Başvurular

Philip Morris İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021

Philip Morris İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021, iş başvurusu bölümünde Philip Morris İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021 ile alakalı detaylara yer verdik.. Philip Morris İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021 ile alakalı tüm ayrıntılar makalemizde..

Başlıklar

Philip Morris İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021

Philip Morris Hakkında:

Philip Morris şirketi 1919 senesinde Virgina’da kurulan ve şu an 180 ülkede aktif satış yapan bir tütün mamülleri şirketidir.

Firmanın en fazla tanınan ve en fazla satan ürünü Marlboro’ dur. Philip Morris International, Big Tobacco diye adlandırılan büyük tütün firmalarına verilen bu ünvanın  sahiplerinden dir.

Amerika’da farklı isimlerle ve farklı hedef kitlesi segmantasyonuna göre ürün satışına başlayan marka, 1924 senesinde ilk defa ‘Amerika’nın lüks sigarası’ adı altında yalnızca otel ve hosteller de satılan bir ürünü piyasaya sürdü. Şirket sene 1930’da ise ürünün hedef kitlesindeki kadın oranın az olmasından dolayı ‘Mayıs kadar hafif’ sloganıyla kadın için yeni bir sigara ürettiklerini açıkladı. Slogan Philip Morris fabrikasının olduğu Londra sokak isminden alıntılanmıştı. 1930’larda yapılan bu sigara reklamlarının, kitlesel pazara hitap etmek maksadıyla ilk kez filtreli sigaranın ne kadar hanımefendi olduğuna dayanıyordu asıl olarak. Bu amaçla, filtrenin etrafında ruj lekelerini gizleyen kırmızı bir bant vardı ve buna ‘Kağıdı Dudaklarınızdan Saklamak için Güzellik İpuçları’ adı verildi. Böylelikle farklı pazarlama teknikleriyle Philip Moris kitlesini artırmayı başardı.

Philip Morris Kimdir ve Türkiye’deki Konumu:

Philip Morris International olarak Türkiye ile 1984’te buluştuk. 1991 senesinde %75 Philip Morris International, %25 Sabancı Holding ortaklığıyla Türkiye’deki faaliyetlerimizi kalıcı hale getirdik ve Türkiye’nin en büyük şirketlerinden biri olduk. Kurulduğumuz günden bu yana Türkiye’ye hemen hemen 500 milyon dolar yatırım yaptık.

Türkiye’de biri üretim, diğeri satış ve sevkiyatdan sorumlu olmak üzere iki ayrı şirket olarak, hemen hemen 1800 çalışanımızla faaliyet gösteriyoruz. Üretimimizi, Philip Morris International’ın üretim kapasitesi yönünden dünya çapındaki en büyük fabrikası olan ve 2012 senesinden bu yana art arda üç kez “en iyi Philip Morris International fabrikası” seçilen, İzmir’in Torbalı beldesindeki Philsa’da (PHILSA Philip Morris Sabancı Sigara ve Tütüncülük A.Ş.) gerçekleştiriyoruz. Satış ve sevkiyat faaliyetlerimiz ise Türkiye’nin en büyük FMCG şirketi* olan Philip Morris SA (Philip Morris SA, Philip Morris Sabancı Pazarlama ve Satış A.Ş) aracılığıyla yürütülüyor. 

*Nielsen 2016 Perakendeci Paneli, toplam FMCG Pazarı (Hızlı Tüketim Malları) satış değer payları üzerindeki hesaplamaya göre Philip Morris / Sabancı Türkiye’nin en büyük FMCG şirketi oldu.

Açık Pozisyonlar:

Pozisyon Lokasyon Başvuru Linki
Varlık Mühendisi İzmir Torbalı Başvur
Sürdürülebilirlik Mühendisi İzmir Torbalı Başvur
Finansal Muhasebe Analisti İzmir Torbalı Başvur
Küresel Kalite Mühendisi İzmir Torbalı Başvur
KA & Dağıtım Programları Lideri İstanbul Başvur
Bakım Lideri İzmir Torbalı Başvur
Malzeme İhtiyaç Planlayıcısı İzmir Torbalı Başvur
P&C Operasyon Sorumlusu (Geçici) İstanbul Başvur
İnsanlar ve Kültür Operasyonları Yöneticisi İzmir Başvur
Proses Kontrol Mühendisi İzmir Torbalı Başvur
Proses Mühendisi İzmir Torbalı Başvur
Program Dağıtım Müdürü İstanbul Başvur
Saha İş Geliştirme Uzmanı Mersin Başvur
Kıdemli Pazar Araştırma Analisti İstanbul Başvur
Tedarik Zinciri Dağıtım Koçu  İzmir Torbalı Başvur

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu