Başvurular

OYAK Maden Metalürji iş ilanları ve başvurusu 2022

OYAK Maden Metalürji iş ilanları ve başvurusu 2022, iş başvuru bölümüzde OYAK Maden Metalürji iş ilanları ve başvurusu ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. OYAK Maden Metalürji iş ilanları ve başvurusu başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

OYAK Maden Metalürji iş ilanları ve başvurusu

OYAK Maden Metalürji Grubu; sıcak ve soğuk haddelenmiş, kalay, krom ve çinko kaplamalı yassı çelikler levha, kütük ve kangal üretimi gerçekleştiren bir holding kuruluşudur. Kurulduğu günden bu yana büyümesini sürdürmüş olan OYAK Maden Metalürji Grubu şimdilerde ülkemizin en büyük holdinglerinden bir tanesi olarak gösterilmektedir. Bünyesinde 12 bini aşkın çalışana sahiptir. OYAK Maden Metalürji Grubu bünyesine çok sayıda yeni personel alımı, eleman alımı, işçi alımı gerçekleştirmektedir. OYAK Maden Metalürji Grubu aracılığıyla yayına giren iş ilanları, iş olanakları, iş olanakları, açık iş pozisyonları, kariyer fırsatları ile iş başvuru formu gibi iş başvurusu ayrıntıları yazımız devamındadır.

  • OYAK Maden Metalürji Grubu İş İlanları 2022
  • OYAK Maden Metalürji Grubu İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

OYAK Maden Metalürji Grubu İş İlanları 2022

OYAK Maden Metalürji Grubu bünyesinde bulunan şirketler ülkemizde hizmet verdiği alanlarda en büyük şirketlerdir. Her sene 1 milyon tonu aşkın ihracat gerçekleştiren holding kuruluşu, ülkemize katma değer yaratmaya sürdürmektedir. OYAK Maden Metalürji Grubu; bünyesindeki 8 şirketiyle, Türkiye’nin en büyük entegre çelik üreticisidir. Ham çelik üretiminde AB’ye üye ülkeler içinde en üçüncü sırada bulunmaktadır. Kurum büyüme hedefleri ışığında bünyesine çok sayıda yeni personel alımı, eleman alımı ve işçi alımı gerçekleştirmektedir.

  • Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları T.A.Ş.
  • İskenderun Demir ve Çelik A.Ş.
  • Erdemir Çelik Servis Merkezi San. ve Tic. A.Ş.
  • Erdemir Madencilik San. ve Tic. A.Ş
  • Erdemir Romania S.R.L.
  • Erdemir Mühendislik Yönetim ve Danışmanlık Hizmetleri A.Ş.
  • Erdemir Asia Pacific PTE LTD
  • Erdemir Enerji

OYAK Maden Metalürji Grubu aracılığıyla yayına giren yahut yayına girmesi beklenen iş ilanları içinde; satış uzmanı, kalite kontrol mühendisi, planlama uzmanı, maden mühendisi, bilgi işlem uzmanı, iş güvenliği uzmanı, çevre mühendisi, vardiya amiri, özel güvenlik görevlisi, iş yeri hemşiresi, vinç operatörü gibi çok sayıda kadro ve pozisyon bulunmaktadır. Peki tüm bu iş ilanlarına nasıl ve nereden iş başvurusu yapılır?

OYAK Maden Metalürji Grubu İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

OYAK Maden Metalürji Grubu bünyesinde çalışma fırsatı elde etmek için aşağıda vermiş olduğumuz iş başvuru formu ile başvurularınızı yapabilirsiniz. Sayfaya girmenizin ardından yukarıdaki açıklamaları kabul ediyorum kısmına tıklamanız durumunda açık iş pozisyonları sayfasına ulaşabilir ve başvurunuzu yapabilirsiniz. Başvurularınız insan kaynakları departmanı aracılığıyla geniş bir şekilde olarak değerlendirilecektir. OYAK Maden Metalürji aracılığıyla yapılacak alımlar çeşitli kariyer portalları üzerinde de yayınlanmaktadır. Bu makalemizde OYAK Maden Metalürji Grubu iş ilanları ile işe alım süreci ile ilgili geniş bir şekilde bilgiler verdik. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz.

OYAK Maden Metalürji Grubu İş Başvuru Formu Doldurmak İçin TIKLAYIN


DİĞER OYAK MADEN HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, oyak maden hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan oyak maden açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu