Başvurular

Samsun Büyükşehir Belediyesi İşçi Alımı Yapacağını Açıkladı 2022

Samsun Büyükşehir Belediyesi İşçi Alımı Yapacağını Açıkladı 2022, iş başvuru bölümüzde Samsun Büyükşehir Belediyesi İşçi Alımı Yapacağını Açıkladı ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Samsun Büyükşehir Belediyesi İşçi Alımı Yapacağını Açıkladı başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Samsun Büyükşehir Belediyesi İşçi Alımı Yapacağını Açıkladı

Samsun Büyükşehir Belediyesi ülkemizdeki belediyeler içinde en çalışkanlarından bir tanesi olarak gösterilmektedir. Samsun Belediyesi yaptığı çalışmalar ile yediden yetmişe çok sayıda birinin takdirini kazanmış ve Samsun ilinin çehresini modern hale getirebilmek adına var gücüyle hizmetlerine ve çalışmalarına sürdürmektedir. Samsun Büyükşehir Belediyesi, belediyecilik faaliyetlerinin devamı için işçi alımı gerçekleştireceğini de açıkladı. Samsun Büyükşehir Belediyesi işçi alımı ilanı kapsamı içinde iş makineleri operatörü alımı yapacaktır. İlan kapsamı içinde 4 işçi istihdam edilecektir. Adaylar ilana 15 Mart 2017 tarihine kadar iş başvurusu yapabilirler. Samsun Büyükşehir Belediyesi iş ilanı ile ilgili başvuru formu, başvuru tarihleri ve başvuru şartları gibi geniş bir şekilde ilan bilgilerine haberimizin devamından varabilirsiniz.

Samsun Büyükşehir Belediyesi İşçi Alımı İlanı 2017

Talebe kişisel durumu Eski Hükümlü/TMY olanlar müracaat edebilir. Noter aracılığıyla kura çekimi 23.03.2017 tarihinde Samsun 4. Noter huzurunda saat 10.00 da çekilecektir. İsteyenler kura çekilişini izleyebileceklerdir.Kura sonucu tespit edilen asil ve yedek adayların listesi, istenen belgeler ve mülakat tarihi İlgili kamu kurumu aracılığıyla adaylara tebliğ edilecektir. Talep şartlarına durumu uyan adaylar, ilanın yayım tarihten bu yana 10 gün içinde Kuruma şahsen müracaat ederek yahut www.iskur.gov.tr İnternet adresi üzerinden başvuru yapabilirler.Gerçeğe aykırı belge yada beyan verenlerin başvurusunun geçersiz hale getirilmesi, işe alınması işleminin iptaline ilişkin Kurumun ve alakalı kamu kuruluşunun yasal işlem yapma hakkı saklıdır.Durumu talep şartlarına uygun olan önceliklilerin tamamı kura çekilmek üzere ayrı bir liste halinde kamu kuruluşuna gönderilecektir.

Noter huzurunda çekilen kurada tespit edilen asil ve yedek adaylara İlgili kamu kurumu aracılığıyla tebligat yapılacaktır. Öncelik hakkına sahip olanlardan, başvuruda bulundukları iş gücü talebine işverence davet edildikleri halde mücbir nedenler dışında icabet etmeyen, sınava katılmayan, işi reddeden yahut kamuda sürekli olarak işçi statüsünde işe yerleşenlerin öncelik hakkı ortadan kalkar.Öncelik ile ilgilin ikinci kez yararlanılamaz.Son müracaat tarihi resmi tatile rastladığında bir sonraki iş günü başvuru alınır. Kuraya tabi bu talebe şartları uyan ve müracaatları kabul görenlerin tamamı noter huzurunda kura çekimi için işverene gönderilir. Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sisteminde kayıtlı adresler dikkate alınır.

Meslek Deneyim (Yıl) Öğrenme Türü
İş Makineleri Operatörü 3
Nitelik Başlığı Nitelik Aciklamasi
İş Makinaları Sertifikaları Loder, Greyder, Dozer, Ekskavatör, Beko Loder(Kazıcı-Yükleyici) Operatörü Sertifikası

Çalışma Adresi : KALE MH. KAZIM PAŞA CD. NO.25 55020 İLKADIM SAMSUN / TÜRKİYE

Tercih Edilen İkametgah İlçeleri :ALAÇAM, BAFRA, ÇARŞAMBA, HAVZA, KAVAK, LADİK, SAMSUN MERKEZ, TERME, VEZİRKÖPRÜ, ASARCIK, ONDOKUZMAYIS, SALIPAZARI, TEKKEKÖY, AYVACIK/SAMSUN, YAKAKENT, CANİK, İLKADIM, ATAKUM

Samsun Büyükşehir Belediyesi aracılığıyla gerçekleştirilecek olan işçi alımı, iş makinesi operatörü alımı ilanı ile ilgili başvuru formu, başvuru tarihleri ve başvuru şartları ile son başvuru tarihi ile ilgili geniş bir şekilde bilgiler verdik. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz. Ayrıca Belediyeye ait diğer ilanlara ulaşmak için Samsun Belediyesi İş İlanları sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.


DİĞER SAMSUN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, samsun büyükşehir belediyesi hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan samsun büyükşehir belediyesi açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu