Bilgi Arşivi

UPS Kargo Çalışma Saatleri 2021! Cumartesi Günü Dağıtım Yapıyor mu?

UPS Kargo Çalışma Saatleri 2021! Cumartesi Günü Dağıtım Yapıyor mu?, başvurular bölümümüzde UPS Kargo Çalışma Saatleri 2021! Cumartesi Günü Dağıtım Yapıyor mu? ile alakalı bilgi sahibi olmanızı istedik.. UPS Kargo Çalışma Saatleri 2021! Cumartesi Günü Dağıtım Yapıyor mu? ile alakalı tüm ayrıntılar makalemizde..

Başlıklar

UPS Kargo Çalışma Saatleri 2021! Cumartesi Günü Dağıtım Yapıyor mu?

ups kargo çalışma saatleriups kargo çalışma saatleri
Ups Kargo Çalışma Saatleri – Dağıtım Saatleri

UPS Kargo çalışma saatleri ve firmada ki işleyişi incelediğimiz makalemizde; mesai saatleri civarından açılış – kapanış saatlerine, iletişim ve çağrı merkezi numaralarından resmi ve dini bayram tatilleriyle alakalı birden çok detaya varabilirsiniz.

Ups Kargo Çalışma Saatleri ve Firma Açıklamaları

  • Ups Kargo Çalışma Saatleri ve Firma Açıklamaları
  • Ups Kargo Mesai Saatleri! Açılış – Kapanış Saatleri
  • Hafta Sonu ve Resmi Tatiller
  • UPS Kargo Hakkında
  • İletişim Adresleri

Dünyanın en köklü kargo firmalarından birisi olan UPS kargo 1907 senesinde kurulmuş, yurtiçi ve yurtdışında kargo hizmeti veren şirketlerden biridir. Kargo hizmetini UPS kargo mesai saatleri içinde gerçekleştirmektedir. Gün içinde yapılamayan teslimatlar bir sonraki iş gününde mutlaka teslim edilmektedir.

ups kargo çalışma saatleriups kargo çalışma saatleri

Kırsal alanlardaki kargo teslimatlarını belirli günlerde yapan UPS kargo açılış-kapanış saati ile ilgili geniş bir şekilde bilgiye yazımızın devamında değinilmektedir. Ülkemizin her yerinde kargo hizmeti veren UPS kargo şubesini arayarak kargonuzun hangi gün teslim edileceğini öğrenebilirsiniz. Müşterilerine her zaman pratik çözümler sunan UPS kargo halka açılması ile birlikte araç ve hava taşımacılığında mühim noktalara gelmiştir.

Ups Kargo Mesai Saatleri! Açılış – Kapanış Saatleri

UPS kargo saat kaçta açılıyor-kapanıyor, hafta sonları ve resmi tatillerde çalışıyor mu, sorusu çok fazla gündeme gelmektedir. UPS kargo açılış-kapanış saati sabah 09.00 ile 18.00 saatleri içindedır. UPS kargo çalışma saatleri içinde öğlen saat 12.00 ile 13.00 saatleri içinde öğle tatili molası vermektedir. Bir saatlik molanın arkasından mesai saat 18.00’de sona ermektedir. Bu saatler içinde kargo teslimatı, gönderi alımı gibi hizmetleri yerine getirmektedir.

ups kargo çalışma saatleriups kargo çalışma saatleri

Öğle molasını takiben saat 13.00’te tekrar mesaiye başlayan fabrika akşam saat 18.00’e kadar faaliyet göstermektedir. Nestle çalışma saatleri hafta içi Pazartesiden Cumaya kadar aynı biçimde sürdürmektedir. Hafta içi çalışma günlerinde mesai süresi toplamda 9 saattir.

Hafta Sonu ve Resmi Tatiller

Hafta sonu kargo gönderisi olanlar ve teslimat bekleyenler, hafta sonu UPS kargo çalışma saatleri değişiklik göstermektedir. Cumartesi günü sabah saat 09.00’da açılan UPS kargo, öğle saatlerinden sonra saat 15.00’e kadar hizmet vermektedir. Bunun bunun yanında UPS kargo yılın belirli günlerinde hizmet vermemektedir.

Kargo gönderisi olanların tatil günlerine denk gelmeden gönderim işlemini yapmaları gerekir. Ülkemizde resmi tatil günlerinde ve Dini bayram tatilleri günlerinde UPS kargo hizmet vermemektedir. Ayrıca, Ramazan Bayramı ve Kurban Bayramı arifeleri ile Cumhuriyet Bayramı arifesi olan 28 Ekim tarihinde yarım gün olarak hizmet vermektedir.

Firmanın çalışma saatlerini ele aldığımız yazımızın sonuna gelirken, şirkete ait UPS Kargo İş İlanları ve Personel Alımı Yapılan İş Pozisyonları  başlıklı yazımızı inceleyebilirsiniz.

UPS Kargo Hakkında

UPS, 100 yılı aşkın küresel deneyimi, geniş ulaştırma ağı, uzman kadrosu ve her tür lojistik hizmeti tek bir kaynaktan sunabilme becerisiyle üyelerine bi hayli hızlı ve güvenilir hizmet sunar.

Dünya çapında 220’den fazla ülke ve bölgede, Türkiye’de ise 81 ilde yurt dışı ve yurt içi ekspres paket ve kargo taşımacılığı, tedarik zinciri çözümleri, gümrükleme ve antrepo hizmetleri sunan UPS,  günde 18 milyondan fazla paket teslimatı yapmaktadır.  2015 yılı global geliri 58,2 milyar dolar olan UPS’in yıllık teslimat hacmi 4,6 milyar paket ve zarftan buluşmaktedir.
 
1988 senesinden bu yana Türkiye pazarında hizmet veren UPS,  2.500’den fazla çalışanı, hemen hemen 750 araç filosu, 210’dan fazla hizmet noktası ile Türkiye’nin en büyük kargo şirketlerinden biridir.

İletişim Adresleri

UPS HIZLI KARGO TAŞIMACILIĞI A.Ş.

UPS Türkiye
Merkez Mahallesi, Ayazma Caddesi
Papirüs Plaza, B Blok, No:37/44
Kağıthane/İstanbul Türkiye
Müşteri Hizmetleri/Kurye Rezervasyon: 0850 255 00 66

Genel Müdür

Burak Kılıç

UPS Tedarik Zinciri Çözümleri

http://ups-scs.com/

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu