Başvurular

Sahil Güvenlik Komutanlığı sürekli 3 işçi alımı yapıyor 2022

Sahil Güvenlik Komutanlığı sürekli olarak 3 işçi alımı yapıyor 2022, iş başvuru bölümüzde Sahil Güvenlik Komutanlığı sürekli olarak 3 işçi alımı yapıyor ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Sahil Güvenlik Komutanlığı sürekli olarak 3 işçi alımı yapıyor başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Sahil Güvenlik Komutanlığı sürekli olarak 3 işçi alımı yapıyor

Sahil Güvenlik Komutanlığı yayınlamış olduğu ilan ile 3 sürekli olarak işçi alımı gerçekleştireceğini açıkladı. Sahil Güvenlik Komutanlığı ilan kapsamı içinde genel alan temizleme görevlisi yani meydancı ile büro işçisi alımı yapacaktır. Adaylar ilana 30 Kasım 2018 tarihine kadar iş başvurusu yapabileceklerdir. Adaylarda aranan başvuru şartları, başvuru formu ve başvuru tarihleri ile ilana dair diğer geniş bir şekilde bilgiler haberimiz devamında bulunmaktadır.

Sahil Güvenlik Komutanlığı 3 İşçi Alımı İlanı 2018

1- Başvurular 26-30 Kasım 2018 tarihleri içinde Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürlükleri yahut internet (www.iskur.gov.tr.) aracılığıyla yapılacaktır.

2- Türk vatandaşı olmak,

3- 18 yaşını tamamlamış olmak,

4- Affa uğramış olsa bile Devletin güvenliğine karşı suçlar, anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, milli savunmaya karşı suçlar, Devlet sırlarına karşı suçlar ve casusluk, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edim ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama yahut kaçakçılık suçlarından mahkum olmamak.

5- Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmeliğin 3/I maddesi gereği en az %40 engelli olmak gerekmektedir. Çok tehlikeli işyerinde istihdam edilecek olup, yapılacak işin niteliğine göre görme, iki eli kullanamama, zihinsel ve psikolojik rahatsızlığı bulunanlar başvuramayacaktır.

6- Hakkında yapılacak güvenlik soruşturmasının olumlu sonuca varılması,

7- Engelli statüsü dışında sağlık durumunun çok tehlikeli işyerinde çalışmasına uygun olduğuna dair sağlık kurulu raporu almak. Sağlık Raporu İşyeri Hekimi aracılığıyla incelenecek ve 6331 Sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanununun 15’inci maddesi gereği birinin yapacağı işe uygun olduğunu gösterilen sağlık raporu İşyeri Hekimi aracılığıyla düzenlenecektir.

8- Kamu kurum ve kuruluşlarının kendi disiplin mevzuatı ikaznca görevinden yahut meslekten ihraç edilmemiş olmak,

9- İşe göndermede öncelik ile ilgilin yararlanacak adaylar, durumlarını önceden çalıştıkları kamu kurum ve kuruluşlarından alacakları belgeyle ıspat etmek mecburiyetindedirler. Terörle mücadele sırasında malul sayılmayacak biçimde yaralananlar, sağlık raporu ve terörle karşılaşmada yaralı olarak kurtulduğını gösteren komutanlık yazısıyla, terörle karşılaşmada göstermiş oldukları üstün başarı sebebiyle takdire layık görülenler Kuvvet komutanlığı için asgari Tugay Komutanlığınca, Jandarma Genel Komutanlığı için asgari Alay Komutanlıklarınca kendilerine verilen takdir belgeleriyele durumlarını belgelemeleri gerekmektedir.

10- Sınava; başvuruda bulunanlar içinden 07.12.2018 tarihinde saat 10:00’da Pendik Belediyesine ait Yunus Emre Kültür Merkezinde (Batı Mah.Erol Kaya Cad. No:21 Pendik/İSTANBUL) Noter huzurunda “başvuruda bulunanların katılabileceği” kura çekimi ile açık iş gücü rakamının 4 katı tespit edilen adaylar katılabilecektir. Noter huzurunda kura çekimi ile tespit edilen adaylar Sahil Güvenlik Marmara ve Boğazlar Onarım Destek Komutanlığında sözlü sınava tabi olacaktır. Kura çekimi sonuçları www.sg.gov.tr adresinde açıklanacaktır.

S.NO MESLEK ADI BAŞVURUDA BULUNACAK ADAYLARIN ÖĞRENİM DURUMU İŞGÜ C ü SAYISI
1. GENEL ALAN TEMİZLEME GÖREVLİSİ/MEYDANCI LİSE VE DENGİ OKUL MEZUNU ADAYLAR BAŞVURABİLİR. 1
2. BÜRO İŞÇİSİ LİSE VE DENGİ OKUL MEZUNU OLUP; BİLGİSAYAR, BİLGİ İŞLEM, BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ, BİLGİSAYARLI MUHASEBE, MUHASEBE VE FİNANSMAN, BÜRO YÖNETİMİ, BÖLÜMLERİNİN HERHANGİ BİRİNDEN MEZUN VEYA İLGİLİ BÖLÜMLERE AİT MEB ONAYLI SERTİFİKA SAHİBİ OLANLAR BAŞVURABİLİR. 2

Bu makalemizde Sahil Güvenlik Komutanlığı aracılığıyla yapılacak olan işçi alımı ilanı ile ilgili başvuru formu, başvuru tarihleri, başvuru şartları ile ilana dair diğer geniş bir şekilde bilgiler verdik. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz. Ayrıca kurum aracılığıyla yayına giren tüm ilanlara Sahil Güvenlik Komutanlığı iş ilanları sayfasından varabilirsiniz.


DİĞER PERSONEL ALIMI HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, personel alımı hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan personel alımı açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu