Başvurular

Burdur Belediyesi Personel Alımı ve İş İlanları 2022

Burdur Belediyesi Personel Alımı ve İş İlanları 2022, iş başvuru bölümüzde Burdur Belediyesi Personel Alımı ve İş İlanları ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Burdur Belediyesi Personel Alımı ve İş İlanları başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Burdur Belediyesi Personel Alımı ve İş İlanları

  • Burdur Belediyesi Ne Zaman Personel Alımı Yapacak?
  • Burdur Belediyesi Güncel İş İlanları 2022
  • Burdur Belediyesi İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Burdur Belediyesi Ne Zaman Personel Alımı Yapacak?

Burdur, Akdeniz Bölgesi’nde bulunan 15 plaka koduna sahip bir ilimizdir. 2022 sayıları ile nüfusu 260 bini aşmış durumdadır. Burdur tarih boyunca çok sayıda uygarlığa ev sahipliği yapmış, tarihi ve kültürel zenginlikleri ile ülkemizin mühim illerinden biridir. Burdur ilimiz büyüme sayılarında istikrarı yakalamış ve her sene büyüyen illerimizin başında gelmektedir. Burdur Belediyesi 2022 senesinde bu büyüme ve istikrar ortamının devam edebilmesi için yatırımlarına ve çalışmalarına ara vermeksizin devam edeceklerini belirtmiştir. Vatandaşlar 2022 senesinde Burdur Belediyesi personel alımı, eleman alımı, memur alımı ve işçi alımı gerçekleştirecek mi merak etmektedirler. Bu makalemizde Burdur Belediyesi açık pozisyonları,  güncel iş ilanları ve bu ilanlara dair iş başvuru formu, başvuru şartları ve başvuru tarihleri gibi geniş bir şekilde bilgiler bulunmaktadır.

Son zamanlarda ülkemizde yaşanan ekonomik durgunluk Burdur ilini de etkilemişe benziyor. Burdur ilinde işsizlik sayıları geçtiğimiz senelere göre az da olsa artmış durumda. Bu durumun önüne geçmek isteyen Burdur Belediyesi, çalışmalarını da bu bağlamda yoğunlaştırmış durumdadır. Burdur Belediyesi bunun için İŞKUR ile çeşitli çalışmalar gerçekleştirmektedir. Yapılan anlaşma gereği ilçedeki meslek edindirme kurslarının sayısı arttırılacak ve çok sayıda ilköğretim mezunu, lise mezunu yahut üniversite mezunu birey yetiştirilerek daimi, anlaşmali, geçici, kadrolu gibi çeşitli iş statülerinde istihdam edileceklerdir. Bunun bunun yanında Burdur Belediyesi bünyesinde bulunan eleman açıklarının kapatılması için de çok sayıda personel alımı, eleman alımı, memur alımı ve işçi alımı yapılması olabilecekdir. Bu alımlar yalnızca merkez ilçelerde değil bunun yanı sıra aşağıda saymış olduğumuz ilçeler için de gerçekleştirilecektir.

  • Ağlasun
  • Altınyayla
  • Bucak
  • Çavdır Belediyesi İş İlanları İçin TIKLAYIN
  • Çeltikçi
  • Gölhisar
  • Karamanlı
  • Kemer
  • Tefenni Belediyesi İş İlanları İçin TIKLAYIN
  • Yeşilova

Burdur Belediyesi aracılığıyla istihdamın arttırılması maksadıyla belediye bünyesine çok sayıda temizlik işçisi, şoför, avukat, müfettiş, zabıta memuru, sydv, itfaiye memuru, mühendis, mimar, icra memuru, fiş memuru, sağlık memuru, muhasebeci, teknisyen, tekniker gibi statülerde personel alınması planlanmaktadır. Bu ilanlara nasıl iş başvurusu yapabileceğinizi yazımız devamında geniş bir şekilde olarak anlattık. Aşağıda da Burdur ilinde son haftalarda verilmiş kamu iş ilanlarını gözlemleyebilirsiniz.

Burdur Belediyesi Güncel İş İlanları 2022

Facebook Üzerinden Burdur İline Ait İş İlanlarını Takip Edebilmek İçin TIKLAYIN

Kemer Belediyesi İşçi Alımı İlanı İçin TIKLAYIN

Burdur Belediyesi İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Burdur Belediyesi aracılığıyla yapılması hedeflenen çok sayıda personel alımı için iş ilanları halen yayınlanmaya başlanmadı. İş ilanları yayınlanmaya başladığında iş başvuru formu, başvuru şartları, başvuru tarihleri gibi geniş bir şekilde ilan detaylarının hepsi www.devlette.com adresimizde yer bulacaktır. Bu ilanları kaçırmamak ve ilk kez başvuru yapmak için tek yapmanız gereken sosyal ağlardan bizleri takip etmektir. Bu ilanların yayına girmesinı beklemeden de iş başvurusu yapma şansınız bulunmaktadır. Bunun için belediye binasında bulunan insan kaynakları departmanına özgeçmişiniz ile başvuruda bulunmanız gerekmektedir. Lakin buraya yapacak olduğunuz iş başvuruları yine alakalı kadro ve pozisyonlarda iş ilanları yayına girdiğinda değerlendirilmektedir. Bu nedenten dolayı çoğu durumda “Herhangi bir personel alımı bulunmamaktadır.” denilerek başvurunuz kabul görmeyebilir. Bu duruma düşmemek için ise ilanların yayına girmesinı bekleyerek, İnternet adresimiz üzerinde ayrıntıları aktaracağımız biçimde başvurunuzu gerçekleştirmenizi önermekteyiz. Burdur Belediyesi iş ilanları ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi ise yorum bölümünden dile getirebilirsiniz.


DİĞER BURDUR BELEDİYESİ HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, burdur belediyesi hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan burdur belediyesi açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu