Başvurular

Otokoç iş ilanları ve iş başvurusu 2022

Otokoç iş ilanları ve iş başvurusu 2022, iş başvuru bölümüzde Otokoç iş ilanları ve iş başvurusu ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Otokoç iş ilanları ve iş başvurusu başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Otokoç iş ilanları ve iş başvurusu

Otokoç Otomotiv, önder otomotiv perakendecisi ve araç kiralama şirketidir. Bir Koç Holding iştirakidir. Şirketin temelleri 1928 senesinde Ankara ilimizde açılmıştır. Otokoç Otomotiv bugün; Türkiye’de 36 şube (19 Otokoç, 17 Birmot), 72 Avis, 44 Budget ve 18 yurt dışı kiralama ofisi ile hizmet vermekte. Otokoç Otomotiv kurulmuş olduğu günden bu yana düzenli olarak büyümesini sürdürmüş ve şimdilerde ülkemizin en büyük şirketlerinden bir tanesi haline gelmiştir. Otokoç bu büyümenin ara vermeksizin sürmesi adına çalışmalarına devam ederken, bünyesine de çok sayıda personel alımı, eleman alımı ve işçi alımı yapmaktadır. Otokoç aracılığıyla yayına giren bütün iş ilanları, iş olanakları, iş olanakları, açık iş pozisyonları, iş başvuru formu, iş talep formu gibi iş başvurusu ayrıntıları yazımız devamındadır.

  • Otokoç Otomotiv İş İlanları 2022
  • Otokoç Otomotiv İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Otokoç Otomotiv İş İlanları 2022

Otomotivle alakalı tüm çözümleri tek çatı altında müşterileriyle buluşturan Otokoç Otomotiv, yeni ve ikinci el araç satışı, satış sonrası, toptan yedek parça ve aksesuar satışı, sigorta, finansman, araç koruma hizmetleri, günlük ve operasyonel araç kiralama hizmetleri sunuyor.  Otokoç; İstanbul, Ankara, İzmir, Adana, Antalya, Samsun, Konya, Eskişehir, Kütahya, Bursa illeriyle Tarsus ve Alanya ilçelerinde bulunan şubeleri ile hizmet vermektedir. Otokoç faaliyetlerine eksiksiz olarak devam etmek adına yeni çalışanlara ihtiyaç duymakta ve çok sayıda personel alımı, eleman alımı, işçi alımı yapmaktadır.

Otokoç aracılığıyla yayına giren yahut yayına girmesi olabilecek iş ilanları içinde; satış danışmanı, operasyon yöneticisi, yedek parça danışmanı, gelir yönetimi müdürü, satış planlama danışmanı, hasar danışmanı, satış sonrası hizmetler müdürü, şoför gibi çok sayıda kadro ve pozisyon bulunmaktadır. İlanlarda ilköğretim mezunu, lise mezunu, ön lisans mezunu ve üniversite mezunu olan bay bayan, işinde uzman deneyimsiz yeni mezun adayların iş başvurusu yapabilecekleri kadro ve pozisyonlar bulunmaktadır. Peki tüm bu iş ilanlarına nasıl ve nereden iş başvurusu yapılır?

Otokoç Otomotiv İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Otokoç bünyesinde çalışmak istiyorum diyen vatandaşlarımız aşağıda verdiğimiz iş başvuru formu sayfası aracılığıyla kolay bir biçimde başvurularını yapabilirler. Sayfaya girmenizin ardından stajyer, yeni mezun, profesyonel gibi seçeneklerden size uygun olanını seçebilir ve akabinde “Başvuru için tıklayın.” Bağlantısına tıklayarak açık iş pozisyonlarına varabilirsiniz. Burada kurum aracılığıyla en son yayınlanmış olan iş ilanları ile iş başvuru şartları ve başvuru tarihleri gibi bilgiler bulunmaktadır.

Başvurularınızı başarılı bir biçimde tamamlamanızın ardından insan kaynakları departmanı başvurularını değerlendirmektedir. Bu aşamayı da geçen bireyler mülakat ve yeterlilik gibi aşamalar için iş görüşmesine çağrılmaktadırlar. Bu makalemizde Otokoç Otomotiv Genel Müdürlük iş ilanları ve işe alım süreci ile ilgili geniş bir şekilde bilgiler verdik. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz.

Otokoç İş Başvuru Formu Doldurmak İçin TIKLAYIN


DİĞER OTOKOÇ HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, otokoç hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan otokoç açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu