Başvurular

Özel Keşan Hastanesi iş ilanları ve iş başvurusu 2022

Özel Keşan Hastanesi iş ilanları ve iş başvurusu 2022, iş başvuru bölümüzde Özel Keşan Hastanesi iş ilanları ve iş başvurusu ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Özel Keşan Hastanesi iş ilanları ve iş başvurusu başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Özel Keşan Hastanesi iş ilanları ve iş başvurusu

Özel Keşan Hastanesi, Edirne ilimizde Keşan beldesinde yer almakta olan özel bir sağlık kurumudur. Saros Sağlık Hizmetleri A.Ş. bünyesinde faaliyet gösteren hastane, Mart 2019’da faaliyetlerine başlamıştır. 48 yatak kapasitesi bulunan Özel Keşan Hastanesi içinde; 2 ameliyat salonu, 17 poliklinik ve tam teşekküllü; fizik tedavi ünitesi, yoğun bakım üniteleri, koroner yoğun bakım ünitesi ve yeni doğan bakım ünitesi bulunmaktadır. Açıldığı günden bu yana Keşan beldesinde sağlık hizmeti almak isteyen vatandaşlarımızın ilk tercihi olan Özel Keşan Hastanesi, faaliyetlerine ara vermeksizin sürdürmektedir. Kurum bünyesinde bulunan çok sayıda çalışanına ek olarak yeni personel alımı, eleman alımı ve işçi alımı yapmaktadır. Özel Keşan Hastanesi aracılığıyla yayına giren iş ilanları, iş olanakları, iş olanakları, kariyer fırsatları, açık iş pozisyonları ile iş başvuru formu gibi iş başvurusu ayrıntıları yazımız devamındadır.

  • Özel Keşan Hastanesi İş İlanları 2022
  • Özel Keşan Hastanesi İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Özel Keşan Hastanesi İş İlanları 2022

Son teknolojik ekipmanlarda donatılmış Özel Keşan Hastanesi, hasta sayısını gün geçtikçe arttırmaktadır. Gerek ilçeden gerekse Edirne ilinden fazla sayıda kişi Özel Keşan Hastanesi’ne gelmektedir. Alanında öncü sağlık kurumlarından bir tanesi olan hastane, profesyonel ve işinde uzman sağlık ekibi ile hizmetlerine sürdürmektedir. Özel Keşan Hastanesi bunun yanı sıra bir istihdam kapısıdır. Bünyesinde bulunan çok sayıda çalışanına ek her geçen gün yeni personel alımı, eleman alımı ve işçi alımı yapmaya sürdürmektedir.

Edirne İline Ait İş İlanlarını Facebook Üzerinden Takip Etmek İçin TIKLAYIN

Özel Keşan Hastanesi aracılığıyla yayına giren yahut yayına girmesi beklenen iş ilanları içinde; psikolog, hemşire, diyetisyen, hasta kabul görevlisi, özel güvenlik görevlisi, temizlik personeli, acil tıp teknisyeni, hastane hizmetlisi, tekniker, teknisyen, diğer sağlık personeli, engelli personel gibi çok sayıda kadro ve pozisyon bulunmaktadır. Peki tüm bu iş ilanlarına nasıl ve nereden iş başvurusu yapılıyor?

Özel Keşan Hastanesi İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Özel Keşan Hastanesi yeni yapacağı alımlar için kendi insan kaynakları sayfasını kullanmaktadır. Alım yapacağı pozisyonlara ilk kez kendi bünyesinde önceden iş başvurusu yapmış bireyler içinden seçmektedir. Sizler de özgeçmişinizi Keşan ilçesinin en büyük özel hastanesine göndererek, bu bireyler içinde yer alabilirsiniz. Bunun için aşağıda vermiş olduğumuz iş başvuru formu ile CV’nizi kuruma iletmeniz gerekiyor. Akabinde de başvurunuz açık iş pozisyonu oluşması durumunda değerlendirilmeye alınacaktır.

Özel Keşan Hastanesi Nerededir?

Özel Keşan Hastanesi’nin adresine aşağıdaki haritadan varabilirsiniz.

Adres: “Büyük Cami Mah. Zanaatkarlar Cad. No:2 Keşan / Edirne”

Bu makalemizde Özel Keşan Hastanesi iş ilanları ile işe alım süreci ile ilgili geniş bir şekilde bilgiler verdik. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz.

Özel Keşan Hastanesi İş Başvuru Formu Doldurmak İçin TIKLAYIN


DİĞER ÖZEL KEŞAN HASTANESİ HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, özel keşan hastanesi hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan özel keşan hastanesi açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu