Başvurular

Ordu Ulubey SYDV Personel Alımı İlanı Yayınladı 2022

Ordu Ulubey SYDV Personel Alımı İlanı Yayınladı 2022, iş başvuru bölümüzde Ordu Ulubey SYDV Personel Alımı İlanı Yayınladı ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Ordu Ulubey SYDV Personel Alımı İlanı Yayınladı başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Ordu Ulubey SYDV Personel Alımı İlanı Yayınladı

Ordu Ulubey SYDV Personel Alımı İlanı 2016

Ordu ilinin Ulubey beldesinde bulunan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı yani SYDV yayınlamış olduğu ilan ile anlaşmali personel alımı yapacağını açıkladı. Personel alımı ilanı kapsamı içinde büro görevlisi alımı gerçekleştirilecektir. Adaylar ilana 6 Ekim 2016 tarihine kadar iş başvurusu yapabileceklerdir. Adaylarda aranan başvuru şartları, başvuru formu gibi ilan bilgilerine haberimizin devamından varabilirsiniz.

  • Aday vakfın olduğu ilçe sınırları içinde ikamet ediyor olmalı
  • TERCİHEN 4 YILLIK EĞİTİM VEREN ÜNİVERSİTELERİN PSİKOLOJİ,SOSYOLOJİ VE İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ MEZUNU OLMAK
  • Bayan Aday alınacaktır (35 yasını dolduran adayların başvurusu kabul edilmeyecektir)
  • Basvuracak (bayan) adayın vakfın olduğu ilçe sınırları içinde ikamet etmesi gerekmektedir. İlandan sonra ikametini alan adayların başvurusu dikkate alınmayacaktır.
  • Personel Alımında ÖSYM aracılığıyla 2016 senesinde lisans mezunları için yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavı Puan türü (KPSS) 3(üç) puan türünden en az 70 puan almış olmak.
  • Sosyal İletişim becerisine sahip olmak,
  • Milli Eğitim Bakanlığı onaylı bilgisayar sertifikası sahibi olmak, Microsoft ofis uygulamalarını en iyi biçimde kullanabilmek, (Word, Excel, Powerpoint, İnternet Explorer vb. programları kullanabilmek).
  • Mülakata, özel şartlara ilişkin ispatlayıcı belgeleri teslim eden adaylar içinden KPSS P3 puan türünden en yüksek puanı alan açık kadro rakamının 5(beş) katı kadar aday çağrılacaktır
  • Sınavı kazanan adaylardan anlaşma aşamasında, görevi devamlı yapmasına engel olabilecek vücut yahut akıl hastalığı yahut vücut sakatlığı ile engeli bulunmadığına ve her türlü iklim koşulunda her türlü taşıtla seyahat etmeye engel olmadığına dair tam teşekküllü bir hastaneden alınacak sağlık kurulu raporu
  • İhtiyaç duyulması halinde Mütevelli Heyeti Tarafından; yabancı dil bilmek, işaret dili bilmek, bilgisayar programları kullanabilmek vb. özel şartlar da aranabilir.

İlanda Ordu ili ve Ulubey beldesinde bulunan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı personel alımı haberine ait iş başvuru formu, başvuru şartları ve başvuru tarihleri gibi mühim bilgileri paylaştık. Adaylar ilana bizzat alakalı SYDV binasına istediğimiz belgeler ile birlikte müracaat etmek durumundadırlar. Konu ile ilgili her türlü soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümünden dile getirebilirsiniz. Ayrıca Ordu Belediyesi personel alımı ilanlarına ulaşmak için hemen TIKLAYIN


DİĞER PERSONEL ALIMI HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, personel alımı hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan personel alımı açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu