Başvurular

Orman Genel Müdürlüğü (OGM) iş ilanları ve iş başvurusu 2022

Orman Genel Müdürlüğü (OGM) iş ilanları ve iş başvurusu 2022, iş başvuru bölümüzde Orman Genel Müdürlüğü (OGM) iş ilanları ve iş başvurusu ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Orman Genel Müdürlüğü (OGM) iş ilanları ve iş başvurusu başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Orman Genel Müdürlüğü (OGM) iş ilanları ve iş başvurusu

Orman Genel Müdürlüğü, Tanzimat Fermanıyla birlikte 1839 senesinde ormancılık hizmetlerinin takibi için Ticaret Nezaretine bağlı bir “Orman Müdürlüğü“ olarak kurulmuştur. Cumhuriyet döneminin 1920-1923 senelerı içinde ormancılık işleri, İktisat Vekaletine bağlı bir Genel Müdürlükle yürütülmeye devam edilmiştir. Orman Genel Müdürlüğü bugünkü yapısına, 1937 senesinde çıkarılan 3204 sayılı kanunla gelmiştir. Aynı yıl yürürlüğe giren 3116 sayılı Orman Kanunu ile bugünkü modern ormancılığımızın temeli atılmıştır. Halihazırda yürürlükte olan 6831 sayılı Orman Kanunu ise 1956 senesinde çıkarılmıştır. Genel Müdürlük 01.5.2003 tarihinde kabul gören 4856 sayılı kanun kapsamı içinde, Çevre ve Orman Bakanlıklarının birleştirilmesiyle bu tarihten bu yana Türkiye Cumhuriyeti Çevre ve Orman Bakanlığı bünyesinde faaliyetlerini sürdürmüş, ardından 29 Haziran 2011 tarihinde bakanlığın ismi Orman ve Su İş Bakanlığı olarak değiştirilmiştir. Orman Genel Müdürlüğü aracılığıyla yapılan açıklamaya göre Müdürlük 2022 senesinde çok sayıda yeni personel alımı, eleman alımı, memur alımı ve işçi alımı gerçekleştirecektir. Orman Genel Müdürlüğü iş ilanları, iş olanakları ve bu ilanlara ait iş başvurusu ile iş başvuru formu ile ilgili geniş bir şekilde bilgi haberimiz devamında bulunmaktadır.

  • Orman Genel Müdürlüğü İş İlanları 2022
  • Orman Genel Müdürlüğü İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Orman Genel Müdürlüğü İş İlanları 2022

Orman Genel Müdürlüğü faaliyetlerine tüm hızıyla sürdürmektedir. Yapılan çalışmalar neticesinde 2022 senesinde ormanlık alanlarımızda artışlar yaşanmıştır. Orman Genel Müdürlüğü yıl içinde yapılan çalışmaları arttıracaklarını ve bunun akabinde de çok sayıda yeni personele ihtiyaç duyacaklarını belirtmiştir. Orman Genel Müdürlüğü bu kapsamı içinde çok sayıda personel alımı, eleman alımı, memur alımı ve işçi alımı yapacaktır. Orman Genel Müdürlüğü bu alımları için iş ilanları yayınlayacaktır. İş ilanları içinde ilköğretim mezunu, lise mezunu, ön lisans mezunu ve üniversite mezunu çok sayıda birinin iş başvurusu yapabileceği kadro ve pozisyonlar bulunmaktadır. Adaylar ilanların akabinde kadrolu, anlaşmali, geçici gibi statülerde istihdam edileceklerdir. Aşağıda Müdürlük aracılığıyla yayınlanmış olan en son iş ilanları bulunmaktadır. Yeni iş ilanları yayınlandıkça aşağıda bulunan liste güncellenecektir.

  • OGM 390 Geçici İşçi Alımı İlanı İçin TIKLAYIN
  • OGM 1146 Personel Alımı İlanı İçin TIKLAYIN
  • OGM 1150 orman mühendisi alımı ilanı için TIKLAYIN
  • OGM 2700 orman muhafaza memuru alımı için TIKLAYIN
  • OGM Personel Alımı İlanı İçin TIKLAYIN
  • OGM Orman Mühendisi Alımı İlanı İçin TIKLAYIN
  • OGM Orman Muhafaza Memuru Alımı İlanı İçin TIKLAYIN
  • Orman Genel Müdürlüğü Sözleşmeli Personel Alımı İlanı İçin TIKLAYIN
  • Orman Genel Müdürlüğü Orman Muhafaza Memuru Alımı İçin TIKLAYIN
  • Orman Genel Müdürlüğü İş Makinesi Operatörü Alımı İçin TIKLAYIN

Orman Genel Müdürlüğü aracılığıyla yayına giren iş ilanları için iş makinesi operatörü, şoför, orman mühendisi, avukat, büro personeli, laborant, tekniker, destek personeli, biyolog, orman muhafaza memuru, mevsimlik işçi alımı, torna ustası, vasıfsız işçi alımı, kalifiye işçi alımı gibi çok sayıda kadro ve pozisyon bulunmaktadır. Bu iş ilanları yayınlandıkça yukarıda vermiş olduğumuz liste güncellenecektir. Peki bu iş ilanlarına nasıl iş başvurusu yapılır?

Orman Genel Müdürlüğü İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Orman Genel Müdürlüğü iş ilanları yılın belirli dönemlerinde değil ihtiyaç oluştuğunda yılın her anında yayınlanmaktadır. Tüm bu iş ilanları www.devlette.com adresimiz üzerinde İŞKUR üzerinde ve www.ogm.gov.tr üzerinde yayınlanmaktadır. Bu iş ilanları yayına girdiğinda iş başvurusu, iş başvuru formu, başvuru tarihleri ve başvuru şartları gibi tüm ilan ayrıntılarını siz kıymetli okurlarımız ile sunacağız. Bu iş ilanlarını kaçırmamak ve bu ilanlara anında iş başvurusu yapmak için sosyal ağlardan bizleri takip etmeniz yeterli gelmektedir. İlanlar yayına girdiği anda tüm ilan ayrıntılarını sosyal ağlarımız üzerinden sizlerle sunacağız. Harici olan Orman Genel Müdürlüğü iş ilanları yayınlanmadan yapılan iş başvurularını kabul etmemektedir. Bu nedenten dolayı ilanların yayına girmesinı beklemeniz ve söz edeceğimiz usul ve esaslarda başvurunuzu gerçekleştirmeniz gerekmektedir. Orman Genel Müdürlüğü (OGM) iş ilanları ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz.


DİĞER ORMAN GENEL MÜDÜRLÜĞÜ HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, orman genel müdürlüğü hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan orman genel müdürlüğü açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu