Başvurular

Belediye Bünyesine İtfaiye Aracı Sürücüsü ve Halk Otobüsü Şoförü Alımı Yapılıyor

Belediye Bünyesine İtfaiye Aracı Sürücüsü ve Halk Otobüsü Şoförü Alımı Yapılıyor, iş başvuruları bölümünde Belediye Bünyesine İtfaiye Aracı Sürücüsü ve Halk Otobüsü Şoförü Alımı Yapılıyor ile alakalı başvuruyu siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik.. Belediye Bünyesine İtfaiye Aracı Sürücüsü ve Halk Otobüsü Şoförü Alımı Yapılıyor ile alakalı tüm ayrıntılar makalemizde..

Belediye Bünyesine İtfaiye Aracı Sürücüsü ve Halk Otobüsü Şoförü Alımı Yapılıyor

Siirt Belediyesi, Türkiye İş Kurumu üzerinden paylaşımı yaptığı bir açıklama ile belediye personeli alımı yapacağını ilan etti. 

Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) puan şartı olmadan yayımlanan personel alım ilanında yer alna açık kadrolar ve başvuru ayrıntı kısmını sizlerle paylaşmak istedik. 

BELEDİYE BÜNYESİNE KPSS ŞARTSIZ PERSONEL ALIMI

Siirt Belediyesi aracılığıyla ilan edilen personel alım ilanında toplam 24 personel alımı yapılacağı açıklamaldu. İlan metninde bulunan açık kadrolar ise şunlar:

Motor Ustası kadrosu için ilan edilen personel alım sayısı: 1

Oto Elektrik Ustası kadrosu için ilan edilen personel alım sayısı: 1

Kamyon Şoförü kadrosu için ilan edilen personel alım sayısı: 2

İtfaiye Aracı Sürücüsü kadrosu için ilan edilen personel alım sayısı: 4

Halk Otobüsü Şoförü kadrosu için ilan edilen personel alım sayısı: 15

BAŞVURU KOŞULLARI 

Yukarıda bulunan kadrolara başvuruda bulunmak için aşağıda bulunan başvuru şartlarının sağlanması gerekiyor. 

Türk vatandaşı olmak, 18 yaşını doldurmuş olmak, 657 sayılı kanunun 48. maddesinde bulunan alakalı şartları taşımak, görevine engel olabilecek sağlık poblemleri bulunmamak, herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık ve malullük aylığı almaya hak kazanmamış olmak, Erkek adaylar için askerlikle ilişiği bulunmamak, Siirt il sınırları içinde ikamet ediyor olmak. 

BAŞVURU İŞLEMLERİ

Söz konusu personel alım ilanına başvuruda bulunacak adaylar başvurularını 30 Ağustos Cuma gününe kadar belediye bünyesine şahsen yapacaklar. Başvurular talep edilen evrakların kuruma teslimi ile yaşanacak.

İlan metni için TIKLAYINIZ

Kamuilanlari.com

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu