Başvurular

RTÜK iş ilanları ve iş başvurusu 2022

RTÜK iş ilanları ve iş başvurusu 2022, iş başvuru bölümüzde RTÜK iş ilanları ve iş başvurusu ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. RTÜK iş ilanları ve iş başvurusu başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

RTÜK iş ilanları ve iş başvurusu

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu yani bilinen kısa adı ile RTÜK, ülkemizde faaliyet göstermekte olan tüm radyo ve televizyonların yayınlarını denetleyen kamu kuruluşudur. RTÜK, radyo, televizyon ve isteğe bağlı yayın hizmetleri sektörünü düzenlemek ve denetlemek maksadıyla, idari ve mali özerkliğe sahip, tarafsız bir kamu tüzel kişiliği niteliğinde kurulmuştur. Bu bağlamda görevlerini bağımsız olarak yerine getirmektedir. Radyo ve Televizyon Üst Kurulu yani RTÜK her sene faaliyetlerine devam etmek adına çok sayıda personel alımı, memur alımı, işçi alımı ve eleman alımı gerçekleştirmektedir. Yazımız devamında RTÜK aracılığıyla yayına giren bütün iş ilanları ile bu ilanlara ait olan iş başvuru formu, başvuru tarihleri, başvuru şartları gibi geniş bir şekilde iş başvurusu bilgileri bulunmaktadır.

  • RTÜK İş İlanları 2022
  • RTÜK İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

RTÜK İş İlanları 2022

1994 senesinden bu yana faaliyetlerine aralıksız sürdürmekte olan RTÜK bünyesinde 500’ü aşkın personel çalışmaktadır. RTÜK bu personellere ek olarak çok sayıda personel alımı, memur alımı, işçi alımı ve eleman alımı yapacağını belirtmiştir. Aşağıda RTÜK aracılığıyla yayınlanmış olan en son iş ilanları bulunmaktadır.

İlanlar yayınlandıkça liste de güncellenecektir. RTÜK aracılığıyla yayına giren iş ilanları içinde ilköğretim mezunu, lise mezunu, üniversite mezunu ve ön lisans mezunu çok sayıda adayın başvuru yapabileceği kadro ve pozisyonlar bulunmaktadır. İlanlarda avukat, uzman yardımcısı, sosyolog gibi sayısız kadro ve pozisyon bulunmaktadır. Peki tüm bu iş ilanlarına nasıl iş başvurusu yapılır?

RTÜK İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu aracılığıyla yayına giren yahut yayına girecek olan bütün iş ilanları www.devlette.com adresimiz üzerinde bulunmaktadır. Tüm bu iş ilanlarını takip etmek, ilanlara dair iş başvuru formu, başvuru şartları ve başvuru tarihleri gibi geniş bir şekilde bilgileri öğrenmek ve anında iş başvurusu yapmak için sosyal ağlardan bizleri takip edebilirsiniz. İlanlar yayına girdiğinda sosyal ağlar üzerinden gerekli açıklamaları siz kıymetli okurlarımız ile sunacağız. Bunun dışında RTÜK ilanlar yayınlanmadan bünyesine insan kaynakları gibi çeşitli departmanlar üzerinden yapılan iş başvurularını kabul etmemektedir. RTÜK bünyesinde çalışmak için ilanların yayına girmesinı beklemeli ve söz edeceğimiz usul ve esaslar çerçevesinde başvurularınızı gerçekleştirmelisiniz. RTÜK iş ilanları ile ilgili soru, sorun veya görüşleriniz ise yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz.

RTÜK aracılığıyla yapılan son açıklamalara ulaşmak için TIKLAYIN


DİĞER RTÜK HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, rtük hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan rtük açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu