapılacak alımların iki kadrodan bulunacağı bildirildi. 

Adalet Bakanlığı’nca ilan edilen alımlara dair tüm kadro ayrıntı kısmı, başvuru şartları ve alımlara başvurular için yapılması gerekenleri sizlerle paylaşmak istedik. 

ADALET BAKANLIĞI’NDAN 700 KİŞİLİK PERSONEL ALIM İLANI

Adalet Bakanlığı, Resmi Gazete aracılığıyla ilan ettiği personel alımlarına ilişkin yapmış olduğu açıklamasında 700 kamu personeli istihdamı sağlanacağını açıkladı. 

İki kadroya yapılacak olan bu personel alımları İcra Müdür ve İcra Müdür Yardımcısı pozisyonlarına olacak. 

Yazılı ve sözlü sınav esasına göre yapılacak alımlar için adaylardan KPSS puan şartı talep edilmiyor. Öğrenim, yaş ve diğer özel şartların olduğu açıklamada bulunan açık kadro ayrıntı kısmını sizlerle paylaşmak istedik. 

BAŞVURU ŞARTLARI

Adalet Bakanlığı’nın alakalı birimlerinde görevlendirmek üzere yayımlanan personel alım açıklamasunda, adayların sağlamaları gereken başvuru koşulları da yer aldı. 

Özel ve genel başvuru şartlarıyla istihdam edilecek İcra Müdür ve İcra Müdür Yardımcısı alımları için ilan edilen o başvuru şartları şunlar;

Adalet Bakanlığı adayların ilk kez Türk vatandaşı olmaları gerektiği açıkladı. Yaş şartınında olduğu alımlarda adayların 35 yaşını doldurmamış olması gerekiyor. Bu şarta göre ilana 01.01.1984 ve ardından doğmuş olanlar başvuru yapabilecekler. 

Öğrenim Şartına göre ise İcra Müdür ve İcra Müdür Yardımcısı alımlarına başvuru yapabilmek için Hukuk fakültesi, adalet meslek yüksek okulu, meslek yüksek okullarının adalet bölümü yahut adalet meslek eğitimi ön lisans programı mezunu olmak gerekiyor. 

Diğer Şartlar

Görev yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Askerlikle ilgisi bulunmamak yahut askerlik çağına gelmemiş olmak veya askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş yahut yedek sınıfa geçirilmiş olmak ve Güvenlik soruşturması ve/yahut arşiv araştırması sonucu olumlu olmak,

BAŞVURU İŞLEMLERİ

Adalet Bakanlığı aracılığıyla yayımlanan ilan için gerekli başvuru koşullarını sağlayan adaylar başvurularını Kasım içinde yapılacak. Adaylar başvurularını ÖSYM üzerinden elektronik ortamda yapacaklar. Başvuru işlemleri 7 Kasım tarihinde ekranlara gelecek ve 14 Kasım tarihinde sona erecek. 

700 İcra Müdür ve İcra Müdür Yardımcısı alım ilanı için TIKLAYINIZ

Kamuilanlari.com

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu