Başvurular

QNB Finansbank İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021

QNB Finansbank İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021, iş başvurusu bölümünde QNB Finansbank İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021 ile alakalı detaylara yer verdik.. QNB Finansbank İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021 ile alakalı tüm ayrıntılar makalemizde..

Başlıklar

QNB Finansbank İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021


Share on WhatsappShare on Whatsapp

Whatsapp

QNB Finansbank  Personel Alımı Yapıyor.

QNB Finansbank’ın Bilgi Teknolojileri ve Araştırma Geliştirme şirketi IBTech, QNB Finansbank Bilgi Teknolojileri grubunun bilgi birikimini tercih ederek 2005 senesinde kurulmuştur. Finanbank BT ve IBTech 2002 senesinde temel bankacılık yazılımı CoreFinans’ı geliştirmiş ve kullanıma almıştır.
CoreFinans ve türevleri halen QNB Finansbank ve Credit Europe’da kullanılmaktadır.
CoreFinans esnek ve genişleyebilir yapısıyla sürekli olarak geliştirilmeye devam eden özelleşmiş paketleri ile büyük ölçekli bankaların gereksinimlerini karşılamaktadır.
IBTech bunun bunun yanında Direkt Bankacılık, CRM, İş Zekası ve Veri Ambarı, Altyapı Tasarımı ve Yönetimi konularında da çözümler geliştirmektedir.
IBTech yakın günlerde QNB Finansbank’ın Internet Bankacılığı, Mobil Şube, Çağrı Merkezi, ATM yazılım altyapısını yeniden tasarlamış ve geliştirmiştir.
Yine Finansbank’ın internet, mobil ve çağrı merkezi tabanlı bankacılık çözümü Enpara da yakın günlerde IBTech aracılığıyla geliştirilmiş ve kullanıma alınmıştır.
IBTech çalışmalarda PMI’ın Proje Yönetimi ve COBIT, ITIL metod ve ilkelerini takip etmektedir.
Tübitak Teknoloji Serbest Bölgesinde faaliyetlerine devam eden IBTech, 650nin üzerindeki bilgi teknolojileri uzmanı ile finans sektörüne rekabetçi ve yenilikçi çözümler sunmaya sürdürmektedir.

İş Yaşamımız:
Tübitak Teknoloji Serbest Bölgesinde bulunan 3 bloktan bir araya gelen şehir gürültüsünden uzak binamızda çalışıyoruz. İstanbul ve İzmit’ten  60 ın üzerinde servis güzergahıyla şirkete ulaşılabilinmekte. İş yaşamımızı kolaylaştırmak maksadıyla oluşturulan binamızda yemekhane, kafeterya, spor salonu ve kapalı yüzme havuzu, sağlık birimi, kuaför yer alıyor ve çalışanların kullanımına açık.
Çalışanlar, eş ve çocukları özel sağlık sigortası kapsamı içinde olmanın bunun bunun yanındalıklarından faydalanıyorlar. Ibtech’in kendi bünyesindeki aktivite ve çalışan kulüpleri yanında çalışanlarımız QNB Finansbank’ın çalışanlara sağladığı imkanlardan, indirimlerden ve QNB Finansbank aktivite kulüplerinden yararlanmaktadırlar.

Çalışma Yeri:

Ibtech Binası Tübitak Teknoloji Serbest Bölgesi- Gebze / Kocaeli

Çalışma günlerimiz:     
Pazartesi – Cuma

Şirket web adresi
www.ibtech.com.tr

Açık Pozisyonlar:

 

Pozisyon Lokasyon Başvuru Linki
Enpara.Com Çözüm Merkezi Müşteri Danışmanı İstanbul Avr. , İstanbul Asya Başvur
İstanbul Telefon Bankacılığı Müşteri Danışmanı İstanbul Avr. , İstanbul Asya Başvur
Kobi Portföy Yöneticisi İstanbul Avr. , İstanbul Asya Başvur
İK Ödüllendirme Yönetimi Y.Yardımcısı/Yetkilisi İstanbul Avr. Şişli Başvur
Enpara.Com Saha Müşteri Danışmanı İstanbul Avr. , İstanbul Asya Başvur
Müşteri Hizmetleri Temsilcisi İstanbul Avr. , İstanbul Asya Başvur
Tele Satış Görevlisi İstanbul Avr. , İstanbul Asya Başvur

 

 

Buradan iş başvurusu uygulayabilirsiniz.


Share on WhatsappShare on Whatsapp

Whatsapp

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu