Başvurular

Samsun’da Yaz Oyunları İçin 400 Personel Alımı Yapılacak ! 2022

Samsun’da Yaz Oyunları İçin 400 Personel Alımı Yapılacak ! 2022, iş başvuru bölümüzde Samsun’da Yaz Oyunları İçin 400 Personel Alımı Yapılacak ! ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Samsun’da Yaz Oyunları İçin 400 Personel Alımı Yapılacak ! başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Samsun’da Yaz Oyunları İçin 400 Personel Alımı Yapılacak !

23. İşitme Engelliler Olimpiyat Oyunları önceden alınan bir karar ile Türkiye’de yapılacağı açıklanmıştı. 2017 İşitme Engelliler Olimpiyat (Deaflympics) Oyunları’nın yapılacağı Samsun ilimizde tüm çalışmalar hızla sürüyor. Gençlik ve Spor Bakanlığı, 2017 senesinde yapılacak olan İşitme Engelliler Olimpiyatları için Samsun Büyükşehir Belediyesi ile birlikte çalışmaların tamamlanması için çalışmalarına sürdürmekte. Çalışmalar kapsamı içinde çok sayıda personel ve eleman ihtiyacı da doğmuş durumda. Samsun Büyükşehir Belediyesi aracılığıyla yapılan açıklamaya göre olimpiyatlar kapsamı içinde 400 personel alımı gerçekleştirilecek. İlana dair başvuru şartları, başvuru formu ve başvuru tarihleri gibi bilgilere haberimiz devamından varabilirsiniz.

Samsun 23. Yaz Deaflympics Oyunları Personel Alımı İlanı

23 Haziran 2016 tarihinde Resmi Gazete’de yayımlanan karar aşağıdadır.

Samsun 23. Yaz Deaflympics Oyunları organizasyonunda görev alacak genel koordinatör ve diğer personele ödenecek ücret ile çalıştırılabilecek personel rakamının üst sınırının belirlenmesine dair ekli Kararın yürürlüğe konulması; Gençlik ve Spor Bakanlığının 14/4/2016 tarihli ve 553 sayılı yazısı üzerine, 21/5/1986 tarihli ve 3289 sayılı Kanunun 8 inci maddesine göre, Bakanlar Kurulu’nca 6/6/2016 tarihinde kararlaştırılmıştır.

  • MADDE 1- (1) Samsun 23. Yaz Deaflympics Oyunları organizasyonunun zamanını aşmamak kaydıyla, özel hukuk hükümlerine göre yerli ve yabancı, tam yahut yarı zamanlı en fazla 400 personel çalıştırılabilir.
  • MADDE 2– (1) Bu organizasyonda görevlendirilecek; genel koordinatöre 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4 üncü maddesinin (B) fıkrası kapsamı içindeki anlaşmali personel tavan fiyatının en fazla beş katı, diğer personele en fazla iki katı anlaşma tutarı üzerinden ücret ödenebilir.
  • MADDE 3– (1) Genel koordinatörün görev süresi, organizasyon tarihinden bir yıl öncesinden başlar ve organizasyonun bitim tarihinden sonraki altı aylık tasfiye süreci sonuna kadar devam eder.

Organizasyonda görevlendirilen diğer yerli ve yabancı personelin; organizasyon tarihinden bir yıl öncesinden başlatılmak üzere; %10’u ilk üç ayda, %10’u ikinci üç ayda, %80’i ise sonraki altı ayda vazifeye başlatılır ve organizasyonun bittiği tarihe kadar çalıştırılabilir. Sözleşmeli personelin %20’si, organizasyonun bitiminden sonraki altı aylık sürede tasfiye işlemlerinde çalışmaya devam edebilir. Bu Karara aykırı olmamak kaydıyla çalıştırılacak personelin anlaşma esasları ve fiyatları ile görev süreleri Samsun 23. Yaz Deaflympics Oyunları Hazırlık ve Düzenleme Kurulu aracılığıyla belirlenir.

  • MADDE 4- (1) Sayıştaym görüşü alman bu Karar yayımı tarihinde yürürlüğe girer.
  • MADDE 5– (1) Bu Karar hükümlerini Bakanlar Kurulu yürütür.

Samsun 23. Yaz Engelli Oyunları için iş başvurusu formu halen yayımlanmadı. Yayına girdiği vakit yine www.devlette.com üzerinden ilan edilecektir. Gelişmeleri takip etmek için sosyal ağlardan bizleri takip edebilirsiniz. Samsun Belediyesi İş İlanlarına Ulaşmak İçin TIKLAYIN


DİĞER PERSONEL ALIMI HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, personel alımı hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan personel alımı açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu