Başvurular

Rollmech İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021

Rollmech İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021, iş başvurusu bölümünde Rollmech İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021 ile alakalı detaylara yer verdik.. Rollmech İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021 ile alakalı tüm ayrıntılar makalemizde..

Başlıklar

Rollmech İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021

 

Rollmech Automotive:

Yurt içi ve yurt dışı otomotiv sektörüne birinci derece, co-designer ve full system supplier olarak başarılı bir biçimde hizmet veren ve otomotiv sektöründe hususunda temel oyunculardan birisi olan genç, esnek ve enerjik bir firmadır.

Ekibimiz ve Çalışma Felsefemiz:

Şirket değerlerimize uygun dürüst, güvenilir, insana saygılı, şeffaf, yapıcı, katılımcı, yenilikçi, açık fikirli  bir ekip ile çalışmak ve ekibimizin her üyesinin çalışırken içinde, keyif, mutluluk, huzur, başarı ve parçası olma duygularını hissedebilmesidir.

Politikamız:

Birleşmiş Milletler Küresel İlkeler Sözleşmesi Taahhüdüne,

Tüm Yasal Yükümlülüklere,

Kamuoyuna Deklare Ettiğimiz Manifestoda Tanımlı Politikalarımıza Uyarak,

Çevre, Sağlık, Güvenlik, Sosyal Sorumluluk konularında sürekli olarak iyileştirme hedefi ile sektörde ve ülkede öncü, yönlendirici bir model işletme olmak, bunun ötesinde her bir çalışanımızın bu politikaları yaygınlaştırmak için bir aktivist olarak hareket etmesini sağlamaktır.

Bilgi Güvenliği Politikamız;

Rollmech’te ve 3. taraflarla yaptığı anlaşmalerde, tüm yasal yükümlülüklere uyulmasını sağlamak,

Varlıkların gizliliğini, bütünlüğünü ve yetkili bireylerce erişilebilirliğini sağlamak,

Bilgi Güvenliği ihlallerini engelleyecek tüm alt yapı ve süreç çalışmalarını tamamlamak ve bununla alakalı gerekli önlemleri almak,

Sürekli iyileştirme mantığıyla riskleri ortadan kaldırmaktır.

Kalite Politikamız:

Tüm ürün süreç ve hizmetlerimizde en yüksek kalite standartlarına ulaşmak için gerekli kaynakları sağlamak ve müşteri beklentilerini aşmak,

Çalışanlarımızın beklentilerini karşılamak suretiyle, güvenli bir çalışma ortamı yaratarak iş sürekli olarakliğini sağlamak,

Sürekli iyileşme mantığı ile gelişmek ve tedarikçilerimizi geliştirmek,

Tasarım kabiliyetimizle üyelerimize özel çözümler üretmek ve sektörde fark yaratmak tır.

Kariyer:

Tüm Bize Grubu şirketleri gibi, Rollmech de gerçek sermayesinin insan kaynağı olduğuna inanan ve bu ilkeden yola çıkan, yüksek kaliteli hizmet anlayışını ve müşteri odaklı yaklaşımını taviz vermeksizin sürdüren bir kurumdur.

Rollmech ailesine katılacak tüm adaylara güvenirliliği ve geçerliliği ispatlanmış ölçme ve değerlendirme araçları uygulanarak, başvurdukları vazifeye ve Grup kültürümüze uygun olup olmadıkları ölçümlenir. Rollmech’de tüm adaylara adil ve objektif davranılır, zamanında ve doğru bilgilendirme yapılır.

Eğer siz de:

Kariyerinizi, hem yerel hem de ülkeler arası markaların olduğu otomotiv sektöründe yapmayı planlıyorsanız,

Kariyerinizde tek bir kurumla sınırlı kalmak yerine grup içi kariyer fırsatlarından yararlanmak istiyorsanız ve eğer sizin için;

Müşteri odaklı hizmet,

Sinerji,

Takım ruhu,

İnsana yatırım,

Değişime açıklık,

Sürekli gelişim,

Bilgiyi aramak ve paylaşmak,

Sistematik ve stratejik düşünmek,

Sen-ben yerine BİZ diyebilmek vazgeçilmez kavramlarsa,

Rollmech, kariyerinize başlamak / devam etmek için doğru adres demektir.

Rollmech ailesine katılacak tüm adaylara güvenirliliği ve geçerliliği ispatlanmış ölçme ve değerlendirme araçları uygulanarak, başvurdukları vazifeye ve Grup kültürümüze uygun olup olmadıkları ölçümlenir. Rollmech’de tüm adaylara adil ve objektif davranılır, zamanında ve doğru bilgilendirme yapılır.

Açık Pozisyonlar:

 

Pozisyon Lokasyon Başvuru Linki
Genel Başvuru Bursa Başvur

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu