Başvurular

Sanko Holding İş Başvuru Formu İş Başvurusu 2021

Sanko Holding İş Başvuru Formu İş Başvurusu 2021, iş başvurusu bölümünde Sanko Holding İş Başvuru Formu İş Başvurusu 2021 ile alakalı detaylara yer verdik.. Sanko Holding İş Başvuru Formu İş Başvurusu 2021 ile alakalı tüm ayrıntılar makalemizde..

Başlıklar

Sanko Holding İş Başvuru Formu İş Başvurusu 2021

SANKO Holding  personel alımı yapıyor!

güncel ilanları yazımızın sonun da bulacaksınızdır.

Sanko HoldingKimdir?

Türkiye merkezli holding kuruluşu.

Adını kurucusu Sani Konukoğlu‘nun adı ve soyadından almaktadır. İnşaat, tekstil, otomotiv, sağlık, eğitim, gıda ve enerji alanlarında faaliyet gösterir. 1904 senesinde Gaziantep’te Sani Konukoğlu’nun girişimleriyle ile holdingin ilk işletmesi sayılabilecek bir dokuma tezgâhı ile faaliyetlerine başlaması ile kurulmuştur. 1966 senesinde Hilal Kolektif Şirketi ‘nin kurulmasıyla birlikte büyümesini sürdürmüştür. 1996 senesinde grup bünyesinde bulunan şirketleri Sanko Holding çatısı altında toplamıştır. Türkiye’nin ülkeler arası piyasada faaliyet gösteren mühim kuruluşlardan biri olma özelliğini taşır. 18 Nisan 2009 tarihinde Gaziantep ili Şehitkamil beldesinde bulunan Sanko Park Alışveriş Merkezi’ni açmıştır.

Ekonomist Dergisi’nin üç büyük il dışındaki illere yönelik olarak 2014 yılı net satışları baz alınarak gerçekleştirdiği Anadolu’nun En Büyük 500 Şirketi araştırmasında; Sanko Tekstil İşletmeleri 16., Sanko Dış Ticaret 44., Sanko Pazarlama 46., Çimko Çimento ve Beton 81., Süper Film Ambalaj 96., Avnet Technology Solutions 132., Sanko Enerji Sanayi 287., Bartın Çimento 337,. Sanko Makina Pazarlama 376., Gimteks Makine 386., Sanko İş ve Tarım Makinaları 472 ve Başak Traktör 497. sırada   yer almıştır.

Alım Yapılacak Pozisyonlar:

Pozisyon Lokasyon Başvuru Linki
Beyaz Yaka – Genel Başvuru Bursa Başvur
Kimya Mühendisi/Kimyager Gaziantep Şehitkamil Başvur
Makine Mühendisi/Mekatronik Mühendisi Gaziantep Şehitkamil Başvur
Elektrik Mühendisi Gaziantep Şehitkamil Başvur
Muhasebe Uzmanı Gaziantep Başvur
İhracat Müşteri Temsilcisi İstanbul Avr Başvur
Muhasebe Yöneticisi / Yönetmeni Gaziantep Başvur
Yurtiçi Satış Temsilcisi Gaziantep Başvur

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu