Başvurular

PTT İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021

PTT İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021, iş başvurusu bölümünde PTT İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021 ile alakalı detaylara yer verdik.. PTT İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021 ile alakalı tüm ayrıntılar makalemizde..

Başlıklar

PTT İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021


Share on WhatsappShare on Whatsapp

Whatsapp

Türk Telekom 81 İlde Personel Alımı Yapacak:

Türk Telekom assisttkariyerim personel alımı başvuru ekranı açıldı. Telekom 81 şehirden başvuruları alacak. Belirli şehirler alım yapacak olup 1 branşta Türkiye geneli başvuru kabul edecektir. Telekom başvuruları hangi şartlarda alacak.

Memur olmanın hayalinde olan adaylar, Gişe personeli, PTT postacı, Mühendis ve Uzman gibi Personel kadrolarına yapılacak PTT personel alımı başvurularını yakında zamandan takip ediyor. PTT başvuru formunu doldurarak kamu personeli olmak isteyenler için pandemi nin  PTT personel alımı ilanlarına ne derece yansıyacağını önem taşıyor. Lise, ön lisans ve lisans mezunu öğrenim düzeyindeki işsiz bir çok vatandaş “PTT iş başvurusu nasıl yapılır?” “ PTT yazılı sınavda neler soruluyor?” Gibi soruların yanıtlarını inceliyor. İşte merak ettiğiniz tüm detaylar yazımızın içinde…

Geçen yıl söylenen PTT personel alımının 2021 yılına yansıyacağı düşünülüyor. Her yıl yapılan personel alımının bazı şartları ışığında adaylar, kurumun personel almak için uyguladıkları yöntemlere göre sınava alınacaklar. Lakin kurumun pandemi süreci sebebiyle alımlarını bir süreliğine ertelemesi üzerine PTT memur alımı ilanlarının 2021 ilkbahar dönemine erteleneceği söyleniyor. Bu zamanda PTT personel alımı başvurularını kaçırmak istemeyenler PTT iş ilanlarını yakında zamandan takip etmek istiyor. Peki, PTT iş başvurusu nasıl yapılır? PTT 2021 personel alımı başvuruları ne zaman? İşte bu gibi tüm sorularınızın yanıtları ile sizlerleyiz.

PTT İŞ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Kişiler gerekli şartları taşıdığı takdirde kurumların uygulayacağı sınav yahut mülakatlara katılım sağlayarak, başarı sağlanması halinde belli bir kadroda işe alınacaklar. Aynı zamanda her sene PTT kendi web sitesi üzerinden veya konuyla alakalı farklı sitelerinde alım yapılacak personel sayısı ile vatandaşları bilgi sahibi olmanızıtedir. PTT iş başvurusunda bulunmak isteyen adaylar için gerekli detaylar şöyle;

PTT iş başvurusunda bulunmak isteyenlerin takip etmesi gereken ilk adım PTT resmi web sitesinden başvuru alanlarını tercih etmektir.

Başvuru sırasında adaylar, seçecekleri alana göre tek bir seçimde yer alırken, kazandıkları puanlara göre değerlendirilmeye alınacakları belirtiliyor.

Bunun yanı sıra sınava katılmak isteyenler sınav için yatıracakları bir miktar parayı Ziraat Bankası yahut PTT web sitesi üzerinden yatırabilirler.

PTT BAŞVURU FORMU

PTT personel alımlarına katılmak isteyenler PTT’nin kendi web sitesi üzerinden iş başvuru formunu doldurabilirler. Formu dolduran bireyler mülakatın ardından sözlü ve yazılı sınava tabi tutulabilir ve sınavların sonuçları göz önünde bulundurularak iş başvuruları onaylanabilir.

PTT PERSONEL ALIMI VE İŞ İLANLARI

Açık olan tüm pozisyonlar ve gerek görülen tüm departmanlara personel alımı yapan PTT şirketi, personel alacağı yönünde açıklamalarını Ptt.gov.tr adresi üzerinden sürdürmektedir. Aynı zamanda öğrenciler için staj olanağı sunan PTT kargo son açıklamalarına göre Staj Seferberliği Projesi ile kariyerkapisi.cbiko.gov.tr adresinden staj başvurularını da kabul etmektedir.

PTT YAZILI SINAVDA NELER SORULUYOR?

PTT yazılı sınavda vatandaşlar hangi konular ve ne tür sorularla yüz yüze kalacağını düşünüyor. İşte PTT Genel Müdürlüğünün sınav kılavuzunda paylaştığı konu başlıklarına ilişkin detaylar şöyle;

Türkçe Paragraf, Dil Bilgisi ve Yazım Kuralları

Sözel Akıl Yürütme

Sayısal ve Mantıksal Akıl Yürütme

Temel Yurttaşlık Bilgisi

Türkiye Coğrafyası

Genel Kültürel ve Güncel Sosyo Ekonomik konular

Ölçme becerisi.

İnternet üzerinden bu linke tıklayarak varabilirsiniz

Açık Pozisyonlar

 
Pozisyon Lokasyon Başvuru Linki
Bulut Mühendisi Ankara Başvur
Kıdemli Çözüm Analisti (Mobil Crm) İstanbul Asya Başvur
Core Network Kalite Güvence Kıdemli Uzmanı Ankara Başvur
Uyumlulaştırma ve Sağlama Operasyonları Uzmanı İstanbul Asya Başvur
Organizasyonel Gelişim Kıdemli Uzmanı İstanbul Avr. Beşiktaş Başvur
İK Operasyon Kıdemli Uzmanı İstanbul Avr. Beşiktaş Başvur
Mobil Ses Sistemleri Uzman Yardımcısı Ankara Başvur
Finansal Teknolojiler Kıdemli Analisti İstanbul Avr. , İstanbul Asya Başvur
Katma Değerli Servis Platformları Uzmanı Ankara Başvur
Güvenlik Servis Yönetimi Kıdemli Uzmanı Ankara Başvur
Üstteki Linkten Başvuru Yapabilirsiniz.

Share on WhatsappShare on Whatsapp

Whatsapp

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu