Başvurular

8 İl İçin En Az Lise Mezunu İnfaz Koruma Memuru, Şoför ve Hizmetli Alım İlanı

8 İl İçin En Az Lise Mezunu İnfaz Koruma Memuru, Şoför ve Hizmetli Alım İlanı, iş başvuruları bölümünde 8 İl İçin En Az Lise Mezunu İnfaz Koruma Memuru, Şoför ve Hizmetli Alım İlanı ile alakalı başvuruyu siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik.. 8 İl İçin En Az Lise Mezunu İnfaz Koruma Memuru, Şoför ve Hizmetli Alım İlanı ile alakalı tüm ayrıntılar makalemizde..

8 İl İçin En Az Lise Mezunu İnfaz Koruma Memuru, Şoför ve Hizmetli Alım İlanı

Adalet Bakanlığı Adli Tıp Kurumu memur alımı başvuru süreci başladı. Bu çerçevede kurum bünyesine yapılacak personel alımlarına dair tüm ayrıntı kısmı sizlerle paylaşmak istedik. 

Özelliikle ilanda bulunan açık kadro bilgileri, ilanlara başvuru şartları ve alımların nasıl yapılacağı ile alakalı tüm ayrıntı kısmı siz okuyucularımız ile paylaşmak istedik.

İşte tüm bilinmesi gerekenler ile Adalet Bakanlığı Adli Tıp Kurumu personel alım ilanı. 

ALIM YAPILACAK KADROLAR

Adalet Bakanlığı ATK aracılığıyla yayımlanan personel alım ilanında çok sayıda pozisyonda personel alımları bulunacağı bilgisi verildi. 

Lise, önlisans ve lisans mezunu düzeyinden adayların başvuru yapabilecekleri bu personel alım ilanında bulunan en dikkat çekici kadro İnfaz Koruma Memuru. Bu kadronun dışında kurum Şoför ve Hizmetli kadroları için de alım yapacak. 

İlanda bulunan diğer kadrolar ise şu biçimde;

Biyolog, Diğer Teknik Hizmetler Personeli (Kimyager), Büro Personeli, Teknisyen, Hemşire, Laborant, Sağlık Teknikeri ve Diğer sağlık Personeli (Sağlık Teknisyeni).

İnfaz Koruma Memuru Alımı

İnfaz Koruma Memuru en az lise mezunu kadın adaylar içinden alınacak. Alımlar yalnızca kurumun İstanbul’da bulunan birimlerine yapılacak. 

Şoför Alım İlanı

Şoför alımları 3 farklı şehirde bulunan birimlerine yapılacak. Ankara, İzmir ve Antalya’da bulunan Adli Tıp Kurumu birimlerine şoför alımı gerçekleştirilecek. Lise mezunu adayların başvuru yapabileceği Şoför alımlarında adayların E sınıfı sürücü belgesine sahip olması isteniyor. 

Hizmetli Alım İlanı

Adli Tıp Kurumu aracılığıyla yayımlanan personel alım ilanında bulunan bir diğer kadro ise Hizmetli pozisyonu. Bu kadro için başvuru yapacak adaylar başvurularını 5 farklı şehir için yapacak. Lise mezunu olmanın yeterli bulunacağı personel alımları kurumun Diyarbakır, Erzurum, Van, Şanlıurfa ve Antalya birimlerine yapılacak. 

BAŞVURU ŞARTLARI

Adalet Bakanlığı, Adli Tıp Kurumu personel alım ilanına başvuru yapacak adaylar başvurularını aşağıda bulunan koşullar çerçevesinde yapacaklar. 

Yaş Şartı

Adayların merkezi sınavın yapıldığı (KPSS-2018) yılın ocak ayının birinci günü saygınlığıyla 35 yaşını bitirmemiş olmak şartını sağlamaları isteniyor. Bu bilgiye göre ilana 1 Ocak 1983 tarihinden sonra doğanlar başvuru yapabilecek. 

KPSS Şartı

İlan için en mühim koşul olan KPSS şartında adayların alakalı puan türünden en az 70 KPSS puanına sahip olmaları isteniyor. 

İLAN İÇİN BAŞVURU SÜRECİ BAŞLADI

Söz konusu personel alımı için adaylar başvurularını 6 Eylül tarihine kadar yapabilirler. Halen devam eden başvuru süreci için adayların Adli Tıp Kurumu’nun internet sitesinden başvuruda bulunmaları gerekiyor. Bu detaylar için ilan metnini inceleyebilirsiniz.

İlan metni için TIKLAYINIZ

Kamuilanlari.com

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu