Başvurular

Perfetti İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021

Perfetti İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021, iş başvurusu bölümünde Perfetti İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021 ile alakalı detaylara yer verdik.. Perfetti İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021 ile alakalı tüm ayrıntılar makalemizde..

Başlıklar

Perfetti İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021

Perfetti Van Melle Hakkında:

Perfetti Van Melle dünya çapında 150’den fazla ülkede şekerleme – sakız üretimi ve sevkiyatı yapan özel bir şirkettir. Şirket, Mart 2001’de Perfetti S.p.A. ve Van Melle BV’nin birleşmesi ile kurulmuştur. Grup, Haziran 2006’da İspanyol şirketi Chupa Chups’u alarak, dünyanın en büyük üçüncü şekerleme (şekerleme+sakız) grubu konumunu güçlendirmiş ve küresel şekerleme piyasasının en büyük oyuncusu haline gelmiştir. Şu anda dünyanın en büyük üçüncü, başlıca Asya pazarlarında ise birinci şekerleme grubudur. Perfetti Van Melle, dünya çapındaki 17.600 çalışanı ve 38 şirketiyle gerçek bir küresel şirkettir: Asya Pasifik Bölgesinden, Avrupa, Ortadoğu, Afrika, Kuzey ve Güney Amerika’ya tüm pazarlarda faaliyet göstermektedir. Şirketin genel merkezi Amsterdam, Hollanda’da bulunmaktadır. Markalarının birçoğu, beş kıtada bilinen ve sıklıkla kullanılan ürünlerdir. Mentos, Frisk, Fruittella, Alpenliebe, Golia, Happydent, Vivident, Big Babol, Airheads, Chupa Chups ve Smint.Bu küresel markalara ek olarak, Perfetti Van Melle popülaritesi bireysel, yerel ve bölgesel pazarlara dayanan geniş bir ürün serisi sağlamaktadır. Yerel pazarların farklı talep ve olanaklarına uygun yeni ürünler ve ya versiyonlar ve tatlar geliştirme becerisi Perfetti van Melle’nin başarısının anahtarlarından biridir.

Perfetti Van Melle, Mart 2001’de Perfetti SpA ve Van Melle B.V.’nin birleşmesi ile kurulmuş olup; bu iki şirket 1979’dan bu yana birden fazla ülkede birlikte çalışmaktaydı. Daha sonra, 1991 senesinde, Perfetti ortak çıkarları ışığında Van Melle’in %37’lik hissesini satın aldı. Bu işlem, daha en başından kazançlı olacak ve Ocak 2001’de Perfetti’nin Van Melle’in tüm hisselerini almasına dek giderek güçlenecek bir ortaklığın halen yalnızca ilk adımıydı. PVM, Temmuz 2006’da popüler Chupa Chups ve Smint markalarıyla tüm dünya çapında ünlenmiş bir aile şirketi olan İspanyol Chupa Chups’un %100 hissesini satın aldı. Bu satın alım Grubun şekerleme pazarındaki önderlik konumunu daha da güçlendirdi. Olgun ve gelişmekte olan pazarlardaki satış potansiyelini artırdı.

Perfetti İnsan Kaynakları:

Türkiye; güvenilirliği, dinamizmi, kalite yönetimi ve müşteri odaklı hizmet anlayışıyla sürekli olarak gelişmeyi amacında olan öncü bir şirkettir. Yoğun yarışın meydana geldiği sakız ve şekerleme sektöründe bizi zirveye taşıyan en mühim değerimiz çalışanlarımızdır. İnsan Kaynakları Yönetimi; şirket kültürü ve ana değerleri çerçevesinde, tüm çalışanların katılımını sağlayan, işbirliğine ve sürekli olarak iyileştirmeye dayalı bir sistem oluşturmayı ve PERFETTI VAN MELLE çalışanlarının profesyonel ve kişisel gelişimlerini desteklemeyi amaçlamaktadır.

Açık Pozisyonlar:

Pozisyon Lokasyon Başvuru Linki
Ar-Ge Hammadde Mühendisi İstanbul(Avr.)(Esenyurt) Başvur
Distribütör Satış Yöneticisi Kocaeli, Sakarya Başvur

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu