Başvurular

KPSS’ye Girmeyen Adaylar için Belediye Memuru ve Belediye İşçisi Alım İlanları

KPSS’ye Girmeyen Adaylar için Belediye Memuru ve Belediye İşçisi Alım İlanları, iş başvuruları bölümünde KPSS’ye Girmeyen Adaylar için Belediye Memuru ve Belediye İşçisi Alım İlanları ile alakalı başvuruyu siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik.. KPSS’ye Girmeyen Adaylar için Belediye Memuru ve Belediye İşçisi Alım İlanları ile alakalı tüm ayrıntılar makalemizde..

KPSS’ye Girmeyen Adaylar için Belediye Memuru ve Belediye İşçisi Alım İlanları

Türkiye geneli 81 il ve çok sayıda ilçe belediye başkanlığı yayımladıkları açıklamalar ile personel alımları yapıyorlar. 

Türkiye İş Kurumu ile belediye başkanlıkların kendi internet siteleri üzerinden yayımlanan belediye personeli alım ilanlarında onlarca meslek grubundan istihdam sağlanıyor. 

Kamuilanlari.com olarak bu haberimizin detay kısmında siz okuyucularımıza söz konusu bu belediye personeli alım ilanlarını bir araya getirdik.

* Memur yada işçi alım ilanı yayımlayan belediye başkanlıklarının olduğu şehirler,

* Belediye personeli alım ilanlarında talep edilen koşullar

* Memur yada işçi alımları için başvuruların nasıl yapılacağına ilişkin ayrıntılar haberimizin detay kısmında. 

BELEDİYE PERSONELİ ALIM İLANI YAYIMLANAN ŞEHİRLER

Türkiye İş Kurumu üzerinde yayımlanan belediye personel alım ilanlarının bir bölümü belediye başkanlıkları aracılığıyla goğrudan yayımlanırken bu ilanların bir kısmı belediye şirketleri aracılığıyla yayımlanıyor. 

Bu çerçevede Ekim ayının ikinci haftası itibariyle personel alım ilanı yayımlayan belediye başkanlıklarının olduğu şehirler şunlar;

Güncel alım ilanı bulunan şehirler;

Muğla, Kars, İstanbul, Aydın, Ankara, Çankırı, Bursa, Ordu, Tunceli, Çanakkale, Sivas, İzmir, Burdur, Hatay, Konya, Antalya, Tekirdağ, Şırnak, Eskişehir, Kayseri, Osmaniye, Yozgat, Manisa, Karaman, Tokat ve Mersin

ALIM YAPILACAK KADROLAR

Bu ilanlarda hem işçi kadroları yer alıyor hemde memur kadroları yer alıyor. Bu kadrolara yapılan alımlarda en az ilköğretim ve lise mezunu adaylardan belediye işçisi ile lise, önlisans ve lisans düzeyinden memur alımları yapılıyor. 

İlanlara bunun bunun yanında mesleki özellikleri sağlamak şartıyla okur yazar düzeysinden de personel alımları yapılıyor. 

Genel Olarak Kadrolar

Belediyeler aracılığıyla yayımlanan personel alım ilanlarında onlarca meslek grubundan personel alımları yapılıyor. Bu meslek gruplarından öne çıkanları aşağıda aktarıyoruz. 

Memur ve İşçi Pozisyonları

Büro memuru ve büro işçisi kadroları en fazla ilan bulunan pozisyonlar içinde. Bunun bunun yanında Şoför, Güvenlik Görevlisi, Beden İşçisi, diğer dikkat çeken kadrolar. Bu kadroların dışında bulunan alımlar ise şu pozisyonlardan oluyor. 

Vezne memuru, tahsilat personelleri, yönetim personeli, müdür, şef, müdür yardımcısı kadroları, mühendis, tekniker, teknisyen gibi teknik personel kadroları, öğretmen, öğretici gibi kadrolar, saha personelleri, evrak personelleri, vasıflı vasıfsız personel, beden, inşaat, temizlik kadroları.

BAŞVURU KOŞULLARI

Belediyeler yada belediye birimlerinde yayımlanan ilanlara başvuru şartları alım yapacak belediyenin alım yapacağı kadroya göre değişkenlik gösterir. Ana başlıkları ile bu başvuru şartları şunlardan oluşmaktadır;

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Memur ve İşçi kadroları için talep edilen öğrenim ve bölüm şartını sağlamak, mesleki özelliklere haiz olmak, Çoğu ilanda bulunmayan fakat arada bir ilanlarda bulunan yaş şartını sağlamak, medeni haklarını kullanma ehliyetine sahip olmak, kamu haklarından mahrum olmamak, özel koşulların tamamına haiz olmak, İlan için talep ediliyorsa deneyim, sertifika ve belge şartlarını sağlamak, görevini düzenli yapmaya engel teşkil edecek sağlık sorunu bulunmamak.

BAŞVURU İŞLEMLERİ

Belediyelere başvuru yapacak adaylar başvurularını ilan metninde bulunan biçimde yapacaklar. Burada belediyeler ya şahsen başvuru yöntemini seçiyorlar yada verilen internet bağlantısı üzerinden özgeçmiş ile başvuru alıyorlar. 

Belediye Personeli alım ilanlarını görüntülemek için TIKLAYINIZ

Belediyelerin ve diğer kamu kurumlarının paylaşımı yaptığı memur personel alım ilanlarından anında haberdar olmak için uygulamamızı telefonunuza indirin.

Android Mobil Uygulamamız için TIKLAYINIZ

İOS Mobil Uygulamamız için TIKLAYINIZ

Memur alım ilanları diğer adaylar incelemek için TIKLAYINIZ

Haber Kaynağı: Kamuilanlari.com

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu