Başvurular

Pasinler Belediyesi İşçi Alımı Yapıyor 2022

Pasinler Belediyesi İşçi Alımı Yapıyor 2022, iş başvuru bölümüzde Pasinler Belediyesi İşçi Alımı Yapıyor ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Pasinler Belediyesi İşçi Alımı Yapıyor başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Pasinler Belediyesi İşçi Alımı Yapıyor

Erzurum ilimizde yer almakta olan Pasinler Belediyesi yayınlamış olduğu iş ilanı ile işçi alımı yapacağını açıkladı. Pasinler Belediyesi işçi alımı ilanı kapsamı içinde şoför alımı gerçekleştirecektir. İlana başvuru yapmak isteyen adayların en az ilköğretim ve en fazla da lisans mezunu olmaları gerekmektedir. Adaylar ilana 2 Nisan 2018 tarihine kadar başvuru yapabileceklerdir. Adaylarda aranan başvuru şartları, başvuru formu ve başvuru tarihleri ile ilana dair diğer geniş bir şekilde bilgilere haberimiz devamından varabilirsiniz.

Pasinler Belediyesi İşçi Alımı İlanı 2018

Talep şartlarına durumu uyan adaylar, ilanın yayına girdiği tarihten bu yana 10 gün içinde talebin yayımlandığı yerdeki İl Müdürlüğümüzden yahut www.iskur.gov.tr internet adresi üzerinden başvuru yapabilirler. Gerçeğe aykırı belge verenlerin veya beyanda bulunanların başvurusu geçersiz hale getirilmesi, işe alınması işleminin iptaline ilişkin Kurumun ve talep sahibi kamu kurum ve kuruluşunun yasal işlem yapma hakkı saklıdır. 05/04/2018 tarihinde saat 14 .00 da Pasinler Belediye Başkanlığı Hizmet Binasında Kura çekimi yapılacaktır. Başvuranların kuraya katılmaları için işveren aracılığıyla bunun bunun yanında davet yapılmayacaktır. İlköğretim ve altı düzeyinde bir eğitim gerektiren ve kuraya tabi olan işgücü isteklerine şartları uyan ve müracaatları kabul görenlerin tamamı noter huzurunda kura çekimi için işverene gönderilir. Kuraya tabi taleplerde ise durumu talep şartlarına uygun olan önceliklilerin tamamı kura çekilmek üzere, isim ve adresleri ile durumlarına ilişkin açıklayıcı bilgilerle birlikte, ayrı bir liste halinde kamu kurum ve kuruluşuna bildirilir.

Son müracaat tarihi resmi tatile rastladığında bir sonraki iş günü başvurular kabul edilecektir. Müracaat tarihleri çakışan, aynı kamu kurum ve kuruluşunun birden fazla iş gücü talebine durumu uyan iş arayanın, tercihi ışığında yalnızca bir talebe müracaatı kabul edilecektir. İş yerine ismi bildirilen ve kura sonucu talep rakamının 3 katı oranında tespit edilen bireylere yazılı yahut sözlü sınavın yeri ve zamanı talebi veren kamu kurum ve kuruluşu aracılığıyla adaylara yazılı olarak bildirilecektir. Öncelik hakkına sahip olanlardan, başvuruda bulundukları sürekli olarak yahut geçici iş gücü talebine işverence davet edildikleri halde mücbir nedenler dışında icabet etmeyen, sınava katılmayan, işi reddeden yahut kamuda sürekli olarak işçi statüsünde işe yerleşenlerin öncelik hakkı ortadan kalkar. Öncelik ile ilgilin ikinci kez yararlanılamaz

Daimi statüde Şoför (yolcu taşıma) mesleğinde çalıştırılmak üzere 1 bir kişi alınacaktır. En az B Sınıfı Ehliyetine sahip olmak – En az 10 yıl profesyonel olmak,

Meslek Deneyim (Yıl) Öğrenme Türü
Şoför (Yolcu Taşıma) 10

Çalışma Adresi : CUMHURİYET CAD. ERZURUM KAPI MAH. 1/ PASİNLER

Bu makalemizde Pasinler Belediyesi aracılığıyla gerçekleştirilecek olan personel alımı ilanına dair başvuru formu, tarihleri ve şartları ile ilgili geniş bir şekilde bilgiler verdik. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz. Ayrıca belediye aracılığıyla yayına giren tüm ilanlara Pasinler Belediyesi iş ilanları sayfasından varabilirsiniz.


DİĞER İŞÇİ ALIMI HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, işçi alımı hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan işçi alımı açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu